memento1984 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 25 minut temu, jack napisał(a): Daj spokój. Potrafię sobie wyobrazić sytuację, gdy koalicja antypis nie wystawi jednego kandydata i z tego całego peletonu w 2 rundzie zamelduje się kandydat PIS i właśnie Stano wyprzedzający minimalnie tych wszystkich Hołowniów i Trzaskowskich. W drugiej turze już byłby faworytem. Ciekawe bo Stano lepszy jest jako “publicysta”, mocno kontrolowane schematy, fajne edytowanie na swoich warunkach. w formacie “live” to z takim przesmiewanym Dudersem wygladal troche jak Eldo na bitwie. Tylko ze on cala swoja profesjonalna kariere nad soba pracowal, wiec tych rezimowych cwaniaczkow moglby przygniesc, jesli to wogole rozwaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Nie wydaje mi się żeby stano poszedł w politykę na poważnie Nawet gdy będzie kandydował to raczej tylko do pewnego momentu i potem zrezygnuje Kasa tu raczej nie jest wabikiem bo chłopak jest zabroniony Ale władza to podobno najcięższy narkotyk więc kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 8 godzin temu, memento1984 napisał(a): Dudersem wygladal troche jak Eldo na bitwie. Eldo ma autyzm dlatego stanowski wziął tedego 15 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Typ nakłamał w dokumentach kredytowych i się dziwi, że ma sprawę ale podobno w c*** tego spłacił - nie oglądałem ale tak kobita mi mówiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Godzinę temu, Koelner napisał(a): Eldo ma autyzm dlatego stanowski wziął tedego ale podobno w c*** tego spłacił - nie oglądałem ale tak kobita mi mówiła Jakiś rok temu oglądałem wywiad z Eldo. Chłopak się mocno odkleił, nie dało się nic zrozumieć z jego wypowiedzi, a szkoda bo jego teksty to była poezja W dobie LilMasti, Boxdela, Fagaty czy Ferrariego to my jeszcze zatęsknimy za takimi Wiśniewskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): ale podobno w c*** tego spłacił - nie oglądałem ale tak kobita mi mówiła clue jest takie, że ta sprawa ma 17 lat, a Wiśnia gdy tylko zobaczył, że kupił klub od gangusa, to sam poszedł do banku o zmianę sposobu spłaty i spłacał potem regularnie dodatkowo dochodzi ewidentna niechęć sędziego i prokuratora do wszelkiej maści celebrytów, Michał miał spłacać kredyt poprzez hajs z koncertów i reklam dla Skoków, a ten aspekt jest zupełnie pomijany, bo debile twierdzą, że skoro Rolling Stones zagrali 48 koncertów, to Wiśnia nie mógł tyle zagrać bo nie jest tak znany - totalna ignorancja, przecież on grał regularne po 100+ koncertów na rok na oko typowa pokazówka by odwrócić wzrok opinii od tych, którzy naprawdę Skokami kręcili Wiśnia przepierdolił szacunkowo 40 baniek, ale to nie ma znaczenie skoro ogłosił upadłość konsumencką, to karanie go na podstawie takich zarzutów jest mocno podejrzane Edytowane 4 Lutego przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): clue jest takie, że ta sprawa ma 17 lat, a Wiśnia gdy tylko zobaczył, że kupił klub od gangusa, to sam poszedł do banku o zmianę sposobu spłaty i spłacał potem regularnie dodatkowo dochodzi ewidentna niechęć sędziego i prokuratora do wszelkiej maści celebrytów, Michał miał spłacać kredyt poprzez hajs z koncertów i reklam dla Skoków, a ten aspekt jest zupełnie pomijany, bo debile twierdzą, że skoro Rolling Stones zagrali 48 koncertów, to Wiśnia nie mógł tyle zagrać bo nie jest tak znany - totalna ignorancja, przecież on grał regularne po 100+ koncertów na rok na oko typowa pokazówka by odwrócić wzrok opinii od tych, którzy naprawdę Skokami kręcili Wiśnia przepierdolił szacunkowo 40 baniek, ale to nie ma znaczenie skoro ogłosił upadłość konsumencką, to karanie go na podstawie takich zarzutów jest mocno podejrzane tam sie przewinela data (w przebitkach) ze splata miala byc do 2028 czyli z jakims odroczeniem pierwszej raty to byl pewnie kredyt 20-letni. jesli wplacil lacznie 3.2mln to znaczy ze splacal go jakies 6-8lat, innymi slowy splacil 0.8-1.1 podstawy a reszta to odestki. tak wlasnie wyglada branie kredytow, pierwsze lata to prawie same odsetki i powtarzanie tej kwoty "splacil 3.2mln" to taka wlasnie "nina terentiew" i manipulowanie januszem przed ekranem - wplacil ~3.2mln, splacil okolo 1.0mln. prokurator to jeszcze ok nawet jak sie kompromituje swoja niechecia, ale k**** sedzia klepiacy takie farmazony/bacznie przysluc***acy sie takiemu bredzeniu? gowniane zarzuty prokuratorskie i slabe orzeczenie w pierwszej instancji - bardzo duze prawdopodobienstwo, ze to sie obroni w drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Sewer napisał(a): Stano coraz bardziej nerwowo zaglada w swoja stara umowe kredytowa, w ktorej wpisal ze wydaje na zycie 3tys PLN/miesiac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Wywiad z prezydentem a potem świetny program z gen. Andrzejczakiem i generalnie program z udziałem jego i Sławomira Dębskiego a z drugiej strony taki syf, podejrzewam że zniknie z ramówki szybciej niż się pojawił ale no słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 35 minut temu, Sewer napisał(a): Wywiad z prezydentem a potem świetny program z gen. Andrzejczakiem i generalnie program z udziałem jego i Sławomira Dębskiego a z drugiej strony taki syf, podejrzewam że zniknie z ramówki szybciej niż się pojawił ale no słabo mam awersje do brzydkich starych bab na ekranie na te korwin coś tam dałem spogladać rade tyle co na tym filmiku, nie wiem jak ktoś może wytrzymać dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 40 minut temu, Sewer napisał(a): Wywiad z prezydentem a potem świetny program z gen. Andrzejczakiem i generalnie program z udziałem jego i Sławomira Dębskiego a z drugiej strony taki syf, podejrzewam że zniknie z ramówki szybciej niż się pojawił ale no słabo A jeszcze Tede nie wjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Na razie dobrze oceniam kanał. Nie wiem czy kiedykolwiek tyle czasu spędziłem oglądając/słuchając youtube, a tu przesłuchałem dwa wywiady - z prezydentem i generałem oraz obejrzałem programy Raczka i Gwiazdowskiego. Na pewno wygrywa ciekawość póki co, albo tymczasowa chęć powrotu do ogladania tv, której nie oglądam od x lat. Może taki weekend po prostu - w domu, przed "tv". PS. Te Ground Zero to może być mój stały program. Zapowiada się bardzo obiecująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Stanowski wybił się na ludziach z KS (jego "Stan futbolu" zalegał wtedy w Biedronkach w promocji za 10 PLN), teraz wydoi Mazurka z jego kontaktów w świecie polityki i jak ten nie będzie mu potrzebny, to nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego typowy cwaniaczek warszawiaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego A i w środę ma być debata o CPK. Wtorek i środa z Kanałem Zero. Może Stano rozbić bank tym kanałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 23 minuty temu, karl napisał(a): Może Stano rozbić bank tym kanałem. Po prostu wizja kanału, który ma być telewizją XXI wieku pod szyldem zrzeszania przeciętnie/powyżej przeciętnie inteligentnych widzów, których w dużej mierze dotyka efekt Dunniga-Krugera (czyli realnie poniżej przeciętni i przeciętni) myśląc, że oglądają coś niegłupiego, a tymczasem najlepsze formaty Stany to TVNowskie rozmowy w toku z gościami pokroju Jasia Kapeli, gdzie z popcornem w ręku oglądają erystyczne igrzyska, w których to lubiana przez nich postać medialna Stano "zaora" gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, P_M napisał(a): Po prostu wizja kanału, który ma być telewizją XXI wieku pod szyldem zrzeszania przeciętnie/powyżej przeciętnie inteligentnych widzów, których w dużej mierze dotyka efekt Dunniga-Krugera (czyli realnie poniżej przeciętni i przeciętni) myśląc, że oglądają coś niegłupiego, a tymczasem najlepsze formaty Stany to TVNowskie rozmowy w toku z gościami pokroju Jasia Kapeli, gdzie z popcornem w ręku oglądają erystyczne igrzyska, w których to lubiana przez nich postać medialna Stano "zaora" gościa. Wywiad z Dudą bardzo spoko, generala nie ogladałem. Jak kanał zero bedzie robił 20% spoko materiałów i 80% dla klikalności to i tak będzie dużo wiecej niz TVN, TVP czy tam telewizja ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 54 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Stanowski wybił się na ludziach z KS (jego "Stan futbolu" zalegał wtedy w Biedronkach w promocji za 10 PLN), teraz wydoi Mazurka z jego kontaktów w świecie polityki i jak ten nie będzie mu potrzebny, to nara. oho, Boras chyba z Tajlandii wrócił generalnie to książki Stanowskiego sprzedały się w ilościach ponad 100 tysięcy jeszcze przed wydaniem Stanu Futbolu, a reedycja Spalonego zarobiła 2 miliony w 3 tygodnie sam go nie za bardzo lubię, ale pisanie, że się wybił na czyich plecach, to właśnie takie nasze narodowe pi****lenie aby komuś dojebać z czystej zawiści, skoro KS to taka trampolina to dlaczego teraz mają oglądalność programów na żywo blisko 100 razy mniejsza niż Zero? 20 minut temu, P_M napisał(a): Po prostu wizja kanału, który ma być telewizją XXI wieku pod szyldem zrzeszania przeciętnie/powyżej przeciętnie inteligentnych widzów, których w dużej mierze dotyka efekt Dunniga-Krugera (czyli realnie poniżej przeciętni i przeciętni) myśląc, że oglądają coś niegłupiego, a tymczasem najlepsze formaty Stany to TVNowskie rozmowy w toku z gościami pokroju Jasia Kapeli, gdzie z popcornem w ręku oglądają erystyczne igrzyska, w których to lubiana przez nich postać medialna Stano "zaora" gościa. to jest bardzo wygodne pod narrację, ale też nieprawdziwe hejtparki z Zychowiczem obejrzały się w liczbie ponad 12 milionów, tak samo inne publicystyczne na tematu nie związane z szeroko pojętą rozrywką klikały się bardzo dobrze, też nie można nieć pretensji, że ludzie najchętniej oglądają programy rozrywkowe, natomiast na pewno oba formaty trzeba umieć zrobić i się do nich przygotować, to nie jest przecież tak, że przyjdzie do ciebie naćpany Kapela i już masz hit gwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 22 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Wywiad z Dudą bardzo spoko, generala nie ogladałem. Jak kanał zero bedzie robił 20% spoko materiałów i 80% dla klikalności to i tak będzie dużo wiecej niz TVN, TVP czy tam telewizja ogólnie. Ja tego w żaden sposób nie neguję, tłumaczę tylko dlaczego kanał osiągnie sukces Natomiast umówmy się wiele z tych formatów znajdziemy na wielu różnych kanałach. Przykładowo: Filmowy - Na Gałęzi Gospodarczy - blok Gwiazdowski mówi interii, (playlista) https://www.youtube.com/playlist?list=PLC9xjKm8G0LpgFgi-eF4YgvtMuogd1dHw - Przygody przedsiębiorców, gdzie jest chociażby wywiad z Morawieckim, namzależy - fajne wywiady między innymi z Romanem Kluską, Biznes Misja. Naukowy - Nauka to lubię, Astrofaza, Scifun, Uwaga Naukowy Bełkot, Nie wiem ale się dowiem, a pewnie jeszcze ten Radek Kotarski ma jakiś swój format na YT. Można by tu też podciągnąć kanały podcastowo-rozmowne typu didaskalia, przemek górczyk podcast, imponderabilia itp. Także overall, nie jest to żadna nowa jakość, ale bardzo dobrze został zrobiony forecast marketingowy i określenie grupy targetowej. Młodzi, wykształceni dorośli, którzy śmiali się z rodziców, że siedzą przed TV i bezmyślnie oglądają to, co jest im podane, teraz będą po tym jak zostali zmęczeni przewijaniem shortsów, tiktoków i innych instagramów zasiadać jak swoi rodzice przed TV i włączą kanał Stana 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): hejtparki z Zychowiczem obejrzały się w liczbie ponad 12 milionów, tak samo inne publicystyczne na tematu nie związane z szeroko pojętą rozrywką klikały się bardzo dobrze, też nie można nieć pretensji, że ludzie najchętniej oglądają programy rozrywkowe, natomiast na pewno oba formaty trzeba umieć zrobić i się do nich przygotować, to nie jest przecież tak, że przyjdzie do ciebie naćpany Kapela i już masz hit gwarantowany Ale ja tutaj w żaden sposób Stanowi nie odmawiam skilla jeżeli chodzi o prowadzenie tych formatów, again podbiłem tylko temat w odniesieniu dlaczego kanał odniesie sukces Edytowane 4 Lutego przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Stanowski to jest szuja i hipokryta, ale trzeba mu przyznać, że ładnie się odnalazł w internecie i robi mocną karierę, ja z pewnych względów od jakiegoś czasu nie oglądam nic od niego i to się nie zmieni z tego względu, że jest szują i hipokrytą co do KS to Borek ma ego w kosmosie, to było widać od dawna. Smokowskiego za czasów C+ lubiłem, ale w internecie okazał się całkowitym snobem więc ich dwóch nie szkoda. Szkoda jedynie Pola, bo gość jest sympatyczny i z zajawką, problem taki, że umiejętności nie te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi