Skocz do zawartości

Plotki, transfery, wydarzenia - zaczynamy sezon 2009/10

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

LeBron w każdym z zespołów dostanie nie małą kasę, więc pójdzie tam, gdzie będzie miał największe szanse na mistrzostwo. Bo tak naprawdę nic jeszcze nie wygrał, nagrody indywidualne to jest nic, wszyscy o nich zapomną, o tym że LBJ zostanie MVP można powiedzieć na 80-90% jeszcze przed sezonem, a żadnej drużynie mistrzostwa nikt jeszcze przed sezonem nie przyzna, bo je trzeba wywalczyć na boisku, a nie liczyć że twoja gra będzie się podobać tym co wybierają MVP etc.

Jeżeli jednak bardziej leci na kasę to może wybrać NYK, to jest drużyna na pewno popularniejsza w USA i na świecie od CAVS, więc to też będzie wpływać na kontrakty reklamowe i trochę więcej zarobi.

@szoszon Właśnie, o to samo mi chodziło, trochę mnie wyprzedziłeś.

Ja nic oficjalnego o kontrakcie z Nike nie słyszałem, ale tak patrząc realnie to:

LBJ w klubie z większą ilością kibiców = więcej kibiców LBJ = większe zarobki firm które reklamuje LBJ = wyższe kontrakty LBJ

Osobiście mam nadzieję, że zostanie w Cavs.

LeBron w NY? nieeeee, on chce do LA! :mrgreen:

The greatest NBA free agent of all time, LeBron James, is quietly making overtures to the Los Angeles Lakers.

He wants to play for them. And James is not all that concerned whether Kobe Bryant is part of the equation. Bryant, of course, has yet to sign a contract extension with L.A. and could wind up a free-agent himself, albeit one with high mileage.

But the overtures have been made. LeBron wants to wear the purple and gold. Mainly, he wants to wear a championship ring, which means he wants to play for Lakers coach Phil Jackson.

całość tej fantastyki tutaj: http://blogs.hoopshype.com/blogs/lazenb ... n-a-laker/

z poważnych rzeczy, to pojawiła się informacja, iż LeBron zgłosił lidze chęć zmiany numeru (na 6) w następnym sezonie. jest to o tyle istotne w kontekście "gdzie zagra", że gdyby zmienił klub, to nie musiałby niczego zgłaszać już teraz. tak więc albo po prostu zabezpiecza się na każdą ewentualność, albo jednak zostanie w cleveland.

podobno wyslal nawet pismo.

dla mnie tematu lbj'a w nets czy knicks w ogole nie ma.

timak ostatnio wyslal lbj'owi smsa o tresci do zobaczenia za rok w nyc ale timak to akurat ostatnia opcja z jaka lbj chcialby grac za rok:)

lbj'owi stworzono dobre warunki w cleveland do zdobycia mistrzostwa. jest fajny trzon skladu, dosc mlody. w ohio jest legenda. ma wybudowany dom z pomnikiem. wiem, ze rozne rzeczy sie zdarzaja, ze chaq swego czasu tez mial byc magikiem 4life czy jeziorowcem ale w tym momencie nie widze zadnego sensu w jego przenosinach.

z poważnych rzeczy, to pojawiła się informacja, iż LeBron zgłosił lidze chęć zmiany numeru (na 6) w następnym sezonie. jest to o tyle istotne w kontekście "gdzie zagra", że gdyby zmienił klub, to nie musiałby niczego zgłaszać już teraz. tak więc albo po prostu zabezpiecza się na każdą ewentualność, albo jednak zostanie w cleveland.

nie to tylko znaczy że nie idzie do Bostonu :lol:

A zarazem Miami odpada.

A tak apropo, wielka mi k**** rzecz, James zmienia numer. Całe Stany jak i pół świata jest poruszone bo Wielki Król zmienia cyferke na koszulce :? Inni zmieniają jakoś nikt tego nie zauważa. Mnie to w sumie mało obchodzi z jakim numerem ten człowiek bedzie biegał. Niech se ma nawet '000'- co to za roznica. Musi k**** wysyłac pisma pol roku przed? Niech najpierw zdecyduje gdzie bedzie grał a potem wybierze jeden z dostępnych tam numerów. Nawet jeśli będą to GSW..

A zarazem Miami odpada.

A tak apropo, wielka mi k**** rzecz, James zmienia numer. Całe Stany jak i pół świata jest poruszone bo Wielki Król zmienia cyferke na koszulce :? Inni zmieniają jakoś nikt tego nie zauważa. Mnie to w sumie mało obchodzi z jakim numerem ten człowiek bedzie biegał. Niech se ma nawet '000'- co to za roznica. Musi k**** wysyłac pisma pol roku przed? Niech najpierw zdecyduje gdzie bedzie grał a potem wybierze jeden z dostępnych tam numerów. Nawet jeśli będą to GSW..

NERWY :?

?

to jest bardzo ważna informacja. wystarczy ,że pójdą w obieg koszulki Cavs z nr 6 ,następnie zdecyduje o przejściu gdzie indziej. kto nie chciałby mieć koszulki z nr 6 lebrona z cavs? tej unikatowej. a kibiców lebrona na całym świecie jest chyba najwięcej. tak strzelam.

A zarazem Miami odpada.

NERWY :?

?

Ale podobno Linksa to nie interesuje :wink:

No bo nie interesuje, nie numer. W tym momencie numer jest nie istotny. Bardziej to gdzie zagra. Niech się lepiej nie deklaruje z tą szóstką bo jeszcze pewnie zmieni zdanie trzy razy.

To jest tak samo wiarygodne jak to że miał wystąpić w SDC'10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.