Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, ignazz napisał(a):

Przeciez pisze kolejny raz że chodziło o nieobecność w domu. I że mój spacer gdy Fluber uwinie się w 60 minut trwa dłużej. Nic o kaloriach budowaniu formy czy porównywaniu wysiłku. Wiem że chętnie zrobiłbyś ze mnie idiotę bez wiedzy podstawowej ale KONTEKST. 

Czas w kontekście bycia z partnerem lub niebycia. Moja reakcja była podyktowana tym że myślałem że przełaj 20 km to nie jest godzinka 

Napisałem, że Twoja wypowiedź była efekt Twojej ignorancji. Sam przyznajesz się, że Twoja wypowiedź była efektem Twojej ignorancji.

W czym problem?

Weź swój cytat. Tam słowo w słowo przepisałem twoje zdanie zmieniając kontekst na leśny. Jako drugi bo Ty byłeś twórcą wpisu. 

Teraz, RappaR napisał(a):

Napisałem, że Twoja wypowiedź była efekt Twojej ignorancji. Sam przyznajesz się, że Twoja wypowiedź była efektem Twojej ignorancji.

W czym problem?

W tym że rozciągnąłeś to do ogólnej wiedzy z wysiłku fizycznego a nie z faktu że półmaraton przełajowy to godzinka tylko. Wiesz że chodzi mi o twoje przekręcenie nieobecności w godzinę i że tyle to trwa w sytuację że myślę że idąc z psem robię wynik treningowy Flubera. Parę razy wyraźnie to przekręciłeś w tym kierunku właśnie. 

Przełaje kojarzą mi się na tyle trudniejsze że bym nie spodziewał się godziny. Tyle w temacie mojej niewiedzy. 

To mnie zaskoczyło. 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Weź swój cytat. Tam słowo w słowo przepisałem twoje zdanie zmieniając kontekst na leśny. Jako drugi bo Ty byłeś twórcą wpisu. 

No ja napisałem o trumpie i jego 25 lat młodszej żonie i relacji przypominającej ojciec-corka a Ty na to wyjechałeś personalnie porównując moja żonę z wywiezionym do lasu psem. Potem się dziwisz że jestem dla Ciebie niemiły. Za takie teksty w rl life dostaje się po mordzie, a Ty wielce zaskoczony że mi się to nie spodobało. 

I mówisz że Cię nic nie rusza. Jedynym powodem takiej reakcji było to że masz młodsza partnerkę ( skąd miałem niby wiedzieć że masz 8 lat młodsza partnerkę) i moje pisanie o trumpie wziąłeś do siebie. Sorry, ale jeśli to co napisałem o relacji ojciec córka w kwestii Donald -Melania Cię nie ruszyło osobiście i po prostu bez emocji pomyślałeś że sobie pierdolniesz tekstem o wywożeniu żony do lasu to jesteś srogo pierdolnięty.

A że tak nie sądzę to myślę, że jednak Cię poniosło z powodu emocji a nie bycia zje***ym.

I kto tu nie ma dystansu. Zluzuj już Fluber. Przestań nas wiecznie we wszystkim pouczać będąc później niespójny sam ze swoim wizerunkiem jaki tu kreujesz. Ja nikomu nie będę doradzał w kwestiach biegów przełajowych obuwia itp bo się na tym nie znam. Czemu Ty pozycjonujesz się na znawcę tych wszystkich aspektów które raczej Ciebie omijają nie wiem. Zostawmy już ten temat bo średnio mi przyjemnie wałkować coś co już padło i prostować chronologię zdarzeń. Nikogo to nie interesuje a jeżeli ktoś będzie chciał to cofnie dialogi. Po co to ogrzewać nie wiem. Miało to swój rytm urok i było ciekawe. Ale teraz nawracanie do tego jest bez sensu. Dajmy spokój. 

21 minut temu, ignazz napisał(a):

W tym że rozciągnąłeś to do ogólnej wiedzy z wysiłku fizycznego a nie z faktu że półmaraton przełajowy to godzinka tylko. Wiesz że chodzi mi o twoje przekręcenie nieobecności w godzinę i że tyle to trwa w sytuację że myślę że idąc z psem robię wynik treningowy Flubera. Parę razy wyraźnie to przekręciłeś w tym kierunku właśnie. 

Przełaje kojarzą mi się na tyle trudniejsze że bym nie spodziewał się godziny. Tyle w temacie mojej niewiedzy. 

To mnie zaskoczyło. 

Dalej jesteś na etapie, że nawet nie jesteś świadom swojej niewiedzy. 

Coś w stylu ktoś robi 20 podciągnieć w minute, Ty robisz w dwie minuty 50 przysiadów i mówisz, no myślałem że to dłużej zajmuje, bo niby tak się ktoś tym bardziej wynikiem chwali, a Ty dłużej ćwiczysz.

Ogólnie problem polega na tym, że dalej się wypowiadasz o temacie o którym w ogóle nie masz wiedzy i miast się przyznać, że chciałeś zrobić pstryczka w stronę Flubera piszesz bzdurę za bzdurą

18 minut temu, BMF napisał(a):

Sam się zdziwiłem ile negatywnego elektoratu miały kiciaczki, jeden z najbardziej polaryzujących wyborów w historii ATF.

Trolle zanizaly na złość mi

Cos jak Laf

30 minut temu, fluber napisał(a):

No ja napisałem o trumpie i jego 25 lat młodszej żonie i relacji przypominającej ojciec-corka a Ty na to wyjechałeś personalnie porównując moja żonę z wywiezionym do lasu psem.

przecież:

43 minuty temu, fluber napisał(a):

To że opieka nad psami przypomina w pewnym stopniu opiekę nad dziećmi to właśnie atut psa. Bo dzieci są przecież super. 

czyli dzieci są super, psy są jak dzieci czyli psy są super

ignazz jednoznacznie napisał że Twoja żona jest super a Ty się jeszcze burzysz?

6 minut temu, julekstep napisał(a):

czyli dzieci są super, psy są jak dzieci czyli psy są super

ignazz jednoznacznie napisał że Twoja żona jest super a Ty się jeszcze burzysz?

Też bym się burzył na porównanie do psa.

Oznacza to z defaultu, że uważasz, że nie jest tak zajebista jak ktoś na poziomie kota

9 godzin temu, fluber napisał(a):

Nie zmieniam psu pieluch, ale 3 razy dziennie trzeba iść z psem na spacer

Nie rozumiem. Po co chodzić tyle razy dziennie z psem na spacer, mając duże podwórko?

Dla psa nie ma nic lepszego, niż swobodne wybieganie po swoim terenie.

1 godzinę temu, matek napisał(a):

Nie rozumiem. Po co chodzić tyle razy dziennie z psem na spacer, mając duże podwórko?

Dla psa nie ma nic lepszego, niż swobodne wybieganie po swoim terenie.

Boi się żeby mu się nie pogubiły na tych hektarach.

Albo pasowało mu pod historyjkę akurat.

i co  sie dzieje zlego temu  pieskowi ? , widac ze jest dobrze utrzymany , siedzi grzecznie i czeka , nic mu sie zlego nie nie stanie jesli spedzi te 10-15 minut w oczekiwaniu na swojego wlasciciela .  fajerwerki passe bo psy sie stresuja, miasta rezygnuja lol  a jak ludziom regularnie urywa palce od jakichs petard i innych sztucznych ogni  to jest git .  PRECZ Z ODKURZACZAMI  ,  PSIE ZDROWIE PSYCHICZNE WARTOSCIA NADRZEDNA. 

W dniu 21.01.2024 o 08:24, RappaR napisał(a):

1718ddb5fe5dffcb899c24b5c3668baa570d6f8321ec18c2680322b3262f3412.jpg?author=WielkiNos&auth=d4732655a1371074ce94e51144468384

W kontekście tego, że co raz mniej mi się podoba Polska i Polacy

niom, te komentarze niezle spierdolone. zero kontekstu. kiedys  zostawilem przez przypadek tak psa pod szkola dzieciakow, to ktos mu swoj ostatni welniany szalik/szarfe zostawil : )

• 2 tygodnie później...