Mich@lik Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 A to jeszcze nie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 RESTRICTED AREA Westbrook - 57.7% D'Angelo - 70.3% IN THE PAINT (NON RA) Westbrook - 31.9% D'Angelo - 42.5% MID-RANGE Westbrook - 31.4% D'Angelo - 51.1% Świetna wymiana, biorąc pod uwagę, że dostajemy wciąż młodego gościa za zaledwie 1 i to chroniony pick. Panie Pelinka, ukłony. Pytanie tylko czy to się uda szybko zgrać bo czas goni, a Lakers dalej są na minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Well Zachod jak był tak dalej jest wide open oby zdrowie dopisało Nie takie drużyny Lebron prowadził daleko Mam nadzieję że to koniec bricka w nba, jak mam jakąś sympatię do niego tak enough is enough jak będzie buyout są sluchy o Clippers ale coś w to nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Szkoda go trochę, zwłaszcza że miewał momenty gdzie było widać, że chciałby się wpasować do drużyny (choćby przejście, w zasadzie bez narzekania, z roli startera do ławkowicza). Na koniec jednak te jego niedostatki rzutowe biły tak mocno po oczach, że człowiek tracił resztki sympatii jakie jeszcze do niego miał.... Boże, dzięki że to już przeszłość Edytowane 9 Lutego 2023 przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Lepiej późno nic wcale. Szkoda tych dwóch ostatnich meczów z Pels i Thunder, czułbym się po tej wymianie zdecydowanie pewniej gdyby czasu na gonienie było więcej. Mam szczerze nadzieję że przed deadline to nie koniec bo jak Lakers sie wzmocnili tak ilość guardow obecnie to jest coś czego Ham na pewno nie ogarnie. Dla mnie powinna pójść Jeszce jakąś wymiana z udziałem dwójki z grupy Shroeder/Pat/Lonnie 2za1. Nawet pójdę krok dalej z pewnie niezbyt popularna propozycją, ale uważam że Lakers powinni oczywiście nie za byle co, ale poświęć Reaves ponieważ latem pewnie powtórkę z Caruso będziemy mieli gdzie nie będzie kasy na niego, a będą liczyko że i tak jest Christie w odwodzie. Także jak na stole jest coś co wzmocniłoby ich na już, zbalansowalobu obwód i Austin mógłby w wymianie zastąpić np kolejny 1rd pick to powinno go poświęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 niezła wymiana, jeszcze przydałoby się oddać niemca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Wchodze rano do sklepu, pierwsze co z uśmiechem na twarzy mówie do sprzedawczyni ( starsza babka po 60-tce): - Westbrooka wyjebali z Lakers ona w ogóle nie wie o co kaman i mówi: I bardzo k**** dobrze ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Zadziwiająca cisza w temacie. Żadnych wesołków wyśmiewających wartość gównianych odległych picków Lakers czy ich kibiców za rzucane pomysły. Dziwne uczucie. ;] Ale spoko, nie nabijam się, bo sam jestem zdziwiony, że ten front office był w stanie sklecić dobrą wymianę. I to drugą w ciągu paru tygodni. Anyway: Hield i Turner vs. Russell, Beasley, Vanderbilt, 2027 1st jeśli będzie w top 4 i 2029 1st. Ja tam wybieram bramkę numer 2. Wolę też takie rozwiązanie niż Irvinga. Jedyny minus to że jest już naprawdę bardzo późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Inna sprawa że liczę jeszcze na jedną wymianę. Ciekawe czy Nets zrobia buyout któregoś zawodnika np. Crowdera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 14 minut temu, Jendras napisał: Jedyny minus to że jest już naprawdę bardzo późno. Bardzo późno + ciężki terminarz przez najbliższy miesiąc. 3x Warriors, 2x Grizzlies, Pels, Bucks, @Mavs, @OKC, @Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Teraz, LONGER01 napisał: Bardzo późno + ciężki terminarz przez najbliższy miesiąc. 3x Warriors, 2x Grizzlies, Pels, Bucks, @Mavs, @OKC, @Blazers Tak, ale z drugiej strony do końca sezonu Lakers mają większość meczów u siebie, a Warriors w najbliższym czasie bez Curry'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Muszę przyznać, ze Pelinka mnie pozytywnie zaskoczył. Dostać taki pakiet za protected 1st round i jeden 2nd round to jest kapitalny deal. Russell i Beasley z miejsca są najlepszymi strzelcami. Ciekawe jak Ham ułoży teraz rotacje debiut nowej trójki z Warriors czy później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że Lakers po tej wymianie są na dzisiaj silniejsi niż byli przed i to nawet jak nowi gracze nie postawia w dzisiejszym meczu pewnie stopy na parkiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Teraz, airmax napisał: debiut nowej trójki z Warriors czy później? Ponoć mają być na Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 42 minuty temu, airmax napisał: Russell i Beasley z miejsca są najlepszymi strzelcami. I jednocześnie najgorszymi możliwymi obrońcami. Ogólnie trochę sie ich naoglądałem i powiem ci ,ze Beasley w obronie jest jeszcze gorszy niż rok temu. Jeśli chodzi o Vanderbilta to jest przeciętny choć @Jendras ma odmienne zdanie. Zarówo Beasley jak I Venderbilt mieli najgorsze net rtg z całycch JAzz a DLO w Socie. Oni nie przez przypadek byli na wylocie i nie przez przypadek poszli tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 @ely3 Nie będę udawał znawcy talentu Vanderbilta, ale natrafiłem np. na coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Ja tam tylko nieśmiało wtrącę, że są to oczywiście trejdy na + w porównaniu do tego co Lakersi oddają ale czy to zmiany, które dają nadzieję na "last dance" LBJ po mistrzostwo? I czy ten Hield+Turner nie rozwiązywali bardziej największych problemów LA niż DLR, Vanderbilt, Beasley i nawet Hachimura na dodatek. Nawet kosztem tych dwóch niechronionych picków? A jeszcze do tego, że to ostatni rok DLO i w lecie trzeba mu będzie rzucić spory hajs to czy jest to gracz, który aż tak pomoże w tym sezonie lub czy chce się na nim budować przyszłość LA na kolejne sezony? To cały czas jest taki so so gracz, nie do końca pokazał w Wolves to co od niego oczekiwali. Żegnają go bez jakiejś wielkiego żalu jak mi się wydaje, nie jest to jakiś wybitny strzelec a i przy LBJ jego playmaking to tak średnio...ale jak go porównamy do RW30 to na + oczywiście :] Vanderbilt to dla mnie taki trochę Montrezl Harrell a Beasley strzelba z ławki, chociaż lekko przyrdzewiała. ...i ogólnie to tylko tak rzucam te pytania w eter życząc LBJ jeszcze udziału w NBA Finals bo to zawsze gwarantuje większe emocje. no offens :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 No ciekawy trejd. Biorę D-Lo nad Westbrickiem all day all night. Cena śmieszna. a pomysleć że kiedys tak płakałem jak go Lakers poddraftowali. Inna kwestia że nasz prospekt skonczyl sporo gorzej : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 12 minut temu, ely3 napisał: I jednocześnie najgorszymi możliwymi obrońcami. Ogólnie trochę sie ich naoglądałem i powiem ci ,ze Beasley w obronie jest jeszcze gorszy niż rok temu. Jeśli chodzi o Vanderbilta to jest przeciętny choć @Jendras ma odmienne zdanie. Zarówo Beasley jak I Venderbilt mieli najgorsze net rtg z całycch JAzz a DLO w Socie. Oni nie przez przypadek byli na wylocie i nie przez przypadek poszli tanio wiesz co Lakers oddali za nich więc jaki ma sens pisanie, że są tacy czy inni jak i tak poprawiają znacząco to co było i to po jednej i drugiej stronie parkietu? Tak jak pisałem wyżej Lakers bez tych trzech na parkiecie i tak są lepsi niż byli, a ci trzej nawet jak nie idealni/przereklamowani to zapełniają i tak luki jakie były w tym składzie. Lakers się wzmocnili po prostu pozbywając się RW, od początku uważałem że są lepsi bez niego. Dopłacić musieli wyborem w pierwszej rundzie, ale i tu zachowali się wyjątkowo rozsądnie bo Jazz nie dostaną czolowoego wyboru, a to by zabolało w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W wypadku przecież gdy nie wypali to w lato s'n't DLO i spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi