airmax Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 47 minut temu, Cardi napisał: Szczególnie w tej kwestii, pierwsze MŚ za życia wielu z nas, gdzie faktycznie o coś gramy, a nie bierzemy udział. Chodzi Ci o 3 mecz? Bo przed samymi Mistrzostwami to imo oczekiwania bardzo podobne co 4 lata temu, czyli wyjście z grupy 50 minut temu, Cardi napisał: Czy ja wiem, u nas jest bardzo podobnie Nie no, daj spokój xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 7 minut temu, airmax napisał: Chodzi Ci o 3 mecz? Bo przed samymi Mistrzostwami to imo oczekiwania bardzo podobne co 4 lata temu, czyli wyjście z grupy Chodzi mi o to jak gramy, a nie czego się spodziewamy 7 minut temu, airmax napisał: Nie no, daj spokój xd W mediach jaranko, bo od Meksyku gramy w końcu o coś, a nie wg schematu otwarcie-wszystko-honor. Więc my też dopiero raczkujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: W mediach jaranko, bo od Meksyku gramy w końcu o coś, a nie wg schematu otwarcie-wszystko-honor. Więc my też dopiero raczkujemy No to widzisz, my już mamy za sobą kilka mundiali grania wg tego schematu, wszystko przed Kanadą dopiero 5 minut temu, Cardi napisał: Chodzi mi o to jak gramy, a nie czego się spodziewamy imo mocno to naciągane. bo to jak zagraliśmy z tym przykładowym Senegalem 4 lata temu, nie powinno sprawiać, ze zapominamy o tym z jakimi oczekiwaniami jechaliśmy na MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Godzinę temu, Sewer napisał: Co MŚ i ME przyszły szwagier organizuje typera dla znajomych (już całkiem mocno się rozrósł bo w tym roku jest 60 osób) i w większości spotkań ciężko jakkolwiek przewidzieć wynik, podczas ME na tym samym etapie miałem proporcjonalnie z dwa razy więcej punktów natomiast poziom faktycznie mam wrażenie jest przeciętny. Ja w typerze w robocie mam dopiero 5 trafionych dokładnych wyników, więc tak średnio idzie rzeczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Stoperzy Ghany brzydzą się defensywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 (edytowane) Ale Korea pograła 53 minuty temu, airmax napisał: No to widzisz, my już mamy za sobą kilka mundiali grania wg tego schematu, wszystko przed Kanadą dopiero Ta, w zamierzchłych czasach Dlatego bez sensu jest to liczyć. edit: dobra nie ogarnąłem Po meczu otwarcia wielu chciało grać jak Kanada, ciekawe jaka teraz byłaby sonda Edytowane 28 Listopada 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 coś czarni bracia zlekceważyli kukiełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 (edytowane) Zasłużył Kudus na gola. Dobrze wyglada w tym meczu edit. W sumie ma już jedna ale tam to nie wiem czy musnął Edytowane 28 Listopada 2022 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Niezły rollercoaster na trybunach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Ghana nowa taktyka w defensywie. Bramkarz i obrońcy w jednej linii na 3 metrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 2 minuty temu, airmax napisał: Ghana nowa taktyka w defensywie. Bramkarz i obrońcy w jednej linii na 3 metrze udoskonalają taktykę Czesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 5 minut temu, Koelner napisał: Oni go pewnie nawet nie rozumieją Z tym ich afrykańskim angielskim Propsy dla komentatora, dobrze czyta nazwisko korańskiej 9tki Ale imię Sona przekręcają jak wszyscy na zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 W tych końcowych minutach to tylko muzykę z Benny Hilla puścić XD Ghana we własnym polu bramkowym i ilość kiksów jakie tam były przy próbach wybicia to jakiś rekord chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Bardzo słaby mecz z obu stron, ale w obronie, no ale były bramki, to będzie się ludziom podobał A u nas kolejne konferencje: Bielik nie miał wątpliwości przy odpowiedzi na pytanie, czy Polska może wygrać z Argentyną. — Myślę, że możemy wygrać z każdym. Zobaczymy, w jaki sposób zagramy. To mistrzostwa świata, wszystko może się zdarzyć. Pokazała to Arabia Saudyjska, która pokonała Argentynę, więc dlaczego my mielibyśmy tego nie zrobić? — zapytał retorycznie. — Trener na pewno przygotuje coś specjalnego — dodał. Chyba Czysty Czesio kupił piłkarzy swoją bajerą. Bo kibiców to raczej nie kupi, choćby nas do półfinału wprowadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 3 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Jakaś Pani ekspertka w tvn24 analizując nasze szanse na awans przy ewentualnej porażce z Argentyna stwierdziła że jeśli mamy przegrać to najlepiej nie tracąc bramki jak przegrywać to tylko na czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Mają chłopaki przyspieszenie, Joga Bonito! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Ronaldo dzwoni do Morgana o dogranie kolejnej części wywiadu. "Odszedłem z United a były kolega klubowy i tak zabrał mi gola na Mundialu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 14 minut temu, Cardi napisał: Ronaldo dzwoni do Morgana o dogranie kolejnej części wywiadu. "Odszedłem z United a były kolega klubowy i tak zabrał mi gola na Mundialu" i karnego - spisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi