Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 09/10

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli tak bedziemy myslec, to kazdy na dzien dobry powinien podpisac deklaracje, ze bedzie gral w FBX przez minimum 5 lat od rozpoczecia gry. W NBA nie handluja pickami? Handluja. GM's sa zwalniani po jednym nieudanym sezonie? Sa. Nastepcy maja trudniejsze wowczas zadanie? Maja. A przeciez od poczatku chcielismy, zeby FBX bylo jak najbardziej realne.

Blatche + Holiday + Beaubois do mnie

Lee + Miller + Brewer + Dudley do Cracka

Kradzież, ale to nie moja brocha.

U mnie pakiet Brandon Roy + Jonas Petro + ew jakis pick.

K-martin raczej pauza do konca RS, wiec dobre mecze Petro to raczej nie pojedynczy wybryk a stala tendencja :wink:

No zobaczymy ile Lee bedzie robil gdziekolwiek indziej, mysle ze 50 to bedzie max.

Corey Brewer dostaje tyle rzutow bo za rywali na swojej pozycji ma Sashe Pavlovica, a normalnie to role player blizej poziomu wlasnie Dudleya, ktory po za wiekiem nic wielkiego nie prezentuje.

Natomiast spadek punktowy Mike'a Miller jest bardzo widoczny i rczej bedzie to postepowało dalej.

Moim zdaniem, Crackerss mogł wyciagnac wiecej, tzn mniej dac, moze w ten sposob.

marcinek, ale my nie mamy dwoch rund draftu, wiec trzeba modyfikowac :wink:

A co do powyzszej wymiany. No Roger ladnie to zrobil. Blatche nawet z Arenasem swoje ugra i 50fp mozna mysle w ciemno brac. Na Holidaya juz teraz stawiaja, to przez kolejny sezon chlopak powinien sie wyrobic.

W jakims stopniu crackerssowi ilosc graczy moze rekompensowac oddanie tych mlodziencow. Brewer/Miller to 35fp, a Lee w kazdych warunkach 50fp powinien wycisnac.

Pożyjemy, zobaczymy, oddałem "2 najlepszych PG najbliższych lat", pewnie załatwilem sie na cacy na całym froncie, zjebałem, popierdoliło mnie, gdzie ja mialem oczy itp itd

A tak w ogole to chce potwierdzic :D

Wiele juz nie strace, do dna niedaleko, kto nie leje, nie jedzie dalej

Aby trochę nie przesadzacie? Jak czytam Was, to wydaje mi się, że ja tak naprawdę nic nie oddałem za ten pakiet. Nie lubię robić autoreklamy, bo nie o to chodzi, szczególnie, że pomysł na trejda wyszedł z mojej strony, więc jestem z niego zadowolony, ale oddałem Lee robiącego 63fp, który spokojnie sprawdzi się w każdym systemie, przecież, to nie przez up tempo zbiera 13 piłek, już pod Zeke zbierał sporo w ograniczonej ilości minut. Miller jest zajebiście consistent i jest chyba jednym z najbardziej niedocenianych graczy jeżeli chodzi o fbx (35, 37, 46, 42, 38, 35 - średnie z poprzednich lat, gra w trzech różnych zespołach, w różnych systemach, pod różnymi trenerami). Brewer tak naprawdę dopiero teraz dostał szansę, jest młody, wszechstronny i bardzo dobrze broni - tak nie przekłada się to na fp, ale przekłada się na czas gry, który dostaje od Rambisa, a czas gry przekłada się na fp, więc koło się zamyka. Dudley to throw in, ma swoje mecze dobre, a może podniesie średnią jeszcze bardziej jak Amare odejdzie, nie jest to przecież wykluczone.

I teraz co śmieszne, nagle Blatche to fbxowy wymiatacz, który na bank w przyszłym sezonie robi +50 (jakby ktoś nie wiedział Wizz tankują, trudno powiedzieć co będzie za sezon - Arenas anybody?), Holiday, który jeszcze nie dawno żonglował po fa stał się rozgrywającym na miarę XXI wieku, a Beubois, który rozegrał dwa mecze na krzyż, pod niebecność Terryego jest nowym Rondo.

Oczywiscie liczę na taki scenariusz o którym napisałem wyżej, bo gdybym na niego nie liczył, to bym się nie wymieniał :D , ale bądźmy szczerzy, różnie z tym może być i wiem, że mógłbym ewentualnie poszukać bardziej pewnego propsa, ale zależało mi, by przebudowę mieć szybko z głowy i w zasadzie jedną wymianą zszedłem o prawie 80fp.

Crackers - żenua, co zrobiłeś (nie pierwszy raz). I tu wcale nie chodzi o Rogera, ale o to, jak kolejnymi wymianami tworzysz Ronnie Team.

Ronnie nigdy nie robił wymian, w których jednorazowo zyskiwał 80fp, on zawsze robił na odwrót ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.