Skocz do zawartości

Plotki, transfery, wydarzenia - zaczynamy sezon 2009/10

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli jest tak rzeczywiście to dalej jestesmy w dupie bo ani STAT ani JJ to nie zawodnicy którzy mogą doprowadzić Nix na szczyt a o to przecież w tym całym cholernym planie chodziło ;) chociaz wtedy moze bylaby kasa na Lee bo maxa oni chyba nie dostana ale patrzac na dwójke Lee-Stat pod koszem geeeeez what a crap!!

Nie wiem czy jesteście tego świadomi, bo nie jest to zbyt popularna zasada, ale gracz, do którego Knicks będą chceli zachować prawa birda będzie im sie wpliczal do salary do momentu aż go podpiszą (jak podpiszą to automatycznie zaczyna wliczać się jego kontrakt) lub podpisze z innym klubem lub zrezygnują z praw birda do niego. Konkretnie w przypadku Lee wliczać się będze 150% jego ostatniej umowy AFAIR, a więc jeśli będą chcieli zatrzymać birda do Lee to ich salary powiększy się o 10.5 mln, ale tak jak i w przpadku T-Maca przedłużą ich z tego co zostanie po tych superstarach co ich mają podpisać, a z birdów zrezygnują.

Ja tam sądze że największym wzmocnieniem Knicks w przerwie będzie ... Boozer :) Serio to Carlosowi może się poszczęścić niesamowicie napewno będzie sporo klubów którym z tych planów pozyskania Big 3 James Bosh Wade ni cholery się nie uda a wtedy na rynku nie zostaje tak dużo wartościowych grajków. No chyba że Booz postanowi zadać kłam tym wszystkim komentom że jest łasy na kase i się w Jazz ostanie za jakieś 10 baniek rocznie :) Chociaz to też niestety mało prawdopodobne bo dalej jesteśmy 5 baniek ponad podatek

Z tym Jamesem w Clips to dopiero ciekawe, oprócz tego że wtedy to chyba powinni podzielić ligę na północ południe bo dalsza rywalizacja będzie totalnie nie fer, ale w La wkońcu namnorzy się kibiców Clips, ba w Utah może zobaczymy meksykańców w ich koszulkach, nie tylko już Lakersowych :)

Cholera nie jestem dobry z tych wszystkich praw, ale jesli dobrze rozumuje to: jesli jeszcze przed latem Nix zabukuja prawo Birda dla Lee to nasze salary zmniejsza sie o te 10,2 banki ktore wspomniales czyli automatycznie brakuje nam kasy na dwa maxy no ale z drugiej strony jesli ZAŁÓŻMY te prawo dostanie rowniez t mac to bedzie to jakies ponad 30 mln z salary z samego jego kontraktu ?? chyba nie czaje :)

Ja tam sądze że największym wzmocnieniem Knicks w przerwie będzie ... Boozer :) Serio to Carlosowi może się poszczęścić niesamowicie napewno będzie sporo klubów którym z tych planów pozyskania Big 3 James Bosh Wade ni cholery się nie uda a wtedy na rynku nie zostaje tak dużo wartościowych grajków. No chyba że Booz postanowi zadać kłam tym wszystkim komentom że jest łasy na kase i się w Jazz ostanie za jakieś 10 baniek rocznie :) Chociaz to też niestety mało prawdopodobne bo dalej jesteśmy 5 baniek ponad podatek

Z tym Jamesem w Clips to dopiero ciekawe, oprócz tego że wtedy to chyba powinni podzielić ligę na północ południe bo dalsza rywalizacja będzie totalnie nie fer, ale w La wkońcu namnorzy się kibiców Clips, ba w Utah może zobaczymy meksykańców w ich koszulkach, nie tylko już Lakersowych :)

także czytałem ze ciekawe 'derby" by się zrobiły w Clips gdyby LBJ pomysłał o tym

czasem ekipy jadące na zachodni trip graja z Lakers i Clipers w jedym rzucie i byłyby to cholernie ciężkawe wycieczki.....

tu jednak opierajac sie na Kamanie Griffie i Davisie trzeba przyznać ze nijak Clips nie mogą zrobić snt który poprawiałby kasę LBJ ktory u siebie moze zakwotować najwięcej

ale jak patrzę na salary clips to w handlu całkiem nieżle sobie poradzili i lepiej rozumiem mizerny sportowo ruch z Camby

choć kontrakt Barona dłuuugasny

Cholera nie jestem dobry z tych wszystkich praw, ale jesli dobrze rozumuje to: jesli jeszcze przed latem Nix zabukuja prawo Birda dla Lee to nasze salary zmniejsza sie o te 10,2 banki ktore wspomniales czyli automatycznie brakuje nam kasy na dwa maxy no ale z drugiej strony jesli ZAŁÓŻMY te prawo dostanie rowniez t mac to bedzie to jakies ponad 30 mln z salary z samego jego kontraktu ?? chyba nie czaje :)

dobrze rozumujesz, ale Nix nie zachowają praw birda do żadnego z tych zawodników (byłoby t zwyczajnie nieopłacalne...), bo po co skoro mają wolną kasę? za wolną kase mogą podpisac kogo chcą, w ostateczności także T-Maca czy Lee...

Bosh w Bulls robi z nich contendera. Ludzie, o czym my rozmawiamy ? Noah to idealny fit dla Bosha, jest Rose, Deng za którym nie przepadam, no ale jest, jest Hinrich. Jest defense, jest wszystko.

+1

dzekuje, dobranoc ;]

Wyobrażacie sobie James'a w Clipss? Bo ja nie. Od razu pewnie żądał by zmiany tych c***owych strojów, logo i zadbanie o to by to Clippers było nową siłą w LA. Oczywiście chodzi kwestie popularności, bo na parkiecie to już sam będzie musiał udowodnić ich siłe. A wtedy marny los Kobego i Lakers :wink:

Mi sie wydaje że LBJ zostanie w Cleveland. A jeśli gdzieś odejdzie to pewnie będą to Nets.

Bosh w Bulls robi z nich contendera. Ludzie, o czym my rozmawiamy ? Noah to idealny fit dla Bosha, jest Rose, Deng za którym nie przepadam, no ale jest, jest Hinrich. Jest defense, jest wszystko.

+1

dzekuje, dobranoc ;]

Drwisz or what ? :)
przecież napisałem +1. Zadzam się dokładnie z tym o napisałeś i bardzo chciałbym zobaczyć tam Bosha, bo brak trochę Bulls w czołówce ;)

Wyobrażacie sobie James'a w Clipss? Bo ja nie. Od razu pewnie żądał by zmiany tych c***owych strojów, logo i zadbanie o to by to Clippers było nową siłą w LA. Oczywiście chodzi kwestie popularności, bo na parkiecie to już sam będzie musiał udowodnić ich siłe. A wtedy marny los Kobego i Lakers :wink:

Mi sie wydaje że LBJ zostanie w Cleveland. A jeśli gdzieś odejdzie to pewnie będą to Nets.

właśnie dlatego James d Clipps nie pójdzie, bo nie będzie grał w tym drugim teamie w LA...

co jeśli nie zdołamy podpisać Brona/Bosha jest jakiś plan awaryjny ?

Joe Johnson i Amare to zapewne będzie plan awaryjny. Zresztą mam przeczucie, że D'Antoni będzie optował za duetem James/Amare, a nie za duetem James/Bosh, ze względu na wcześniejsze lata w Suns.

Myślisz, że D'Antoni tak za nim tęskni?

Ponoc Kings chca wykupic kontrakt Hughesa. Ciekawe z kim on wtedy podpisze? jak myslicie wybierze druzyne w ktorej dostanie wieksze minuty czy sprobuje zdobyc angaz w ktoryms z faworytow?

Moim zdaniem mogliby probowac podpisac go Celtics po oddaniu Housea lub Cavs z powodu brakow na 2

Ponoc Bobcats sa nim zainteresowani i wtedy zalataliby dziure po Murrayu. Chcialbym zeby na Cavs wpadli w pierwszej rundzie ale nie beda tak nisko na wschodzie. Ciekawe o co walczyc chce Larry - jesli o nowy kontrakt to pojdzie gdzies gdzie dostanie spore minuty, a jesli o misia moglby do Lakers isc zawsze to jakies wzmocnienie na kilka minut. Jak on pogrywal do tej pory w tym sezonie? niecale 10 pkt i po 3,5 zbiorki i asysty na mecz nie powala ale nie wiem jaka byla jego sytuacja w Knicks

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.