fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Godzinę temu, ely3 napisał: Powtarzam to najgłupsza teza jaką można powiedzieć. To przecież nie jest moja teza. Autorem tych słów jest Zbigniew Herbert. Więc jak mam tu rozmawiać na poziomie skoro myśli Herberta to najgłupsza teza jaka można powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Tak, pielęgniarka może dobrze zarabiać. Jak sądzisz, z czego się bierze, że dziewczyny w liceum marzą o byciu lekarką, zamiast pielęgniarką? Z ciekawości od kiedy 3,5 tysiąca złotych uważasz za wysokie zarobki? Na pierwszym miejscu marza, zeby byc influencerem Nie rozumiem, dlaczego piszesz, ze 3.5k tow mojej opinii wysokie zarobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 12 minut temu, Pablo81 napisał: Na pierwszym miejscu marza, zeby byc influencerem Nie rozumiem, dlaczego piszesz, ze 3.5k tow mojej opinii wysokie zarobki To skąd to oburzenie, że nazwałem je małymi zarobkami? Widocznie nie w klasie córki sąsiadki Mayora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: To skąd to oburzenie, że nazwałem je małymi zarobkami? Widocznie nie w klasie córki sąsiadki Mayora Oburzenie wynika ze stwierdzenia, ze wszyscy oprocz lekarzy, po bio-chem zarabiaja nie wiecej jak 3.5k. Piles, ze tego nie rozumiesz. A od moich corek to sie odpierdol. Mozesz mnie zglosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 20 minut temu, Pablo81 napisał: Oburzenie wynika ze stwierdzenia, ze wszyscy oprocz lekarzy, po bio-chem zarabiaja nie wiecej jak 3.5k. Piles, ze tego nie rozumiesz. A od moich corek to sie odpierdol. Mozesz mnie zglosic Nawet nie wiedziałem, że masz córki Jeśli nie rozumiesz, dlaczego po biochemie dziewczyny chcą iść na medycynę, zamiast na pielęgniarstwo czy farmację, to Ci nie pomogę. A alternatywne ścieżki kariery poza ochroną zdrowia są właśnie mało atrakcyjne. Chociaż ja bym poszedł na cokolwiek zdalnego i siedział w Kolumbii do końca życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 38 minut temu, Pablo81 napisał: A od moich corek to sie odpierdol. Mozesz mnie zglosic Masz córkę z sąsiadka mayora? Przecież Rappar pisał o tej córce od której się temat zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 18 minut temu, RappaR napisał: Chociaż ja bym poszedł na cokolwiek zdalnego i siedział w Kolumbii do końca życia. Czemu jednak Kolumbia a nie Floryda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 5 minut temu, fluber napisał: Masz córkę z sąsiadka mayora? Przecież Rappar pisał o tej córce od której się temat zaczął. Przedstaw artykul badz wykres, ze nie mam. Inaczej bedzie to nierzeczowa dyskusja. No chyba, ze Herbert tak napisal, to jest to prwada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 3 minuty temu, mcreativo napisał: Czemu jednak Kolumbia a nie Floryda? Pięknie tutaj, naprawdę. Wygląda jak w raju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Przedstaw artykul badz wykres, ze nie mam. Inaczej bedzie to nierzeczowa dyskusja. No chyba, ze Herbert tak napisal, to jest to prwada. Pytam u źródła. Coś masz dzisiaj jakiś zjazd intelektualny, najpierw liczenie do czterech, teraz mylenie dzieci. Lepiej nie będę Cię już dziś męczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Pytam u źródła. Coś masz dzisiaj jakiś zjazd intelektualny, najpierw liczenie do czterech, teraz mylenie dzieci. Lepiej nie będę Cię już dziś męczył. Pisze i robie co innego. Dlaczego nie wstydzisz sie tego, co jest w lapu capu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Pisze i robie co innego. Dlaczego nie wstydzisz sie tego, co jest w lapu capu? Bo nie mam czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 7 minut temu, fluber napisał: Bo nie mam czego. Jedno wyklucza drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Jedno wyklucza drugie. Nie wiem przez co przeszedłeś w przeszlosci, ale jak ktoś wrzuci Twoj post do łapu capu to nie musisz się wstydzić. Polecam takie podejście do życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Nie wiem przez co przeszedłeś w przeszlosci, ale jak ktoś wrzuci Twoj post do łapu capu to nie musisz się wstydzić. Polecam takie podejście do życia! Ale to tak nie dziala. Nie ma skruchy, checi poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ale to tak nie dziala. Nie ma skruchy, checi poprawy. Zgadza się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Zgadza się! Czyli co w sumie polecasz? Bubel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 24 minuty temu, fluber napisał: Coś masz dzisiaj jakiś zjazd intelektualny nah trzyma równy poziom od początku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Czyli co w sumie polecasz? Pewność siebie, nieprzejmowanie się zdaniem głupszych od siebie, Sigrid, bieganie, katolicyzm, czytanie, chodzenie do teatru, posiadanie psa, wychodzenie że strefy komfortu. Dużo rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: wychodzenie że strefy komfortu do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi