ptak Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Wiedziałem, że nie mogę tego oglądać. Beze mnie idzie im lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Ja nie wierzę +20 i 3 PTS w trzeciej +9 na 45 sekund i na 27 +3 Limit farta wyczerpali na dekadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 1 minutę temu, josephnba napisał: Ja nie wierzę +20 i 3 PTS w trzeciej +9 na 45 sekund i na 27 +3 Limit farta wyczerpali na dekadę Szczęście sprzyja lepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Jooł, wierzyłem w nich od pierwszego meczu z Czechami jak coś ;] xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Teraz, josephnba napisał: Ja nie wierzę +20 i 3 PTS w trzeciej +9 na 45 sekund i na 27 +3 Limit farta wyczerpali na dekadę Poważnie. Siedzą tu ludzie, co kosza na co dzień oglądają i takie runy robią na kimś wrażenie. Ledwo parę dni temu Czarnogóra niemal nie odwróciła 24 punktów straty z Niemcami. Rozumiem emocje po pierwszej połowie, ale takie sytuacje w koszu to norma i nawet dziwnie mi to tłumaczyć na elitarnym foum e-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: Jooł, wierzyłem w nich od pierwszego meczu z Czechami jak coś ;] xD Pokaż kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Grecka klątwa złamana. Już miałem deżawu przed oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Poważnie. Siedzą tu ludzie, co kosza na co dzień oglądają i takie runy robią na kimś wrażenie. Ledwo parę dni temu Czarnogóra niemal nie odwróciła 24 punktów straty z Niemcami. Rozumiem emocje po pierwszej połowie, ale takie sytuacje w koszu to norma i nawet dziwnie mi to tłumaczyć na elitarnym foum e-nba Ja po 1 połowie to bałem się, że będzie powtórka z meczu Finlandia - Hiszpania, ale na szczęście dowieźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Dawać Mateusza do NBA, co za mecz! DAMN Ogromny szacun dla chłopaków, zrobili coś wielkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lorak Opublikowano 14 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Mykhaliuk 4/14 FG Avdija 1/6 i dziś kolejny skalp do kolekcji Sokołowskiego: 5/15 Doncica z 6 TOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darren Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Gigantyczny szacunek za to podniesienie się po katastrofie w trzeciej kwarcie. Wszyscy chyba myśleli, że to już koniec, ale nie zawodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Poważnie. Siedzą tu ludzie, co kosza na co dzień oglądają i takie runy robią na kimś wrażenie. Ledwo parę dni temu Czarnogóra niemal nie odwróciła 24 punktów straty z Niemcami. Rozumiem emocje po pierwszej połowie, ale takie sytuacje w koszu to norma i nawet dziwnie mi to tłumaczyć na elitarnym foum e-nba Dziwić się nie dziwię, raczej jestem w szoku że po tak fatalnej trzeciej kwarcie potrafili się podnieść a jak już było w sumie po meczu, zaserwowali nam taki horror w ostatnich sekundach 16 minut temu, RonnieArtestics napisał: Jooł, wierzyłem w nich od pierwszego meczu z Czechami jak coś ;] xD Ta, a ja pierwszy odsyłałem Luke na lotnisko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 gdzie kupię koszulkę Ponitki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Bierzemy Ponitke do Bostonu by zastapil Gallinariego. Co za meczycho!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Ponitka po odejściu z Rosji podpisał krótki kontrakt w Pallacanestro Regiana bodajże do listopada także po takim turnieju chyba zgłosi się ktoś z Euroligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 10 minut temu, rw30 napisał: gdzie kupię koszulkę Ponitki? od tego weekendu powinny na każdym bazarze być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 14 minut temu, rw30 napisał: gdzie kupię koszulkę Ponitki? Może jak weźmiemy hurtem to coś taniej będzie Kto tydzień temu wyobrażał sobie, że wielka trójka pojedzie na ryby a Polska zagra o medale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: od tego weekendu powinny na każdym bazarze być! Już Wietnwmczycy zastanawiają sie tylko jak Z doncic zrobić Ponitka. Ponitka gra czasem nierówno ale cała kicha 3 kwarty brała się stąd ,że to Sloter postanowił brać się za rozegranie. Jakby on tak grał mecz w mecz to byłby już dawno w NBA ale Euroliga to na pewno go czeka po takich występach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Mati na Brooklyn za Duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi