julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @SlaKB jesteś dziś obecny do bidowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @kolader Tucker już siedzi w 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: @Qcin_69 ma dziury od walenia wiader z małolatami zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 35 minut temu, Krzemo napisał: @kolader Tucker już siedzi w 76ers Chyba będziesz musiał za niego bidowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 jestem ciekaw czy po campach C-Webb nie zjedzie tak że będzie zwłokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 4 godziny temu, kuba2419 napisał: @Qcin_69 pewnie żyje jeszcze w świecie beGM gdzie masz oferty warunkowe qcin zyje w świecie gdzie wszystko jest warunkowe Godzinę temu, julekstep napisał: @SlaKB jesteś dziś obecny do bidowania? odszedł razem z iverkiem 17 minut temu, Koelner napisał: jestem ciekaw czy po campach C-Webb nie zjedzie tak że będzie zwłokami sie lepiej zaciekawi gdzie stara znika po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 22 minuty temu, Koelner napisał: jestem ciekaw czy po campach C-Webb nie zjedzie tak że będzie zwłokami Musiał by z -150 polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: sie lepiej zaciekawi gdzie stara znika po nocach Twoja to wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @julekstep może lepiej złóż oferty za Pistons? Bo będzie później problem z rozpoczęciem sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Musiał by z -150 polecieć na czas trwania kontraktu w Rockets to myślę że to pyknie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: na czas trwania kontraktu w Rockets to myślę że to pyknie xD Myślę że Chris przed trzecim sezonem pójdzie na zasłużoną emeryturę z trzecim tytułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 4 minuty temu, kuba2419 napisał: @julekstep może lepiej złóż oferty za Pistons? Bo będzie później problem z rozpoczęciem sezonu złożone ot takie pod handelek (nie chcę nic long-term podpisywać w ekipie, która jest do zaorania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 dzisiaj campowy klik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Teraz, Koelner napisał: dzisiaj campowy klik? tak ŚWIĘTO SIMKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: złożone ot takie pod handelek (nie chcę nic long-term podpisywać w ekipie, która jest do zaorania) Czy ja wiem czy takie zaoranie jakieś straszne, potrzeba i. pG i SF lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @julekstep nie lepiej było iść w jakiegoś Jenningsa albo Parkera? Do tego jakiś Nocioni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: @julekstep nie lepiej było iść w jakiegoś Jenningsa albo Parkera? Do tego jakiś Nocioni nie obecni musza mieć karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 7 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep nie lepiej było iść w jakiegoś Jenningsa albo Parkera? Do tego jakiś Nocioni po co? kilku względnie młodych grajków co może błysnąć na campie pod ew handelek potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @SlaKB bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi