julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 1 minutę temu, steve napisał: Ale ja powiedziałem, za każdy? Dopowiadasz sobie no nie powiedziałeś a ja nie dopowiadam ja - elegancki @Koelner - patol wszystko się zgadza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 12 minut temu, steve napisał: Oo prawdziwe Warszawiaki się odezwały widze obrażone xD Taka krótka lekcja języka polskiego. Liczby mnogiej używamy, gdy mówimy o dwóch lub więcej osobach. W przypadku jednej osoby, używamy liczby pojedynczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 12 minut temu, steve napisał: Możecie się obrażać na prawdę, ale niestety tak to często wygląda jak ktoś pomieszkal tam (nad czym ubolewam). warszawiak zawsze może wyjść z Warszawy ale Warszawa z niego nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał: Taka krótka lekcja języka polskiego. Liczby mnogiej używamy, gdy mówimy o dwóch lub więcej osobach. W przypadku jednej osoby, używamy liczby pojedynczej Dziękuję narcyzku za lekcję! Zapamiętam sobie Ur a genius! Edytowane 15 Listopada 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Teraz, steve napisał: Dziękuję narcyzku za lekcję! Zapamiętam sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: Jeszcze bardziej polizcie się po hujkach.. Może jesteś jednym z normalnych, co mi do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 1 minutę temu, steve napisał: Jeszcze bardziej polizcie się po hujkach.. Może jesteś jednym z normalnych, co mi do tego? mało kto jest na forum tak znany z wzajemnego lizania się po jajach jak duet @Koelner i @RappaR ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 1 minutę temu, steve napisał: Jeszcze bardziej polizcie się po hujkach.. Może jesteś jednym z normalnych, co mi do tego? nieee no nie róbcie z nas pederastów Teraz, julekstep napisał: mało kto jest na forum tak znany z wzajemnego lizania się po jajach jak duet @Koelner i @RappaR ! Kto się czubi ten się lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: nieee no nie róbcie z nas pederastów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 chciałbym zmienić trochę tor tego tematu z najbardziej cringowego od czasu gdy @RappaR przeciał sobie wargę rosporkiem... serdeczne gratulacje dla @julekstep, za zdobycie 10k lajków na ciśnieciu tych z lewa i prawa z zaledwie domieszką koszykówki, wyczyn godny największych osobistości jak Lepper czy Max Kolonko, coś niesamowitego i to tylko przy wsparciu zaledwie kilku multikont winszuje i podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: chciałbym zmienić trochę tor tego tematu z najbardziej cringowego od czasu gdy @RappaR przeciał sobie wargę rosporkiem... serdeczne gratulacje dla @julekstep, za zdobycie 10k lajków na ciśnieciu tych z lewa i prawa z zaledwie domieszką koszykówki, wyczyn godny największych osobistości jak Lepper czy Max Kolonko, coś niesamowitego i to tylko przy wsparciu zaledwie kilku multikont winszuje i podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: chciałbym zmienić trochę tor tego tematu z najbardziej cringowego od czasu gdy @RappaR przeciał sobie wargę rosporkiem... serdeczne gratulacje dla @julekstep, za zdobycie 10k lajków na ciśnieciu tych z lewa i prawa z zaledwie domieszką koszykówki, wyczyn godny największych osobistości jak Lepper czy Max Kolonko, coś niesamowitego i to tylko przy wsparciu zaledwie kilku multikont winszuje i podziwiam Warte odnotowania jest także, że uzyskał to przy najkorzystniejszym wskaźniku ilość znaków/lajk. Na screenie poniżej awatara mistrza jest awatar autora 8800 z 10000 polubień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 12 godzin temu, Pablo81 napisał: Warte odnotowania jest także, że uzyskał to przy najkorzystniejszym wskaźniku ilość znaków/lajk. Na screenie poniżej awatara mistrza jest awatar autora 8800 z 10000 polubień. Dwóch zawsze ich jest. Nie mniej nie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 7 minut temu, blackmagic napisał: Dwóch zawsze ich jest. Nie mniej nie wiecej ciągle piszecie o trzech zdecydujcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: ciągle piszecie o trzech zdecydujcie się Takich trzech Jak was dwoch to nie ma ani jednego btw. Kto to wy? Ja to one man army Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 30 minut temu, julekstep napisał: ciągle piszecie o trzech zdecydujcie się Różnie, niektórzy piszą o czterech zalezy kto do ilu potrafi doliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 oni są wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 36 minut temu, blackmagic napisał: Takich trzech Jak was dwoch to nie ma ani jednego btw. Kto to wy? Ja to one man army ja i moje troll konta (Borys i ely3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: ciągle piszecie o trzech zdecydujcie się Trzech. Ale dwóch lajkuje trzeciego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Tu jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi