elwariato Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: sorry nie słyszę Cię jęki z dołu tabeli do mnie nie docierają serio nie moge sie doczekac juz startu rs, jak to powiadają pycha kroczy przed upadkiem, miło bedzie spuscic oklep Tragic 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Z taką ławka to lepiej trzymaj kciuki za brak kontuzji bo inaczej możecie być sąsiadami w tabeli o tak zacnym sąsiedztwie to Magic moga tylko pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) 21 godzin temu, julekstep napisał: jak się nie przepłaca co drugiego grajka w rosterze to te 5 baniek jest ok I jeszcze jedna kwestia odnośnie tego - Jak się poluje na 10 graczy wg exela to pewnie że łatwiej nie przepłacić, bo wtedy obojętnie który sie trafi. Jednak jak chcesz przedłużyć konkretnych graczy, to przepłacenie jest niestety bardziej prawdopodobne. Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Koelner jak coś to ty masz MLE* do Jamala Crawforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Teraz, MarcusCamby napisał: @Koelner jak coś to ty masz MLE* do Jamala Crawforda. ej nie podpowiadaj rywalom! Knicks i tak mają dobry skład #szeryfcamby Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: @Koelner jak coś to ty masz MLE* do Jamala Crawforda. dzięki mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: New York Knicks -$13 843 328 Nikola Pekovic LLE Jamal Crawford min Jamal Crawford MLE*/1rok Mike Bibby min Raymond Felton min podaj kwotę MLE* bo będzie afera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 9 minut temu, julekstep napisał: ej nie podpowiadaj rywalom! Knicks i tak mają dobry skład #szeryfcamby Jak wygrywać to tylko z najlepszymi! A po za tym opinia ostatniego sprawiedliwego nie wzięła się znikąd. #CambyGOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 13 minut temu, MarcusCamby napisał: A po za tym opinia ostatniego sprawiedliwego nie wzięła się znikąd. poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 23 godziny temu, julekstep napisał: jak się nie przepłaca co drugiego grajka w rosterze to te 5 baniek jest ok 14 minut temu, julekstep napisał: Orlando Magic: Matt Barnes - min Brandon Jennings - min Tyrus Thomas - min Kendall Marshall - min Lance Stephenson - min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: ? nie rozumiem tego ze strony osoby która podpisała Gallowaya rundę temu a teraz ma mniej kasy na uzupełnienie tylu samo spotów Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Teraz, julekstep napisał: ? nie rozumiem tego ze strony osoby która podpisała Gallowaya rundę temu Galloway zyska w Spurs taka reputację jak Thabeet. Ludzie będą o niego zabijać I to nie ja pisałem, że 5 wolnych baniek to prosta sprawa. Ja zawsze muszę mieć zatankowane salary pod korek. Zawsze, inaczej mam poczucie straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Galloway zyska w Spurs taka reputację jak Thabeet. Ludzie będą o niego zabijać I to nie ja pisałem, że 5 wolnych baniek to prosta sprawa. Ja zawsze muszę mieć zatankowane salary pod korek. Zawsze, inaczej mam poczucie straty no ja też, ale jakbym miał 2nd roundera którego chciałbym utrzymać to bym znalazł miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Galloway zyska w Spurs taka reputację jak Thabeet. Ludzie będą o niego zabijać I to nie ja pisałem, że 5 wolnych baniek to prosta sprawa. Ja zawsze muszę mieć zatankowane salary pod korek. Zawsze, inaczej mam poczucie straty Przecież Thabeeta jak jeszcze podpisywał January, uznawano za steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Przecież Thabeeta jak jeszcze podpisywał January, uznawano za steal. Ale Clippers wielokrotnie wystawiali go na bloku jako tę część składu do sprzedania i jakoś nikt się nie zgłosił. A w ten offseason zapytań było kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 20 godzin temu, piotreksuper napisał: w Lakers nadal do oddania: Wade, Ray Allen, J. Lin, A. Biedrins, Z. Randolph, S. Marion. Spadające i picki 1 - rundowe mile widziane. Tak szczerze to z tym co masz teraz, to możesz spróbować powalczyć o PO. Biedrins - Randolph -> fajny fit, dużo lepszy niż ze STATem. Lin - Wade - też fajnie do siebie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: Hawks 1. Amir Johnson - min. 2. Miles Plumlee - min. 3. Patty Mills - min. 4. Blake Brennan - min. 5.Chri Webber- MLE 6.Matt Barnes - min 7.Brandon Jennings - min 8.Kendall Marshall - min 9.Lance Stephenson - min to miłe że ode mnie zgapiasz, ale mając 13 grajków, możesz złożyć tylko 5 ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 6 minut temu, julekstep napisał: to miłe że ode mnie zgapiasz, ale mając 13 grajków, możesz złożyć tylko 5 ofert @Qcin_69 pewnie żyje jeszcze w świecie beGM gdzie masz oferty warunkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 zwykłe „dziury” też zapomniołek że możno do 18tek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: zwykłe „dziury” też zapomniołek że możno do 18tek Mówimy o simbaskecie, czy o spółkowaniu z młodymi kobietami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: Mówimy o simbaskecie, czy o spółkowaniu z młodymi kobietami? @Qcin_69 ma dziury od walenia wiader za małolata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi