Skocz do zawartości

Plotki, transfery, wydarzenia - zaczynamy sezon 2009/10

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Suns mieli trochę ciasno po tym na sg/sf, bo każdy z czwórki: Richardson, Iguodala, Hill, Dudley musi dostać swoje minuty. Najlepszym wyjściem byłoby pozbycie się wysokiego kontraktu JRicha, który mnie osobiście ostatnio bardzo wkurwia, bo jest strasznie nierówny i dobre mecze przeplata fatalnymi. Ale jeżeli grałby cały czas tak jak w pierwszym starciu z C's to co innego..

Patrzcie też jakby D Suns momentalnie została polepszona, bo zarówno Samuel jak i Iggi to obrońcy bardzo przyzwoici. Andre w ogóle jest k**** przekozacki jako 2 opcja do contendera. Niezły rzut, penetracja, kreowanie gry partnerom, zbiórki, defensywa.. gracz kompletny i może być imo jak Pippen u boku Jordana.

Trade Suns-Sixers dla mnie zupełnie nierealny, chyba ze Stefan wierzy, ze utrzyma latem Amare i chce zrobic pod koszem najbardziej przepłacony duer ever tj. Amare-Brand :]

Generalnie Suns nie maja nic, co Sixers chcieliby za Iguodale dostać - ani młodzika, ani niskiego młodzika, ani picka, ani nawet dobrego niskiego - nic. Co z tego, ze spuszczamy Iguodale i Dalemberta jak łyknac trzeba Barbose, z 3 letnim kontraktem ? Kontrakt Samiego po tym sezonie zrobi sie wartosciowy, zreszta sam mudzin ostatnio całkiem niezle sobie poczyna, wiec za paczke barbosów nei ma co go oddawać.

Jedyna opcja, to albo 3 team, ale tutaj też nie wiem kogo Suns mogliby zaproponować ? ;] albo Suns łykają Branda+Iguodale (co nawiasem mowiac z ich perspektywy nie jest głupią opcja)

Sixers pozbywaja sie dwóch cięzkich kontraktow i mogą spokojnie tankować, a Suns... Iguodala i Brand pod Nashem mogliby calkiem sensownie ponapierdalać jak na moje oko, a ze są uwaleni kontraktem nasha to i tak nic sensownego w najblizszym czasie nie wymotaja...

Sixers zeby pozbyc sie Branda pewnie Iggiego by spokojnie poświęcili, kontrakt Barbosy, czy nawet J-Richa bylby do przyjęcia. Speights moze sobie naparzać, a za 2 lata mamy gicoir sallary.

Tyle, ze jak dla mnie Sixers za Iguodale mogą wyciągnac cos sensowniejszego niz 1 deal, a 2 jest troche impossible... z Iggym im sie tak naprawde nie pali nigdzie, wiec nic na sile nie beda robic...

To ja trochę z innej beczki :P

Władze Clippers biorą pod uwagę zatrudnienie - uwaga - IzajaszaThomasa :shock: :!: Miałby on w klubie pełnić obowiązki bądź dyrektora generalnego - choć na razie jest nim Dunleavy - bądź GM - a i (albo, lub) TRENERA :mrgreen: :mrgreen:

Podobno jeden z GM - ów modlił się na twitterze: Boże spraw żeby to była prawda :lol::lol::lol:

Czyżby wyczuwał ruch w interesie :mrgreen: :?:

Devin Brown - Aaron Gray

Eduardo Najera - Kris Humphries, Shawne Williams

Hilton Armstrong - 2nd round pick

Chris Quinn - 2nd round pick

Alando tucker - Jason Hart

Eric Maynor - draft rights

Stephen Jackson - Raja Bell, Radmanovic

Cały transferowy szał w tym sezonie. Mniej niz 2 tygodnie do deadline i nic się nie dzieje, nie zdziwię się jeśli żaden Jamison, Stoudemire, Iguodala ani Allen nie zmieni miejsca pracy. Boooring.

A Suns wg. hopsiupów i innych rildżiemów są zdesperowani, żeby dostać Iguodalę. Gdybym był GMem, albo właścicielem, nigdy w zyciu nie wziąłbym kontraktu Branda, ale jako że nim nie jestem, to what the hell, gimme Iguodala+Brand za Amare+Barbosa + fillerzy.

Oby. Jeżeli Cavs dostaną Jamisona bądź Amare to zaczynam brać ich na poważnie, zwłaszcza z tym drugim przy Lebronie

Cavs prawdopodobnie złapią HCA, wygrali z Wami w przekonujacy sposób i to dwukrotnie, ale Ty sobie nie bierzesz ich na powaznie. W dodatku macie kryzys. A może to nie kryzys ale po prostu słabość ? Zanim się będziesz przejmował lub nie Cavsami z Amare lub nie, przejmuj się wejściem do finałów.

A Suns wg. hopsiupów i innych rildżiemów są zdesperowani, żeby dostać Iguodalę. Gdybym był GMem, albo właścicielem, nigdy w zyciu nie wziąłbym kontraktu Branda, ale jako że nim nie jestem, to what the hell, gimme Iguodala+Brand za Amare+Barbosa + fillerzy.

Nie wiem, ja tam o Brandzie nigdzie niestety nie słyszałem, wszędzie pisze sie o Iggy+Dalembert co ze strony Suns byloby bardzo dobra opcją, ale dla Sixers żadną, jesli bylbym GMem Sixers to ni chu chu nie zgodzilbym sie na TAKI deal, szczególnie, ze Stefcio podkresla, ze jesli tradowac Iguodale to tylko, aby polepszyc zespol... nie wierze, ze zespol z Brandem, Speightsem i Amare, a bez Iguodali na obwodzie moze byc lepszy :]

Jak Phx sa faktycznie zdesperowani, to powinni pojsc na Brand+Iggy i Stefan powinien na cos takiego nalegać. Kontrakt Dalmberta nie jest wcale taki tragiczny jakim sie go rysuje i nie ma co sie spinac, zeby wypychac go kosztem utraty Iggyego. Sezon juz w polowie, Samowi zostal jeszcze tylko jeden caly sezon, a tak jak gra ostatnimi czasy, to nawet nie jest az tak potwornie overpaid...

zaslyszane na twierze

glen big baby davis + bill walker

za

dj augustin + graham

celics zyskuja fajny backup dla rondo ale czy to byl dobry krok oddanie davisa? big baby byl jaki byl ale dawal celtom duzo pozyywnego pod koszem. augustin fajny ale wydaje mi sie, ze c's beda potrzebowali jeszcze jednego ruchu by przywrocic rownowage. chyba, ze zamierzaja czesciej grac small ball

bobcats zyskuja cielsko pod kosz. fightera, kogos kogo porzebowali. problemem jest jednak teraz obsada rezerwowej jedynki. augustin byl dobrym backupem a teraz pozosaja z niespelnionym law'em po ktorym wiele bym sie nie spodziewal. ale pod koszami maja juz czysta sytuacje. davis bardzo im sie przyda.

Ja jako komentarz z innej banki

Jako ze Celts szykuja sie na PO gdzie obijac trzeba sie z Shaqiem I Howardem to oddanie Miska nie bardzo mi pasuje

Dodatkowo Bobs to ekipa ktora w sumie w 1 rundzie moze trafic na Celts wiec jakas ugodowa opca wzmacniania rywala srednio pasuje

Oby. Jeżeli Cavs dostaną Jamisona bądź Amare to zaczynam brać ich na poważnie, zwłaszcza z tym drugim przy Lebronie

Cavs prawdopodobnie złapią HCA, wygrali z Wami w przekonujacy sposób i to dwukrotnie, ale Ty sobie nie bierzesz ich na powaznie. W dodatku macie kryzys. A może to nie kryzys ale po prostu słabość ? Zanim się będziesz przejmował lub nie Cavsami z Amare lub nie, przejmuj się wejściem do finałów.

Stary, jaki kryzys? 40-13, środek sezonu regularnego, mówimy o mistrzu NBA, zespole który dwa razy z rzędu wchodził do finału. Nie ma żadnego kryzysu, forma ma przyjść na play-off, wtedy mają być wszyscy zdrowi i gotowi. Fajnie, że Cavs idą po HCA, rok temu też mieli, a takie Orlando ograło LA dwukrotnie. I co? I nic. Wystarczy sięgnąć kilka-kilkanaście lat wstecz i zobaczyć, jak w regular spisywały się drużyny broniące tytułu, a już najlepszym przykładem są sami Lakers 2001.

bastek wiem co ten chlopak potrafi zagrac przy odpowiednich minutach. widac to bylo w zeszlorocznych playoffs.

ale dobrze wiedziec, ze masz o nim takie zdanie:)

widze, ze pistons robia wszystko by odnieminic oblicze zespolu i pozegnac sie ze wszystkimi, ktorzy mieli cos do czynienia z 4 czy 5 tripami do ECF. nice

gordon to nie bylaby zla opcja w suns. przy nashu chlopak ostro by ciupal.

nie rozumiem rowniez czemu 76ers chca sie pozbyc iggy. ale ok. podobno do suns mialby trafic oprocz niego kwame brown.:D tak czy siak, duzo ten deal nie zmieni i chyba najwiecej zyskaja pistons.

suns beda mieli fajny obwod ale pod koszem zjedza ich wszyscy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.