fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 9 minut temu, ely3 napisał: A masz dzieci? A chcesz mieć dzieci? I co wg Ciebie sprawia ,że ich nie masz ( i nie pisz ,ze bezpłodnosc bo to akurat żadna przeszkoda) No już przecież napisałeś, że nie chcę, to po c*** teraz pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: I robię to na bieżni? sam się chwaliłeś że biegasz w terenie i rodzina ma mega rozrywkę jak Cię ogląda bieg już powyżej 20 minut powoduje kontuzje więc nie-> nie jest zdrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 hahahahaha @fluber biega runmaggedony na bieżni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: sam się chwaliłeś że biegasz w terenie i rodzina ma mega rozrywkę jak Cię ogląda bieg już powyżej 20 minut powoduje kontuzje więc nie-> nie jest zdrowy Mógłbyś wrzucić jakieś źródło do tego, że bieg powyżej 20 minut nie jest zdrowy? No pisałem, że biegam, nie że pływam, jeżdżę na rowerze, czy czołgam się pod drutem kolczastym. Nie startuję w żadnych ironmanach, ani runmagedonach. 42 minuty temu, Koelner napisał: zdrowe są interwały, przysiady, martwy ciąg, podciąganie, pompki A czym jest runmagedon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Mógłbyś wrzucić jakieś źródło do tego, że bieg powyżej 20 minut nie jest zdrowy? musiałbym mieć więcej danych i jest to indywidualne ale zazwyczaj powinno się biegać do 10 minut i robić przerwę. 20 minut to już jest obciążenie dla stawów plus dłuższy okres wysoki puls nie ma związku ze "zdrowiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Za takie enba nic nie robiłem, idealny piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: zazwyczaj powinno się biegać do 10 minut dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: musiałbym mieć więcej danych i jest to indywidualne ale zazwyczaj powinno się biegać do 10 minut i robić przerwę. 20 minut to już jest obciążenie dla stawów plus dłuższy okres wysoki puls nie ma związku ze "zdrowiem". Czyli odradzasz bieganie bo obciąża stawy i jest pedalskie i zamiast tego polecasz przysiady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, Reikai napisał: Za takie enba nic nie robiłem, idealny piątek. ja również przyłączam się do basenowych braw dla @RappaR za rozpoczęcie inby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 7 minut temu, fluber napisał: Czyli odradzasz bieganie bo obciąża stawy i jest pedalskie i zamiast tego polecasz przysiady? Tobie tak, dla mnie zbyt pedalskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 56 minut temu, Koelner napisał: zdrowe są interwały, przysiady, martwy ciąg, podciąganie, pompki a biegi dystansowe powodują kontuzję i niszczą nieodwracalnie tkankę mięśniową Oczywiście że to co wymieniles jest zdrowe i często skuteczniejsze od dłuższego a mniej intensywnego biegu, ale to nie oznacza że bieganie jest niezdrowe bo jest mniej skuteczne w jednym z obszarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Ehh, @fluber Miała być beka z RappaR’a cały dzień to musiałeś wyjechać ze swoimi wartościami i „zdrowym prowadzeniem się na pół roku do śmierci” Edytowane 13 Stycznia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 22 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ehh, @fluber Miała być beka z RappaR’a cały dzień to musiałeś wyjechać ze swoimi wartościami i „zdrowym prowadzeniem się na pół roku do śmierci” Ale tu nie ma co się śmiać. Czy tylko ja tutaj uważam, że to co napisał Rappar to sygnał alarmowy i że powinniśmy go jakoś wesprzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 6 minut temu, fluber napisał: Czy tylko ja tutaj uważam (..) Rappar (..) powinniśmy go jakoś wesprzeć? Jeśli przez cały wyjazd zero stukania i dopiero teraz się coś trafiło, to jak najbardziej wsparcie się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 7 minut temu, fluber napisał: Ale tu nie ma co się śmiać. Czy tylko ja tutaj uważam, że to co napisał Rappar to sygnał alarmowy i że powinniśmy go jakoś wesprzeć? Ale co jest sygnalem alarmowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Ale co jest sygnalem alarmowym? Zazdrości, że kolega z forum zaliczył egzotykę, innej opcji nie widzę. Cholera, zastanawiam się teraz, komu potrzebne te wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Ale co jest sygnalem alarmowym? PIsanie o tym otwarcie chyba nie ma sensu. Ja się osobiście niepokoję, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 12 minut temu, fluber napisał: Ale tu nie ma co się śmiać. Czy tylko ja tutaj uważam, że to co napisał Rappar to sygnał alarmowy i że powinniśmy go jakoś wesprzeć? fluber troll ostateczne potwierdzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 W Kolumbii jest 10:27. Niedlugo najebany Rappar wstanie i zobaczy kilka stron analiz ruchania w basenie. 1 minutę temu, fluber napisał: PIsanie o tym otwarcie chyba nie ma sensu. Ja się osobiście niepokoję, tyle. My tez, ale nie o Rappara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: fluber troll ostateczne potwierdzenie! Jaki troll? Czy Ty też nie dostrzegasz krzyczącej z posta Rappara skłonności do zachowań ryzykownych i autodestrukcyjnych w rozpaczliwym poszukiwaniu własnego ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi