mayor Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 30 minut temu, MA23 napisał(a): Rosół albo flaczki Rosół nie daje rady przy wietnamskiej zupie pho, a polskie flaczki słabo wypadają przy zupach z flaków z innych rejonów np. Meksykańskich -menudo, mondongo, panceta ,albo ekwadorskim gulaszu z flaka-guatita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 43 minuty temu, Reikai napisał(a): I juz mamy dwa busty zalezy kiedy wybrane rosol to bezpieczny pick na srodek tabeli (raczej malo kogo rosol jara, ale chyba nie ma nikogo kto by totalnie go nie lubil) 44 minuty temu, fluber napisał(a): Pomidorowa z ryżem bosh jaki noob pomidorowa tylko z makaronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 10 minut temu, julekstep napisał(a): zalezy kiedy wybrane rosol to bezpieczny pick na srodek tabeli (raczej malo kogo rosol jara, ale chyba nie ma nikogo kto by totalnie go nie lubil) bosh jaki noob pomidorowa tylko z makaronem Nie doceniasz wege społeczności na forum I pomidorowa Ci się że spaghetti pomyliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Moja dziewczyna lubi rosol z ziemniakami. Nie wiem czemu jesteśmy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 34 minuty temu, mayor napisał(a): Rosół nie daje rady przy wietnamskiej zupie pho, a polskie flaczki słabo wypadają przy zupach z flaków z innych rejonów np. Meksykańskich -menudo, mondongo, panceta ,albo ekwadorskim gulaszu z flaka-guatita nie no Misiek. o 2 w nocy na weselu jak wjeżdżają flaczki to nagle dostajesz drugie życie i żadne latynoskie fiki miki tego nie zastąpią 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Moja dziewczyna lubi rosol z ziemniakami. Nie wiem czemu jesteśmy razem. mądrze wybrałeś dziewczynę z wiejskim rodowodem a i tak najlepsza na kaca jest czarnina z kluskami ziemniaczanymi czyt. glutami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): Nie doceniasz wege społeczności na forum I pomidorowa Ci się że spaghetti pomyliła Całej dwójki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 3 minuty temu, Koelner napisał(a): nie no Misiek. o 2 w nocy na weselu jak wjeżdżają flaczki to nagle dostajesz drugie życie i żadne latynoskie fiki miki tego nie zastąpią mądrze wybrałeś dziewczynę z wiejskim rodowodem a i tak najlepsza na kaca jest czarnina z kluskami ziemniaczanymi czyt. glutami Czernina Ojciec był z Kujaw to propagował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czernina Ojciec był z Kujaw to propagował. we Włocławku -> czarnina. koleżanka z Grudziądza jak miałem koło 30tki to pierwszy raz użyła słowa „czernina” i było lekkie zdziwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Grzybowa, taka z prawdziwych grzybów. Ryzykowny pick trochę, bo choć wszystkie grzyby są jadalne, to niektóre tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ogórkowa anybody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Ogórkowa anybody? u mnie top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 (edytowane) Godzinę temu, Reikai napisał(a): Moja dziewczyna lubi rosol z ziemniakami. Nie wiem czemu jesteśmy razem. Jedna osoba jaką w życiu spotkałem ,która jadła rosół z ziemniakami to mój wujek major UB, (niby o zmarłych nie powinno się mówić źle ), ale kawał bydlaka i sk****syna Godzinę temu, Koelner napisał(a): nie no Misiek. o 2 w nocy na weselu jak wjeżdżają flaczki to nagle dostajesz drugie życie i żadne latynoskie fiki miki tego nie zastąpią mądrze wybrałeś dziewczynę z wiejskim rodowodem Latynoskie flaki są o wiele bardziej pożywne i lepiej przywracają do życia., Przede wszystkim są gotowane na wywarze z nóżek wieprzowych i flak jest tylko z najlepszego krowiego żołądka honeycomb, u nas kroi się wszystkie trzy żołądki jak leci no i jeszcze w meksykańskim masz dodatek hominy .,No a nikt nie lubi gulaszowej ? U mnie spokojnie top 5 zup Edytowane 2 Września 2023 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 1 minutę temu, mayor napisał(a): Latynoskie flaki są o wiele bardziej pożywne i lepiej przywracają do życia., Przede wszystkim są gotowane na wywarze z nóżek wieprzowych i flak jest tylko z najlepszego krowiego żołądka honeycomb, u nas kroi się wszystkie trzy żołądki jak leci no i jeszcze w meksykańskim masz dodatek hominy ok a jak po tym na kiblu na drugi dzień? żeby na poprawinach nie było awarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 (edytowane) Polecam wam mój wymysł ostatni: zupa Krem z dyni,z marchewki i cukini, (dominuje dynia) z grzankami, parmesanem i szczypiorkiem i ziarnami sezamu. Edytowane 2 Września 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 1 godzinę temu, LAF napisał(a): Zupa piwna ewentualnie Krupnik Co do krupniku to Nie wiem co gorsze - zupa czy wódka. Aczkolwiek barszczyk z uszkami to też topka 2 godziny temu, Reikai napisał(a): I juz mamy dwa busty Dobrego rosołu nie jadłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Teraz, MA23 napisał(a): Co do krupniku to Nie wiem co gorsze - zupa czy wódka. Aczkolwiek barszczyk z uszkami to też topka zupa to za karę za jedynki w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 2 minuty temu, MA23 napisał(a): Co do krupniku to Nie wiem co gorsze - zupa czy wódka. Aczkolwiek barszczyk z uszkami to też topka Dobrego rosołu nie jadłeś Rosol spoko i lubię, no ale gdzie to do topki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Polecam wam mój wymysł ostatni: zupa Krem z dyni,z marchewki i cukini, (dominuje dynia) z grzankami, parmesanem i szczypiorkiem i ziarnami sezamu. Też gitez. Ciekawe czy są tu miłośnicy kwaśnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 1 minutę temu, MA23 napisał(a): Też gitez. Ciekawe czy są tu miłośnicy kwaśnicy... Tak ale tylko w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 11 minut temu, Reikai napisał(a): Rosol spoko i lubię, no ale gdzie to do topki. Normalnie. Każdy lubi rosół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi