eF. Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) @Sachs Nie chcę tu spamić, ale akurat w temacie Pistons piszę sporo i na temat. Wczorajszy mecz to dramat, kto wie ten wie, i ten wpis jest akurat adekwatny. To było starcie na zasadzie Cade vs Hawks. Btw nie dziwi mnie, że od razu dostałeś lajka od tej paróweczki BMW, ale zostawmy to. Manipulujesz tu trochę, sięgając po ostatni wpis. Whateva. Patrząc po awatarze nie mam dla Ciebie nic poza szacunkiem. Timberwolves to nie moja bajka, ale kibicowanie takim teamom to jest coś. Idę biegać. Edytowane 29 Października 2022 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Godzinę temu, BMF napisał: Naaah, już raz zrobił quita usuwając konto, to bardziej taki odpowiednik Simmonsa w serii z Hawks, alltimerski snowflake (w forumkowej skali). ;] Godzinę temu, eF. napisał: A tak już w temacie, nie szukam tu spin, mam kurewsko zły dzień i może mnie trochę poniosło. Simmons z Nets*, bo jednak mocno rakowe zachowanie. Oczywiście mam nadzieję, że @januarybędzie kontynuować serię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Teraz, BMF napisał: Simmons z Nets*, bo jednak mocno rakowe zachowanie. Oczywiście mam nadzieję, że @januarybędzie kontynuować serię. Dobra, dobra. Co poradzę, że mnie wkurwiasz, a sam pokazujesz dokładnie to samo w stosunku do mnie? Masz wiedzę i to szanuję, ale to Ty masz rakowe podejście właśnie. I żodyn Simmons z Nets, bardziej Stewart z Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 6 minut temu, BMF napisał: Simmons z Nets* 1 minutę temu, eF. napisał: I żodyn Simmons z Nets, bardziej Stewart z Pistons RUSKIM TARGIEM DRUMMOND skądkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: Luz, ale 24 na ogarkę będzie jak znalazł Wróci na Mikołajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: RUSKIM TARGIEM DRUMMOND Co najwyżej ten z Lakers, bo w Sixers był legit jako backup. ;] 6 minut temu, eF. napisał: Co poradzę, że mnie wkurwiasz ja Ciebie, a Ty prawie cały forumek, ogarnij w końcu jumpera basic foruming i wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 8 minut temu, matek napisał: Wróci na Mikołajki. i za co niby taki ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 12 minut temu, matek napisał: Wróci na Mikołajki. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 2 godziny temu, eF. napisał: Zamknij lepiej swoją pucowatą pizdę, bo jesteś śmieszny Wyraziłem swoje zdanie, bo od tego jest forum, a tobie to może nie pasować, i co? Pajac. Serio przypierdalasz się do Stycznia, człowieka legendę? I jeszcze te żenujące podjazdy pod Jokica Nie wiem co się z kibicami Detroit w tym roku porobiło Cade nie jest aż tak dobry, tym bardziej gra Pistons nie jest tak dobra, żebyście mogli pisać takie brednie 28 minut temu, julekstep napisał: i za co niby taki ban? Zamknij tę puculowata pizdę bo i ty dostaniesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDDD Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) @matek to śmieć. Dał mi 100 punktów i bana do kwietnia. Frajerem jesteś i tyle. Było miło, nara. Edytowane 29 Października 2022 przez xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Rzut za 100 punktów i płacze, w dodatku kłamczuszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDDD Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) 3 minuty temu, matek napisał: Rzut za 100 punktów i płacze, w dodatku kłamczuszek. Wypierdalaj lamusie Podwójne to standard tu, ale ty przegiąłeś mocno. Dramat typie. Edytowane 29 Października 2022 przez xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 2 minuty temu, xDDD napisał: Wypierdalaj lamusie RIP Hamilton z brawl to max, co może z ciebie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Fajny Dawno takich nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Szanuje gdy takie akcje nie są usuwane, człowiek wraca sobie z siłki i od razu taki zacny kontent podany na tacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDDD Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) 16 minut temu, matek napisał: RIP Hamilton z brawl to max, co może z ciebie być Taki ban świadczy tylko o tobie, nic więcej. 100 punktów bo co? Śmieć. Tyle ode mnie, a w ciebie wbijam. I nie musisz banować, sam usunę Edytowane 29 Października 2022 przez xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 2 godziny temu, eF. napisał: A tak już w temacie, nie szukam tu spin, mam kurewsko zły dzień i może mnie trochę poniosło. 37 minut temu, xDDD napisał: @matek to śmieć. Dał mi 100 punktów i bana do kwietnia. Tak sobie to czytam i mi się skojarzyło - "Tony, I'm sorry, I've just had a bad luck" - "Just got worst" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) 21 minut temu, xDDD napisał: a w ciebie wbijam. Edytowane 29 Października 2022 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDDD Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Kozacko. Ale wiesz ze ja w przeciwieństwie do Cię nie kozaczę że byłem bramkarzem na bieda party w Dynowie, a potrafię jebnąć. Tu sie niby nic nie wyklucza, ale.jednak beka mordo. Po same jajca, siorbaj tam i poleruj xD Edytowane 29 Października 2022 przez xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi