marceli73 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Nie ma polski w ankiecie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) 11 minut temu, Pepis21 napisał: Radosny Radzio chce z buta wjechać i wykorzystać okazję. Tu akurat szacunek dla niego. Niech próbuje organizować i nawet już ten Lublin z W-wa mogłyby być (choć mamy o wiele lepsze hale). To jest ziomek Sasina. Pewnie skonczy sie jak z Igrzyskami Edytowane 15 Września 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 36 minut temu, Cardi napisał: Chyba już można? Cos mi tu ten drewniak na samej gorze w środku nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 7 minut temu, marceli73 napisał: Cos mi tu ten drewniak na samej gorze w środku nie pasuje. Jezus ci przeszkadza? Mi tam jeszcze Najmana brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 godziny temu, Reikai napisał: To jest ziomek Sasina. Pewnie skonczy sie jak z Igrzyskami Ostatnio dostaliśmy MŚ u23 w 3x3, więc jest jakaś szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 25 minut temu, Pepis21 napisał: Ostatnio dostaliśmy MŚ u23 w 3x3, więc jest jakaś szansa. Ja myślę że szansa jest dość duza, gorzej ze wyjdzie to cenowo jak za 3 elektrownie atomowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 3 godziny temu, josephnba napisał: Jezus ci przeszkadza? Mi tam jeszcze Najmana brakuje Ten nad sobieskim to Jezus. Jesus Maria Piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 przeglądałem boxscore dzisiaji, i ten nasz rezerwowy center z krótkim nazwiskiem miał +/- +23 . Może to trochę zasługa tego, że był na boisku jak nasi byli hot w ataku (podczas tych najlepszych runów w II & IV q), ale sam też zdaje się w obronie zrobił sporo dobrej roboty. Aż tak mnie to nie frapuje żeby oglądać ponownie mecz czy coś, ale dzielę się to obserwacjo P.S. por favor: https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/game/1409/Slovenia-Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Alek Dziewa? On ma 24 lata. Może się rozwinąć jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 1ten z krótkim to ewentualnie Cel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dziewa. Cel to strech 4 raczej. Dziewa kupę roboty w obronie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 4 minuty temu, rw30 napisał: Dziewa. Cel to strech 4 raczej. Dziewa kupę roboty w obronie zrobił. Całe szczęście, że Milicic po drugim meczu zrobił z niego rezerwowego centra bo zaczynał jak PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 received_2661039480727504.webp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) Dziewa cały turniej gra przyzwoicie jak na to ze to jego pierwszy taki turniej. On zna swoja role, wywiązuje sie z niej dobrze. Stawia porządne zasłony i pobroni cos. Z Ukraina tez miał swoje momentum w ataku ale złapał chyba później foul trouble i mu przerwali serie trzech z rzędu pięknych akcji w ataku gdzie chyba zdobył 5 pkt i miał asystę z tego co pamietam. Brakuje imo serio tego Waczynskiego bo Michalak który niby jest naszym najlepszym shooterem nie pamietam w którym meczu ostatnio trafił trójkę. To za wysokie progi dla niego a Waczynski by dawał te 15pts spokojnie. Edytowane 15 Września 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 33 minuty temu, Koelner napisał: Całe szczęście, że Milicic po drugim meczu zrobił z niego rezerwowego centra bo zaczynał jak PF Całe szczęście że zrezygnował z Olejniczaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 minuty temu, LAF napisał: Wydaje mi się, że gra słabo i tylko statystuje. Dimec w lidze robił go jak chciał a sami widzieliśmy ile zagrał No to było zaskoczenie dosyć sporawe biorąc pod uwagę jak wyglądał na tle europejskich centrów z ENBL On powinien być przyspawany do ławki rezerwowych a występuje tylko dlatego, że Jeremiasz nie pojechał. Chociaż ostatnio się JZ odblokował i gdyby notował takie występy jak ostatnio to stawiam znak = pomiędzy nimi Ta liga engl to poziom ligi sołtysa w Pikutkowie. A mnie Wczoraj Michalak wkurwił jedna kontra w 4q, ogolnie fatalnie wygląda to samo Garbacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) Edytowane 15 Września 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Jestem ciekaw oglądalności dzisiejszego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Cześć. Czy dzisiejszy mecz można dziś na necie gdzieś obejrzeć - może być opcja płatna - z odtworzenia ze strony gdzie nie będę znał wyniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi