P_M Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 23 minuty temu, memento1984 napisał: trzeba przyznac ze wielu uzytkownikow ma skryta ochote na napisanie literackiego "bangera" z koszykowka w tle : ) po tylu latach słuchania tego, jakżeby inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) @rw30 a może raczej Karolu, zamiast wymądrzać się i pouczać innych może sam byś jakkolwiek pomógł, bo jak na razie to do podziękowań i to jeszcze imiennych (sic!) jesteś pierwszy ale do jakiejkolwiek pomocy ostatni. Wszyscy czekamy na twoje podpowiedzi tylko nie rób z siebie Smerfa Ważniaka, bo to nie ten dział (swoją drogą aż dziwne, że tu go nie ma). Swoją drogą jak już tak serio mielibyśmy iść w realizm to akcje z wypadkami raczej kończą karierę a nie ją zaczynają patrz Ronnie Fields, Bobby Hurley, Jay Williams czy wreszcie Malik Sealy, Bobby Phills oraz Eddie Griffin. Edytowane 31 Lipca 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 11 godzin temu, Pepis21 napisał: bo jak na razie to do podziękowań i to jeszcze imiennych (sic!) jesteś pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, rw30 napisał: Przeżuty do cna gif z Hardenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 o prosze,amerykanie zrobili film o koszykówce / młodych zawodnikach, gdzie draft combine odbywa się długo po drafcie Hustle @ NEtFlix to niejako daje Ci @panda89 prawo napisać wszystko tak jak sobie zaplanowałaś początkowo i przestać się przejmować tematem koszykówki w Twojej książce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Czarny bohater zmagający się z rasizmem. W US. Dobre! Zastanawiam się, gdzie mieszka. To musi być jakaś fikcyjna osada, coś na kształt wioski galów obleganej przez rzymian. Hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. panda89 Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Hej wiem, że minęło mnóstwo czasu, od kiedy prosiłam Was o pomoc, ale odkopałam ten post i chciałam nieśmiało napomknąć, że premiera mojej książki jest zaplanowana na 13.03.2024 Wiem, wygląda jak romansidło i właściwie jest w 100% romansidłem, jednak chciałam dać znak życia, że Wasza pomoc nie poszła na marne Jakbyście potrzebowali prezentu na prezent dla dziewczyn, żon i tym podobnych, polecam się serdecznie Zwłaszcza, że nie pominęłam Was w podziękowaniach, jednak nie imiennie, bo blokował mnie limit znaków - PRZEPRASZAM Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz niezmiernie Wam dziękuję za okazane wsparcie i wszystkie otrzymane od Was wskazówki. Co złego to nie ja, bo pewnie dużo rzeczy i tak napisałam po swojemu, bo nie dało się inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 4 minuty temu, panda89 napisał(a): Hej wiem, że minęło mnóstwo czasu, od kiedy prosiłam Was o pomoc, ale odkopałam ten post i chciałam nieśmiało napomknąć, że premiera mojej książki jest zaplanowana na 13.03.2024 Wiem, wygląda jak romansidło i właściwie jest w 100% romansidłem, jednak chciałam dać znak życia, że Wasza pomoc nie poszła na marne Jakbyście potrzebowali prezentu na prezent dla dziewczyn, żon i tym podobnych, polecam się serdecznie Zwłaszcza, że nie pominęłam Was w podziękowaniach, jednak nie imiennie, bo blokował mnie limit znaków - PRZEPRASZAM Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz niezmiernie Wam dziękuję za okazane wsparcie i wszystkie otrzymane od Was wskazówki. Co złego to nie ja, bo pewnie dużo rzeczy i tak napisałam po swojemu, bo nie dało się inaczej Gratuluję wydania. To nie jest łatwe więc wydawca coś w twojej książce zobaczył Oby poszedł cały nakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Oby okazał się bestsellerem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 @panda89 gratuluję jak masz Linka do sprzedaży wysyłkowej lub przedpremierowej podeślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 @panda89, gratulację! Fajnie, że udało się zrealizować pomysł i wydać go. Sukcesów życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 14 godzin temu, panda89 napisał(a): Hej wiem, że minęło mnóstwo czasu, od kiedy prosiłam Was o pomoc, ale odkopałam ten post i chciałam nieśmiało napomknąć, że premiera mojej książki jest zaplanowana na 13.03.2024 Wiem, wygląda jak romansidło i właściwie jest w 100% romansidłem, jednak chciałam dać znak życia, że Wasza pomoc nie poszła na marne Jakbyście potrzebowali prezentu na prezent dla dziewczyn, żon i tym podobnych, polecam się serdecznie Zwłaszcza, że nie pominęłam Was w podziękowaniach, jednak nie imiennie, bo blokował mnie limit znaków - PRZEPRASZAM Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz niezmiernie Wam dziękuję za okazane wsparcie i wszystkie otrzymane od Was wskazówki. Co złego to nie ja, bo pewnie dużo rzeczy i tak napisałam po swojemu, bo nie dało się inaczej skontaktuj się z kolegą @Denis Bad Boy Załęcki to Ci na najbliższej gali FameMMA zrobi reklamę książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 14 godzin temu, panda89 napisał(a): Hej wiem, że minęło mnóstwo czasu, od kiedy prosiłam Was o pomoc, ale odkopałam ten post i chciałam nieśmiało napomknąć, że premiera mojej książki jest zaplanowana na 13.03.2024 Wiem, wygląda jak romansidło i właściwie jest w 100% romansidłem, jednak chciałam dać znak życia, że Wasza pomoc nie poszła na marne Jakbyście potrzebowali prezentu na prezent dla dziewczyn, żon i tym podobnych, polecam się serdecznie Zwłaszcza, że nie pominęłam Was w podziękowaniach, jednak nie imiennie, bo blokował mnie limit znaków - PRZEPRASZAM Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz niezmiernie Wam dziękuję za okazane wsparcie i wszystkie otrzymane od Was wskazówki. Co złego to nie ja, bo pewnie dużo rzeczy i tak napisałam po swojemu, bo nie dało się inaczej przypomniało mi się takie powiedzenie / haiku które przeczytałem tu albo jeszcze na e-basket, choć nie pamiętam kto był autorem (może @MVPrzemek ?): Amare ma pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda89 Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Niezmiernie dziękuję za wsparcie i gratulacje na pewno dam znać, gdy (i jeśli) pojawi się przedsprzedaż! Jeśli nie, to 13 marca książka będzie we wszystkich księgarniach internetowych, zapraszam Jestem również wdzięczna za chęć reklamy, jednak te kwestie zostawiam wydawnictwu, nie chcę wychodzić przed szereg jeśli ktoś ma mnie ochotę wesprzeć, zapraszam do zakupu książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Co tutaj taka cisza , powiem Wam nie czytajcie tego. Ja to nabyłem w dniu premiery i przeczytałem ponad połowę i odpuściłem to bo nie warto. Chciałem po przerwie zacząć kontynuować , ale nie nie dałem rady. Wszystko oklepane, żadnych ciekawych zwrotów akcji. Jak ktoś chce to za darmo oddam komuś aby nie wydawał na to niepotrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 7 minut temu, LAF napisał(a): Co tutaj taka cisza , powiem Wam nie czytajcie tego. Ja to nabyłem w dniu premiery i przeczytałem ponad połowę i odpuściłem to bo nie warto. Chciałem po przerwie zacząć kontynuować , ale nie nie dałem rady. Wszystko oklepane, żadnych ciekawych zwrotów akcji. Jak ktoś chce to za darmo oddam komuś aby nie wydawał na to niepotrzebnie. ale wiesz że Ty nie byłeś targetem tej książki? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 I ? Kiedyś w trakcie COVID odkryłem taką stronę co to każdy mógł dać swoją powieść amatorską i czytałem co nie co tam. I niektóre były lepsze niż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zaskoczyłeś @julekstep, że cokolwiek czytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 10 minut temu, Koelner napisał(a): Zaskoczyłeś @julekstep, że cokolwiek czytasz. Jakby sie dalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 2 godziny temu, julekstep napisał(a): Jakby sie dalo Ale kupujesz czy wypożyczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi