Lu- Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 chciałoby się napisać "i żyli długo i szczęśliwie", ale jednak szczerze w to wątpię Swoja drogą to chyba absolutny paradoks, że Bulek zapewnia DF-owi wygranie FBX2 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Swoja drogą to chyba absolutny paradoks, że Bulek zapewnia DF-owi wygranie FBX2 :] Nie mów hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 DF, nie jesteś jedynym potentatem, jak nie Ty to ktoś inny, Twój pakiet był lepszy i jasne jest że w tej sytuacji musiałeś zrobić ten trejd, ale też bulek dzięki temu że oboje się staraliście dostał moim zdaniem dobrą cenę. Roger, jeśli nawet miałbyś zająć 2 miejsce, to patrząc na to jak chłopcy piją sobie teraz z dziubków powinieneś czuć się usatysfakcjonowany. To wszystko dzięki Tobie! FBX - where amazing happens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Swoja drogą to chyba absolutny paradoks, że Bulek zapewnia DF-owi wygranie FBX2 :]Hehe, są rzeczy, które się nawet filozofom nie śniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Oby właśnie wymiana wygraną zapewniała :mrgreen: I już nie przesadzajcie, gdyby nie zainteresowanie Rogera pat trwałby nadal 8) Bulek niech się cieszy, bo ma powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jako że po sezonie kończę przygodę z FBX#2 oświadczam, że nie trejduję z nikim, ustalono z Rogerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jako że po sezonie kończę przygodę z FBX#2 oświadczam, że nie trejduję z nikim, ustalono z Rogerem. Potwierdzam, skoro Zet rezygnuje nie ma sensu psuć zabawy komukolwiek. Szukamy na jego miejsce nowego gracza, ale zespół mógłby przejąć dopiero po sezonie, żeby już nie bawić się w komiszowe wystawiania składu itp. Zet dociągnie zespól do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 chciałbym tylko lekko zaznaczyć mój dojebany run. z dołów tabeli jeszcze w grudniu na 10 miejsce na tym etapie sezonu. spadku nie przewiduje, raczej wędrówke w góre tabeli. mimo tego do sprzedania każdy, jeden taniej drugi drożej. w pierwszej kolejności chce sprzedać murphyego, haslema i Yi najdroszy towar to gallinari, JJ i felton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Billups 93fp, Smith 91fp, wooooow :shock: career high :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 wziąłem sobie z FA gostka, jakby co to miałem nie trejdowac ale o FA nie było mowy, dalej walczę o jak najwyższą pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jestem bardzo zdeterminowany by sprzedac Kevina Martina, nie musi byc 1 na 1, ale jakkolwiek, a mam sporo do dodania: 2picki, i kogoś z 12 pozostałych graczy, którzy rezydują w moim składzie. Piszcie PMy, walcie na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Rogeiro, wrzuć tabelkę dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Scola 1fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jutro, nie mam pendrive w domu, zostawiłem w robocie, a tam mam tabelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jutro, nie mam pendrive w domu, zostawiłem w robocie, a tam mam tabelki. Roger to ty pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 pcha lokomotywy na pkp :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 pcha lokomotywy na pkp :] Kiedyś często i szczerze śmiałem się z Twoich żartów. Co się z Tobą stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 zmieniłem dilera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dobra, w tej wersji żart z dillerem Ci sie udał ;] Dlaczego Roger we wszystkich ligach w których gra zawsze jest w top 3 ? W Fuck podobno prowadzi, w FBX1 trzeci, tutaj walczy o wygraną, ściemnia coś z tymi tablekami bo sam prowadzi czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 to jest tzw hitler spirit :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi