crackersss Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No kurde sie zastanawialem czy Williams czy Billups i wybralem najgorzej jak moglem hehe, robi sie coraz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no to chyba będziemy mieli największy upset w historii FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Panowie, co robimy z bugiem na Yahoo, który pozwala na rozegranie 2 meczy więcej na Utilu niż dozwolone 3x82? Nie mam pewności czy w tym roku będzie jak w poprzednich latach, ale zakładam, że tak (a jak się okaże, że usunęli to tym lepiej i w ogóle nie ma tematu). oczywiście że bez buga. mamy 8 pozycji po 82 mecze, więc rachunek jest prosty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 za późno ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 312fp przewagi U mnie tylko D. Collison U Maslona 6 graczy Maslon zostawia Lebrona na bench. Jestem dobrej myśli, ale poczekam do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no i się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gratz Marcinek, piękny comeback. Po ASG wszystko się u mnie posypało, wypadło kilku zawodników, a innym średnia poszła w dół. Mimo tego powinienem był utrzymać przewagę, spieprzyłem to. Trzecie z rzędu drugie miejsce w FB1, chyba zmienię nicka na Adaś Miauczyński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ostateczna kolejność: 1. Los Galacticos (Marcinek) 32768,00 2. Maslony (Maslon) 32576,00 3. StroTeam (Stro) 31996,50 4. pedzace imadla (Lorak) 31710,00 5. La Pulga Atomica (Marzec) 31498,50 6. ParówkowiSkrytozercy (Bulek) 30286,50 7. Salva Mea (drToudi) 30088,50 8. crackersssiaki (Crackersss) 29645,00 9. Cthulhu Ninja Zombie (Robinson) 28807,00 10. +GALUNY+ (Chairles) 28645,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 buuu, spadam Gratulacje Marcinek!! a ja muszę skasować sygnaturkę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dzięki Powiem szczerze że zasłużyłem na wygraną Odrobiłem ponad 700fp w 14 dni. Znaczną część po decyzjach które samego mnie dziwiły. Ale ostatnie 2 tygodnie sezonu to był dla mnie złoty okres - kogokolwiek nie wziąłem z FA grał dla mnie wielki mecz - Conley, Holiday, Livingston, Tolliver, R. Williams, Noah, Collison, swoje zrobił Durant. Sukces tym większy że końcówkę grałem już bez Boguta i Monty. Z drugiej strony muszę szczerze przyznać że Maslon zrobił wszystko żeby ze mną przegrać - fatalne zarządzanie slotami w końcówce, fatalne wybory z FA. Odpoczynek Lebrona tez zrobił swoje. Ciesze się, szkoda że nie dostane piłeczek ;] PS> W 2008 wygrał Popeye, aby rok później spaść do FB#2 W 2009 wygrał Rob, tylko po to żeby w następnym roku spaść do FB#2 W 2007 wygral Mazik, który do FB#2 poleciał w 2009. Żebyście się nie łudzili - ja planuje co najmniej trzy tytuły z rzędu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 To klątwa Adasia Maslona Miauczyńskiego :] Zrób sobie piłeczki w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Z drugiej strony muszę szczerze przyznać że Maslon zrobił wszystko żeby ze mną przegrać - fatalne zarządzanie slotami w końcówce, fatalne wybory z FA. Odpoczynek Lebrona tez zrobił swoje.Wyjechałem na tydzień w okolicy świąt i niestety nie miałem dostępu do neta. Wtedy wszystko się posypało totalnie, Gasol ostatecznie zszedł, a ja nie mogłem zgarnąć np. Noaha, czy całej reszty galaktycznych wymiataczy. W zeszłym roku też chyba straciłem jakieś sloty przez wyjazd świąteczny, a jeszcze bliżej byłem 1 miejsca - na szczęście za rok Wielkanoc jest w czasie PO. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 PS> W 2008 wygrał Popeye, aby rok później spaść do FB#2I aby pozniej spac do FB#3, wiec nie wiem czy sie oplaca wygrywac w FB#1 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ... nie strasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ... nie strasz Spokojnie, ja wygrywałem już dwa razy i ani razu nie spadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wyjatek potwierdzajacy regule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja nie mam nic mądrego do powiedzenia, ale chciałem się wpisać żebyście zobaczyli jaki mam fajny podpis pod nickiem ;] Nie wiem komu to zawdzięczam ale dzięki. Jeszcze tylko 6 piłeczek brakuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ja tu jeszcze wroce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi