Skocz do zawartości

Plotki, transfery, wydarzenia - zaczynamy sezon 2009/10

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno jest mozliwośc wymiany T-Mac - Lee. Jakby to się udało to Geoff Petrie jest wielki. Knicks jak wiadomo chcą McGradego. Jedyny problem to to że Lee podobno nie chce opuszczać Big Apple. Nie wie co traci. W Stolicy Kalifornii zaczyna budować się ciekawą druzyne a z Lee to strefa podkoszowa juz bardzo ładnie by wyglądała: Landry, Hawes, Thompson, Lee. Do tego jakiś przyjemny numerek w drafcie, coś podpisać i walczymy o PO.

Jeszcze 2 godz. Sprawa Watsona w Magic też bardzo kusząca ale nie wydaje mi sie zeby to doszło do skutku. Obym sie mylił

Podobno jest mozliwośc wymiany T-Mac - Lee. Jakby to się udało to Geoff Petrie jest wielki. Knicks jak wiadomo chcą McGradego. Jedyny problem to to że Lee podobno nie chce opuszczać Big Apple. Nie wie co traci. W Stolicy Kalifornii zaczyna budować się ciekawą druzyne a z Lee to strefa podkoszowa juz bardzo ładnie by wyglądała: Landry, Hawes, Thompson, Lee. Do tego jakiś przyjemny numerek w drafcie, coś podpisać i walczymy o PO.

Jeszcze 2 godz. Sprawa Watsona w Magic też bardzo kusząca ale nie wydaje mi sie zeby to doszło do skutku. Obym sie mylił

z tego co ja czytałem to Kings mieli się zgodzić na ten sam pakiet, który Knicks oferowali Rox, ale teraz widzę, że i Lee wchodzi w grę.. ciekawe co musieliby łyknąć z nim, bo obawiam się, że Jeffries to za mało i mógłby polecieć Curry. Wtedy dla Knicks to jest dobry transfer.

A co do "stolicy" to z Sacramento taka stolica Californi jak z Washingtonu stolica USA ;]

Ale wtedy dla Kings jest chuujowy. Jakoś mi sie nie widzi łykanie tego kontraktu Jeffriesa, a Curry to juz nie ma mowy, tymbardziej ze obaj mają PO. Dlatego spodobała mi sie ta opcja z Lee w przeciwnym wypadku trzeba bedzie bujac sie do konca sezon z tym co jest. Evans - McGrady na obwodzie- jakos średnio mi sie to widzi.

Tymczasem jest plotka. Boozer to Miami

EDIT

Nie ma Lee. Jest Hughes :evil:

Dobry manewr Knicks.

to się chyba nie ucieszysz ;)

Tracy McGrady i Sergio Rodriguez trafiają do New York Knicks w trójstronnej wymianie. Stay tuned. mk

UPDATE: 19:20. Ok, jest to rozszerzona wersja wymiany z Houston Rockets. Do Sacramento trafią więc nie tylko Carl Landry i Joey Dorsey, ale też Larry Hughes.

Houston Rockets zyskują Kevina Martina, Jareda Jeffriesa, pick w pierwszej rundzie draftu 2012 (od Knicks) oraz możliwość wymiany picków w pierwszej rundzie w drafcie 2011, również z Knicks.

Czyli Hughes za McGrady'ego? :|

Dla Sacto jest 1 plus - nie łykają Jeffrisa.

A z całej wymiany to przede wszystkim pick Knicks 2012...

The Houston Rockets, Sacramento Kings and New York Knicks have agreed to terms that will expand the Houston-Sacramento deal into a three-way trade that lands Tracy McGrady with the Knicks, according to NBA front-office sources.

The Knicks will acquire McGrady and Sergio Rodriguez from Sacramento, sources said.

The Rockets get Kevin Martin, Jordan Hill and Jared Jeffries from New York and will have the right to swap first-round picks with New York in 2011 as well as take on New York's 2012 first-round pick.

Sacramento obtains Houston's Carl Landry and Joey Dorsey and New York's Larry Hughes.

Tak to ma dokładnie wyglądać. Dzięki Donnie!

Szkoda trochę Hilla, ale mimo wszystko warto było!

Karpik - oddanie 2 picków i Hilla za T-Maca...? czy tak się cieszysz z tego Jeffriesa? ;]

Jednego picku, bo w 2011 wymieniają się. Znając Walsha na pewno są protected. Cieszę się, bo Knicks mają pieniądze na 2 maxy latem. Jako jedyni obok Heat. Cieszę się, bo dochodzi Sergio Rodriguez - Duhon stanie się wreszcie backupem. Dobra robota.

Czyli Hughes za McGrady'ego? :|

Dla Sacto jest 1 plus - nie łykają Jeffrisa.

A z całej wymiany to przede wszystkim pick Knicks 2012...

Porównując z pierwotną wersją, to Sac dostają Kennego Thomasa, Hiltona Armstronga (jednak nie :]) i Hughesa więcej za T-Maka.

My tu sobie gadu gadu, a tu huge trade sie robi:

The Milwaukee Bucks are in serious talks with the Philadelphia 76ers about a deal that will send Jodie Meeks, Francisco Elson and a second-round pick to the Sixers for Primoz Brezec and Royal Ivey, two league sources told ESPN.com.

No tak, w Kanadzie kolekcjonują graczy ze wszystkich stron świata :)

Indiana Pacers negocjują z Charlotte Bobcats wymienienie T.J.'a Forda (opcja dla gracza na 2010/11 za 8.5 mln. dol.) za D.J.'a Augustina. To nie są wszystkie elementy tej ewentualnej wymiany. mk

UPDATE, 20:37: Ford, Brandon Rush za Augustina, Nazra Mohammeda i Geralda Hendersona, podaje Adrian Wojnarowski (Yahoo! Sports). To jednak nic pewnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.