karpik Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jeśli Philly poszliby na deal Iggy+Sammy za Amare+coś, to byliby megaidiotami. Jak już trejdować Iggy'ego to przynajmniej jakiś pick dostać (Suns aktualnie nie mają) albo jakiegoś fajnego młodego (takich w Suns również brak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Suns mieli trochę ciasno po tym na sg/sf, bo każdy z czwórki: Richardson, Iguodala, Hill, Dudley musi dostać swoje minuty. Najlepszym wyjściem byłoby pozbycie się wysokiego kontraktu JRicha, który mnie osobiście ostatnio bardzo wkurwia, bo jest strasznie nierówny i dobre mecze przeplata fatalnymi. Ale jeżeli grałby cały czas tak jak w pierwszym starciu z C's to co innego.. Patrzcie też jakby D Suns momentalnie została polepszona, bo zarówno Samuel jak i Iggi to obrońcy bardzo przyzwoici. Andre w ogóle jest k**** przekozacki jako 2 opcja do contendera. Niezły rzut, penetracja, kreowanie gry partnerom, zbiórki, defensywa.. gracz kompletny i może być imo jak Pippen u boku Jordana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Trade Suns-Sixers dla mnie zupełnie nierealny, chyba ze Stefan wierzy, ze utrzyma latem Amare i chce zrobic pod koszem najbardziej przepłacony duer ever tj. Amare-Brand :] Generalnie Suns nie maja nic, co Sixers chcieliby za Iguodale dostać - ani młodzika, ani niskiego młodzika, ani picka, ani nawet dobrego niskiego - nic. Co z tego, ze spuszczamy Iguodale i Dalemberta jak łyknac trzeba Barbose, z 3 letnim kontraktem ? Kontrakt Samiego po tym sezonie zrobi sie wartosciowy, zreszta sam mudzin ostatnio całkiem niezle sobie poczyna, wiec za paczke barbosów nei ma co go oddawać. Jedyna opcja, to albo 3 team, ale tutaj też nie wiem kogo Suns mogliby zaproponować ? ;] albo Suns łykają Branda+Iguodale (co nawiasem mowiac z ich perspektywy nie jest głupią opcja) Sixers pozbywaja sie dwóch cięzkich kontraktow i mogą spokojnie tankować, a Suns... Iguodala i Brand pod Nashem mogliby calkiem sensownie ponapierdalać jak na moje oko, a ze są uwaleni kontraktem nasha to i tak nic sensownego w najblizszym czasie nie wymotaja... Sixers zeby pozbyc sie Branda pewnie Iggiego by spokojnie poświęcili, kontrakt Barbosy, czy nawet J-Richa bylby do przyjęcia. Speights moze sobie naparzać, a za 2 lata mamy gicoir sallary. Tyle, ze jak dla mnie Sixers za Iguodale mogą wyciągnac cos sensowniejszego niz 1 deal, a 2 jest troche impossible... z Iggym im sie tak naprawde nie pali nigdzie, wiec nic na sile nie beda robic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 To ja trochę z innej beczki Władze Clippers biorą pod uwagę zatrudnienie - uwaga - IzajaszaThomasa :shock: :!: Miałby on w klubie pełnić obowiązki bądź dyrektora generalnego - choć na razie jest nim Dunleavy - bądź GM - a i (albo, lub) TRENERA :mrgreen: :mrgreen: Podobno jeden z GM - ów modlił się na twitterze: Boże spraw żeby to była prawda Czyżby wyczuwał ruch w interesie :mrgreen: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 lol ciekawe jakby to wyszło: skąpy Sterling + rozrzutny Izajasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Isiah Thomas Clippers. Can't get any better. O shit, to jest NEWS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Devin Brown - Aaron Gray Eduardo Najera - Kris Humphries, Shawne Williams Hilton Armstrong - 2nd round pick Chris Quinn - 2nd round pick Alando tucker - Jason Hart Eric Maynor - draft rights Stephen Jackson - Raja Bell, Radmanovic Cały transferowy szał w tym sezonie. Mniej niz 2 tygodnie do deadline i nic się nie dzieje, nie zdziwię się jeśli żaden Jamison, Stoudemire, Iguodala ani Allen nie zmieni miejsca pracy. Boooring. A Suns wg. hopsiupów i innych rildżiemów są zdesperowani, żeby dostać Iguodalę. Gdybym był GMem, albo właścicielem, nigdy w zyciu nie wziąłbym kontraktu Branda, ale jako że nim nie jestem, to what the hell, gimme Iguodala+Brand za Amare+Barbosa + fillerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Oby. Jeżeli Cavs dostaną Jamisona bądź Amare to zaczynam brać ich na poważnie, zwłaszcza z tym drugim przy Lebronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Oby. Jeżeli Cavs dostaną Jamisona bądź Amare to zaczynam brać ich na poważnie, zwłaszcza z tym drugim przy Lebronie Cavs prawdopodobnie złapią HCA, wygrali z Wami w przekonujacy sposób i to dwukrotnie, ale Ty sobie nie bierzesz ich na powaznie. W dodatku macie kryzys. A może to nie kryzys ale po prostu słabość ? Zanim się będziesz przejmował lub nie Cavsami z Amare lub nie, przejmuj się wejściem do finałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie ma takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A Suns wg. hopsiupów i innych rildżiemów są zdesperowani, żeby dostać Iguodalę. Gdybym był GMem, albo właścicielem, nigdy w zyciu nie wziąłbym kontraktu Branda, ale jako że nim nie jestem, to what the hell, gimme Iguodala+Brand za Amare+Barbosa + fillerzy.Nie wiem, ja tam o Brandzie nigdzie niestety nie słyszałem, wszędzie pisze sie o Iggy+Dalembert co ze strony Suns byloby bardzo dobra opcją, ale dla Sixers żadną, jesli bylbym GMem Sixers to ni chu chu nie zgodzilbym sie na TAKI deal, szczególnie, ze Stefcio podkresla, ze jesli tradowac Iguodale to tylko, aby polepszyc zespol... nie wierze, ze zespol z Brandem, Speightsem i Amare, a bez Iguodali na obwodzie moze byc lepszy :] Jak Phx sa faktycznie zdesperowani, to powinni pojsc na Brand+Iggy i Stefan powinien na cos takiego nalegać. Kontrakt Dalmberta nie jest wcale taki tragiczny jakim sie go rysuje i nie ma co sie spinac, zeby wypychac go kosztem utraty Iggyego. Sezon juz w polowie, Samowi zostal jeszcze tylko jeden caly sezon, a tak jak gra ostatnimi czasy, to nawet nie jest az tak potwornie overpaid... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 zaslyszane na twierze glen big baby davis + bill walker za dj augustin + graham celics zyskuja fajny backup dla rondo ale czy to byl dobry krok oddanie davisa? big baby byl jaki byl ale dawal celtom duzo pozyywnego pod koszem. augustin fajny ale wydaje mi sie, ze c's beda potrzebowali jeszcze jednego ruchu by przywrocic rownowage. chyba, ze zamierzaja czesciej grac small ball bobcats zyskuja cielsko pod kosz. fightera, kogos kogo porzebowali. problemem jest jednak teraz obsada rezerwowej jedynki. augustin byl dobrym backupem a teraz pozosaja z niespelnionym law'em po ktorym wiele bym sie nie spodziewal. ale pod koszami maja juz czysta sytuacje. davis bardzo im sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja jako komentarz z innej banki Jako ze Celts szykuja sie na PO gdzie obijac trzeba sie z Shaqiem I Howardem to oddanie Miska nie bardzo mi pasuje Dodatkowo Bobs to ekipa ktora w sumie w 1 rundzie moze trafic na Celts wiec jakas ugodowa opca wzmacniania rywala srednio pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Oby. Jeżeli Cavs dostaną Jamisona bądź Amare to zaczynam brać ich na poważnie, zwłaszcza z tym drugim przy Lebronie Cavs prawdopodobnie złapią HCA, wygrali z Wami w przekonujacy sposób i to dwukrotnie, ale Ty sobie nie bierzesz ich na powaznie. W dodatku macie kryzys. A może to nie kryzys ale po prostu słabość ? Zanim się będziesz przejmował lub nie Cavsami z Amare lub nie, przejmuj się wejściem do finałów. Stary, jaki kryzys? 40-13, środek sezonu regularnego, mówimy o mistrzu NBA, zespole który dwa razy z rzędu wchodził do finału. Nie ma żadnego kryzysu, forma ma przyjść na play-off, wtedy mają być wszyscy zdrowi i gotowi. Fajnie, że Cavs idą po HCA, rok temu też mieli, a takie Orlando ograło LA dwukrotnie. I co? I nic. Wystarczy sięgnąć kilka-kilkanaście lat wstecz i zobaczyć, jak w regular spisywały się drużyny broniące tytułu, a już najlepszym przykładem są sami Lakers 2001. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 big baby byl jaki byl ale dawal celtom duzo pozyywnego pod koszem. pomyslmy co miales na mysli -fatalny finisher, Fisher na PG bylby odpowiednikiem -mediocre jumper -fatalna obrona -mnostwo fauli -slabo zbiera -nie potrafi podawac -problemy z lapaniem pilek oswiec mnie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Podobno 76 Pistons i Suns rozmawiaja o wymianie http://probasket.pl/news/bedzie-wymiana ... tons-32057 Pistons nie oddadza Gordona. Zamiast niego poszedlby Hamilton lub Prince Po co im Amare? chyba chodzi o jego kontrakt bo duo Amare-Charlie Nie rozumien tez dlaczego 76 chce sie pozbyc Andre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 k**** jaaram się tym Igłą w Suns, bo to jeden z moich fejvorits plejers :mrgreen: tylko wtedy ciasno na sg/sf Andre, JRich, Barbosa, Hill, Dudley, a pod koszem miernota Lopez, Frye, Down, Amundson.. za JRicha jeszcze trzeba by wydobyć jakiegoś scorera z pomalowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja się tylko obawiam, że do Suns trafi Ben Gordon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 bastek wiem co ten chlopak potrafi zagrac przy odpowiednich minutach. widac to bylo w zeszlorocznych playoffs. ale dobrze wiedziec, ze masz o nim takie zdanie:) widze, ze pistons robia wszystko by odnieminic oblicze zespolu i pozegnac sie ze wszystkimi, ktorzy mieli cos do czynienia z 4 czy 5 tripami do ECF. nice gordon to nie bylaby zla opcja w suns. przy nashu chlopak ostro by ciupal. nie rozumiem rowniez czemu 76ers chca sie pozbyc iggy. ale ok. podobno do suns mialby trafic oprocz niego kwame brown. tak czy siak, duzo ten deal nie zmieni i chyba najwiecej zyskaja pistons. suns beda mieli fajny obwod ale pod koszem zjedza ich wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 gordon to nie bylaby zla opcja w suns. przy nashu chlopak ostro by ciupal. No dajże spokój, jedyny scorer z pomalowanego odchodzi, a w jego miejsce przepłacony undersized SG z pięcioletnim kontraktem. Wzięcie kontraktu Gordona to długoterminowy strzał w kolano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi