Reikai Opublikowano 29 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Nuggets, Pelicans, Jazz, Cavs, Jazz, Clippers. Flirtujemy z 2:9 w najlepszym przypadku :] Ale nie zdziwi mnie i 1:10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 13 minut temu, Pozioma napisał: Stawiam, że w ciągu tygodnia zostanie dogadany transfer z Pacers z oboma dostępnymi pickami, już czas na sprawdzenie obecnego składu się skończył. Najciekawsze w Lakers jest, że są zbyt słabi żeby oddawać cokolwiek. (cokolwiek wartościowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Mam nadzieje ze dograją ten sezon bez żadnego głupiego trejdu gdzie oddadzą 2 picki. Ten zespół jest tak c***owy (od składu zaczynajac na GM kończąc) ze tu nie ma żadnego ratunku Do kiedy pelince przedłużyli? 2026? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) 28 minut temu, airmax napisał: Mam nadzieje ze dograją ten sezon bez żadnego głupiego trejdu gdzie oddadzą 2 picki. Ten zespół jest tak c***owy (od składu zaczynajac na GM kończąc) ze tu nie ma żadnego ratunku Do kiedy pelince przedłużyli? 2026? Facet zrobił wszystkie możliwe błędy, po czym łapa zrobił go w ch...a, wziął to co zostało na rynku i zdobył tytuł. Po czym zrobił wszystkie możliwe błędy (i to takie które ciężko sobie wyobrazić) i dostał przedłużenie. Myślałem, że był niezły w ruch....u Kupchaka. Ale tutaj chyba nie o Kupchaka się sprawa rozbija. Ps. Też nie ruszyłbym picku. Max zysk, to oklep w 1 rundzie. Edytowane 29 Października 2022 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 31 minut temu, starYfaN napisał: Facet zrobił wszystkie możliwe błędy, po czym łapa zrobił go w ch...a, wziął to co zostało na rynku i zdobył tytuł. Po czym zrobił wszystkie możliwe błędy (i to takie które ciężko sobie wyobrazić) i dostał przedłużenie. Myślałem, że był niezły w ruch....u Kupchaka. Ale tutaj chyba nie o Kupchaka się sprawa rozbija. Ps. Też nie ruszyłbym picku. Max zysk, to oklep w 1 rundzie. IMHO nawet z hieldem I turnerem to ledwo sie do play in doczolgamy. Lepiej juz zrobic farewell tour lbj, oddac davisa i isc w rebuild od Nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Lakers nie mają swoich picków do '25, nie będzie żadnego rebuildingu. Dlatego zaczną się jakiś panikarskie ruchy, czego nie mogę się już doczekać, patrząc na skillset Pelinki. :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman91 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) Gorzej rzucać za 3 punkty już nie będą. Może być tylko lepiej, bo w tych pierwszych 5 meczach to jest dramat. Westbrook 12% Edytowane 29 Października 2022 przez Rodman91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Pelinka po extension Lebrona powiedział, że teraz czas na ich ruch jeśli chodzi o commitment. Szykujcie dupska panowie, paniczny trade poświęcający przyszłość będzie na sto procent. Jak to mowil Stonoga, Kupchak was tak nie wydymał jak was wydyma Pelinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Lakers są w tak głębokiej, że Sasha Grey ich nie szanuje. @january Szanuję za wysiłek, ale trzeba to napisać. Poważnie będziesz wrzucał to swoje oczywiste pierdololo po PIĘCIU MECZACH, w każdym temacie? Rozumiem, że masz dużą potrzebę lajków, lepszego ratio itd, ale stary, Twoje wpisy to cringe at his finest. Może poczekaj do połowy sezonu chociaż... wtedy by to miało jakąś wartość. Poważnie, i bez urazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 @eF. Kij Ci do tego co kto wrzuca, spocznij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: @eF. Kij Ci do tego co kto wrzuca, spocznij Zamknij lepiej swoją pucowatą pizdę, bo jesteś śmieszny Wyraziłem swoje zdanie, bo od tego jest forum, a tobie to może nie pasować, i co? Pajac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 3 minuty temu, eF. napisał: Zamknij lepiej swoją pucowatą pizdę, bo jesteś śmieszny Wyraziłem swoje zdanie, bo od tego jest forum, a tobie to może nie pasować, i co? Pajac. ale patus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 2 minuty temu, Eliasz napisał: ale patus Detroit Bad Boy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) 10 minut temu, Eliasz napisał: ale patus Pewno tak. Typowi nie podoba się moja opinia i każe mi spocząć, a kiedy mu odpowiadam na jego poziomie, to jestem patus fajny awatar Edytowane 29 Października 2022 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 10 minut temu, julekstep napisał: Detroit Bad Boy! Naaah, już raz zrobił quita usuwając konto, to bardziej taki odpowiednik Simmonsa w serii z Hawks, alltimerski snowflake (w forumkowej skali). ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 24 minuty temu, eF. napisał: Zamknij lepiej swoją pucowatą pizdę, bo jesteś śmieszny Wyraziłem swoje zdanie, bo od tego jest forum, a tobie to może nie pasować, i co? Pajac. pozdrów Puzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Godzinę temu, Rodman91 napisał: Gorzej rzucać za 3 punkty już nie będą. Może być tylko lepiej, bo w tych pierwszych 5 meczach to jest dramat. Westbrook 12% Hold my beer - powiedział Russell "0 FG%" Westbrook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) 16 minut temu, BMF napisał: Naaah, już raz zrobił quita usuwając konto, to bardziej taki odpowiednik Simmonsa w serii z Hawks, alltimerski snowflake (w forumkowej skali). ;] O k***a, bmw mnie atakuje jak typowa lama. Nowe, szanuję A tak już w temacie, nie szukam tu spin, mam kurewsko zły dzień i może mnie trochę poniosło. @LeweBiodroSmoka sorry, poważnie. Niech każdy pisze co chce. Edytowane 29 Października 2022 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Luz, ale 24 na ogarkę będzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 jak masz kurewsko zły dzień to może idź pobiegać, a nie sie przypierdalasz do gościa na forum internetowym, który sobie chce pogadać o koszykówce i pisze coś więcej niż Porażka 136:112 u siebie. Yhm, no. Okej, będę pierwszy: Casey wypierdalaj! Pozytyw? Cunningham (35p/9r/8a) bo dla ciebie to krindz a jednak predzej sie wywiaze z tego jakas dyskusja niz z postow typu 'lolkers znowu' czy 'poczekajmy az wroci ktostam' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi