Robinson Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 To jest temat FB#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 innymi słowy jest to temat o tym, jak lorak wygrywa ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ma ktos jakieśswieże doniesienia na temat Scoli? Zagra/nei zagra? Wystawiac/szkoda sie denerwowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 zwycięzca właśnie się pojawił - tzn ja dziś sezon czas zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Gdzie by nie popatrzec to sami zwyciezcy z każdej strony A pierwsze miejsce jest tylko jedno..no ale tak, jakas odrobinka trash talku musi byc Wasz zwyciezca FB 1 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 napinka musi być tylko teraz póki jeszcze każdy ma nadzieje na zwycięstwo już po pierwszym miesiącu będzie wiadomo kto będzie walczył o 1 miejsce a kto o utrzymanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Kura, do ostatniej chwili sie zastanawialem nad Scola i nie posluchalem sam siebie...ale reszta w sumie calkiem niezle, wiec poczatek srednia 45 fp i mam nadzieje bedzie rosnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u mnie Gasol i Howard injured ale chyba na krótko początki zawsze sa pokichane teraz trzeba tylko nie spać dziś i czaić się na FA bo jutro chyba wszystkie ekipy grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Czy ktoś tu żyje? Początek dla mnie taki sobie, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Wkopałem sie z Fordem, ale bardzo dobrze zagrali JO, West i Melo, lepiej od Paula. Słabiej Igudoala, ale dobrze ze mimo fatalnej skutecznosci i tylko 8 fpg 38 uciułał. W pierwszym meczu zmartwił mnie Aldridge, zobaczymy jak dzisiaj. Cel sie nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 początki są trudne ja się bardzo cieszę z Brooksa martwi mnie słaby Shaq dziwi mnie słaby mecz Al Jeffersona - zwłaszcza ze Love nie gra nie lubię pogromów bo one nie służą moim zawodnikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Pogromy nie służą nikomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 A ja zostawilem 65 fp Bargnaniego na benchu bo sie balem jego gry przeciwko Shaqowi/ Big Z a on ich robil jak chcial Co do Aldridge`a to podlapal szybko faue a ze dobrze szło Outlawowi to i wiele grac nie musial A Alowi Jeffersonowi to caly czas dolucza kontuzja, byla duza szansa ze w ogóle nie zagra w openerze, wystarczylo poczytac, w FBX wystawilem bo tam inna gra, ale tu bym sie nieco bal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 No jest problem. Miller mnie juz skutecznie zniechecił do wystawiania go, a postawa Aldridge'a mnie wrecz szokuje. I tego problemu nie zmieni nawet szalejący Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Wk***** mnie Parker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Team GP Total FPPG +/- FPPG DNIA 1. Marcinek 9 545,50 60,61 4,11 93,50 2. Marzec32 9 503,50 55,94 -0,31 53,50 3. Maslon 11 556,00 50,55 -0,55 45,00 4. Karol 9 436,50 48,50 1,44 60,00 5. Crackersss 11 508,00 46,18 0,43 50,50 6. drToudi 10 456,50 45,65 0,00 0,00 7. Stromile 8 362,00 45,25 0,75 50,50 8. Bulek 12 518,00 43,17 -1,67 38,17 9. Robinson 10 368,00 36,80 -2,31 16,00 10. Lorak 12 437,00 36,42 -3,08 30,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No ogólnie to jak się ta moja wesoła ferajna nie połamie za mocno to nie widzę nikogo kto mógłby ze mną powalczyć w tym roku ;] pewnym problemem jest na razie to że mam tylko 6 ludzi do grania, bo reszta nie przystaje do FB, ew. ma trenera debila (Randolph ), ale myślę że powrót J-Richa który w tym roku wraca do formy z GSW i lepsza gra Boguta załatwią sprawę. wczoraj miałem brać Jenningsa, ale stwierdziłem że Tyrusa mi szkoda, a Hibbert dostanie jeszcze jedną szansę - dziś stwierdzam że jestem głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Bardzo sympatyczny start sezonu. Dziś 462 fp, a na benchu było jeszcze 70 Feltona i 67,5 Millsapa. Właściwie mam w tej chwili 10 zawodników, których spokojnie mogę regularnie używać, a za jakiś czas dojdzie jeszcze Blake. Dziś Gil kontra NJN i LeBron vs Bobki, więc powinno być wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 u mnie tragedia Al Jefferson lepiej zeby nie gral jak tak ma grac Shaq trageida zeby tak szybko faule lapac nelson nie odnajduje sie jakos Pierce milo zaskakuje i Josh smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 To niesprawiedliwe, że forum się jebło akurat w sezonie w którym wygrałem ligę Sam muszę dorobić sobie zielone piłeczki aby nimi szpanować Tym bardziej, że już widzę, że b2b raczej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Przez najblizsze dni tabelki niestety nie będzie... Co do mnie to po drafcie byłem zadowolony, rzeczywistosc okazała sie brutalna. Chyba jednak lepiej brac weteranow typu nash niz takich, z których teoretycznie cos moze byc a tak de facto to niewiele z tego wynika (villanueva, thornton). Za mało mi było zartu ze strony forda, wiec mam żart ze strony villanuevy. A to co robi Aldridge to juz kabaret, ciekawe czy dzis tez mi go zapoda... A Turkoglu to przy Boshu pełni role role-playera. Wszystkie piłki ida do niego, pozostali sie w zasadzie tylko patrzą. Czy w Kanadzie zapomnieli czy nie wiedzą jak grał w Orlando? Chciałem podium, tymczasem moge zlecieć. Na całe szczescie głownym rywalom tez niespecjalnie poszło, m.in., crackowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi