lorak Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 "black Nietzsche" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) https://www.gamedaynews.com/sports/even-the-biggest-nba-fan-cant-guess-these-players-nicknames/ Fajny nawet quiz, troche długi ale dalem radę 35/39 mieć. Kto mnie przebije? Stawiam ze są tu ludzie co mogą mieć 39 lekko;) Edytowane 16 Listopada 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: https://www.gamedaynews.com/sports/even-the-biggest-nba-fan-cant-guess-these-players-nicknames/ Fajny nawet quiz, troche długi ale dalem radę 35/39 mieć. Kto mnie przebije? Stawiam ze są tu ludzie co mogą mieć 39 lekko;) głupia wtopa przy Dr J za szybko klikłem, tylko Monroe nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Ja ten sam wynik co @LeweBiodroSmoka przy czym raz poprawnie strzeliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 1 minutę temu, vero1897 napisał: Ja ten sam wynik co @LeweBiodroSmoka przy czym raz poprawnie strzeliłem. ogólnie jak na takiego dziada jak ja to ten quiz był zbyt banalny, ten Monroe wyróżniał się na tle innych zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Dużo pytan banalnych ale nie wszystkie i te osoby z prehistorii były dla mnie trudne … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Ja wtopiłem choćby na Alstonie. Ogólnie sporo tych ksyw pamiętałem choćby z samych starszych serii NBA live. Widocznie u niego nie było podane. No i w sumie się okazało, że nie znam/zapomniałem ksywy Barkleya. Zwyczajnie nie pamiętam bym w ostatnich latach ją gdzieś usłyszał, za to naturalnie mi się zanim kojarzy "Chuckster" używane w TNT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: Dużo pytan banalnych ale nie wszystkie i te osoby z prehistorii były dla mnie trudne … ja w większości to ze starego MB przyswoiłem Big Country czy Mighty Mouse to właśnie te czasy, a ksywa KG jest myląca, tak się mówiło gdy był młodziakiem i grał z Marburym w Socie (Big Ticket) 2 minuty temu, vero1897 napisał: Ja wtopiłem choćby na Alstonie And1 był grany nieraz Edytowane 17 Listopada 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) No ja Wtopiłem na wilcie i barkleyu, w życiu nie słyszałem tych ksywek, a takie big country to wiadomo ze znałem Edytowane 17 Listopada 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) 22 minuty temu, RonnieArtestics napisał: No ja Wtopiłem na wilcie i barkleyu, w życiu nie słyszałem tych ksywek, a takie big country to wiadomo ze znałem no, że The Stilt nie znałeś to trochę jednak fail, a ta ksywa Barkleya to z Sixers jeszcze, potem już znany jako Sir Charles tymczasem Edytowane 17 Listopada 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 07:20, LeweBiodroSmoka napisał: ten cytat "you all may hate my ways but you love my results" od razu wchodzi do top10 moich ulubionych cytatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Całkiem przyjemny ten quiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 wiedziałem, że ktoś maksa zaraz wrzuci acz liczyłem na @lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 White Mamba i Kawhi 37/39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Ja wtopiłem tylko na Kenny Smith, a The Jet to dla mnie Jason Terry, więc wykluczyłem tą odpowiedź przy strzale. I z Kawhi w sumie też strzał tylko że celny, jakoś w ogóle nie kojarzę, żeby ktoś mówiąc/pisząc o nim jakiś ksyw używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Barkley to był, jest i zawsze będzie "Sir Charles" a nie jakieś the round czamba łamba coś tam coś tam. 38/39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 w 1997 "magic basketball" wypuściło specjalne wydanie z profilami najlepszych zawodników i napisano tam, że Barkley miał właśnie nick rebound coś tam, więc to legitne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Dziwne, że nie było king konga w tym quizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Teraz, danny napisał: Dziwne, że nie było king konga w tym quizie albo Pająka Godzinę temu, PorzinGOD napisał: Barkley to był, jest i zawsze będzie "Sir Charles" a nie jakieś the round czamba łamba coś tam coś tam. 38/39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 No, i "Sir Charles" jest pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi