josephnba Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Reikai napisał: Tez nieprawda, wtedy glownie Embiid skupiony byl na podrywaniu Rihanny na twitterze i ogolnie strasznie sie osmieszal/wkurzal fanow Phily tym, ze nie gral a byl gwiazda twittera. Zion po cichu sie rehabiltuje. Po cichu? k**** wolałbym tweetującego ale ćwiczącego gracza niż grubasa z hambuksem nie trenującego nic Edytowane 14 Czerwca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 3 godziny temu, josephnba napisał: Not even close! Owszem, Biid przytył po operacji ale nie było to takie zalane bydle jak Zion I nie było takiego syfu bo Joel pomimo mojej antypatii do niego zapierniczal na rehabilitacji żeby wrócić a nie łaził jak czołg, gadał głupoty i ewidentnie olewał ćwiczenia Niejaki josephnba o maxie dla Embiida w 2017 roku: W dniu 10.10.2017 o 11:55, josephnba napisał: Najglupszy ruch offseason Bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 1 minutę temu, BMF napisał: Niejaki josephnba o maxie dla Embiida w 2017 roku: Dla usprawiedliwienia josepha można powiedzieć, że tak było zdanie 90% forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 11 minut temu, josephnba napisał: Po cichu? k**** wolałbym tweetującego ale ćwiczącego gracza niż grubasa z hambuksem nie trenującego nic Skąd wiesz, co robi Zion skoro jego obóz jest tak zamknięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Dla usprawiedliwienia josepha można powiedzieć, że tak było zdanie 90% forum Owszem, nie wypominam błędnej opinii, po prostu dziwi mnie kwestionowanie, że większość osób uważała wtedy, że Embiid bardzo szybko się posypie (tak jak wobec Ziona teraz). A czy Zion podobnie wyjaśni krytyków to oczywiście inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 13 godzin temu, Koelner napisał: dałbym maksa zionowi. marketingowo i tak się zwróci, sporo osób już gra w jego butach , biega w t-shirtach oraz bluzach a jak zagra jakiś sezon lub PO to skarbonka Z tymi butami to one w każdym sklepie i outlecie były przeceniane bo nikt ich nie chciał przez wygląd i słaby performance. Czasami za 2 stówy można było zgarnąć jego model ale wiadomo, że i tak będą kolejne modele wychodzić bo teraz tylko on i Luka mają swój model Jordanów. Linia Melo i CP3 się już skończyła a Tatum ma tylko PE Edit: Sorry jeszcze Westbrook jest w Jordanie Edytowane 14 Czerwca 2022 przez Dunk8 Westbrook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Dla usprawiedliwienia josepha można powiedzieć, że tak było zdanie 90% forum Ale czy realnie po części ta nieufność forumowiczów nie znajduje potwierdzenia w najważniejszych meczach sezonu ? Coś tam zawsze jest ze zdrowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 95% GMow w tej sytuacji daloby maxa Zionowi. Mozemy o tym duzo pisac i szukac argumentow przeciw ale taki jest biznes i taka decyzja sie zawsze latwiej obroni niz odpuszczenie gracza takiego kalibru (pod wzgledem sportowym jak i marketingowym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, BMF napisał: Owszem, nie wypominam błędnej opinii, po prostu dziwi mnie kwestionowanie, że większość osób uważała wtedy, że Embiid bardzo szybko się posypie (tak jak wobec Ziona teraz). A czy Zion podobnie wyjaśni krytyków to oczywiście inna sprawa. Ja nie twierdzę że Zion "szybko się posypie" Tego nie wiem Twierdzę że to leniwy spaślak, który przedłużył mocno swoją rekonwalescencję właśnie podejściem do rehabilitacji Więc trochę niby trafiłeś ale jakby nie trafiłeś Chłopak ma talent ale na tę chwilę nie wydaje się zainteresowany czymś ponad ciepłą posadkę i nie przemęczenie się na treningach I dlatego dawanie maxa chłopakowi który w pierwszych trzech sezonach rozegrał 85 (aż usiadłem jak sprawdziłem) mecze jest kurewsko śmieszne i smutne zarazem bo pokazuje kto w tej lidze rządzi i dokąd to wszystko zmierza A celowo porównałem jego sytuację z tą Aytona, bo tamten choć nie tak utalentowany to jednak pracuje solidnie i widać że mu się chce Szkoda bo to fizyczny freak 1 godzinę temu, BMF napisał: Owszem, nie wypominam błędnej opinii, po prostu dziwi mnie kwestionowanie, że większość osób uważała wtedy, że Embiid bardzo szybko się posypie (tak jak wobec Ziona teraz). A czy Zion podobnie wyjaśni krytyków to oczywiście inna sprawa. Btw Embiidowi wciąż nie dałbym max bo zawodzi rok w rok Edytowane 14 Czerwca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 @josephnba Tak wiemy nie dałbyś maxa drugiemu w głosowaniu mvp, nie dałbyś hardenowi ani zionowi. Właśnie dlatego nigdy nie zostaniesz gm teamu NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 16 minut temu, RonnieArtestics napisał: @josephnba Tak wiemy nie dałbyś maxa drugiemu w głosowaniu mvp, nie dałbyś hardenowi ani zionowi. Właśnie dlatego nigdy nie zostaniesz gm teamu NBA ty tez nie zostaniesz. i jaki z tego wniosek?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Podoba mi sie ta zabawa wiec zaryzykuje stwierdzenie ze zaden z uzytkownikow forum nie zostanie GM ani w NBA ani w innej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Ja cały czas się zastanawiam jak sprzedaż butów Zioną przełoży się na zwrot z inwestycji dla Pelicans. Oswieccie mnie pls. Osobiście od draftu uważam że z tej mąki chleba nie będzie, nie ma wuja żeby ciało wytrzymało na dłuższą metę taka wagę i obciążenia. Zmylił mnie tym jednym dobrym sezonem ale pomału wychodzi ze miałem rację. Wg mnie ten max to będzie historyczna wtopa, szczególnie że nawet w super optymistycznym scenariuszu Zion nigdy nie będzie miał impactu Joela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 9 minut temu, Bostonian napisał: Podoba mi sie ta zabawa wiec zaryzykuje stwierdzenie ze zaden z uzytkownikow forum nie zostanie GM ani w NBA ani w innej lidze Ale cały czas można zostać najlepszym GMem na tym forum! BeGM szuka nowych twarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 2 godziny temu, Dunk8 napisał: Linia CP3 się już skończyła a Tatum ma tylko PE Tatum ma niby w nowym sezonie mieć swój sygnowany model. Z CP3 jest ciekawie, bo on w 2020 dostał swój 13 model ale nie wszedł on do sprzedaży (prawdopodobnie przez covid) a potem Krzyś wrócił do grania w 12 odsłonie, w której do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 6 godzin temu, josephnba napisał: Twierdzę że to leniwy spaślak, który przedłużył mocno swoją rekonwalescencję właśnie podejściem do rehabilitacji na podstawie losowych artykułów i randomowych zdjęć, ale spoko czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) Godzinę temu, Me Myself and I napisał: na podstawie losowych artykułów i randomowych zdjęć, ale spoko czemu nie Hmmm a po czym my, kibice w kraju oddalonym o kilkadziesiąt tysięcy km sobie wyrabiamy opinie? Tym bardziej dziś gdzie każdy gracz sam wrzuca albo ktoś mu wrzuca serki o ile nie tysiące różnych stories, zdjęć, postów tweetów i cholera wie czego jeszcze? Rozumiem że dla ciebie rok leżenia na dupie, przytycia ponad 20 kg i długi brak postępów w rehabilitacji nie jest sygnałem że facet ma wątpliwy work ethic? Już pomijam najistotniejsze On w trzy sezony zagrał 85 spotkań a co najmniej od kilku miesięcy mógł spokojnie znów grać 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał: @josephnba Tak wiemy nie dałbyś maxa drugiemu w głosowaniu mvp, nie dałbyś hardenowi ani zionowi. Właśnie dlatego nigdy nie zostaniesz gm teamu NBA Ale rozumiesz że ten "wink" na końcu nie znalazł się tam bez powodu? Zdejmij hejterskie okulary choc na chwilę I coś ci zdradzę w tajemnicy Ty też nie będziesz GMem w NBA choćbyś nawet dał Joelowi 10 maxów Edytowane 15 Czerwca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 26 minut temu, josephnba napisał: Hmmm a po czym my, kibice w kraju oddalonym o kilkadziesiąt tysięcy km sobie wyrabiamy opinie? Tym bardziej dziś gdzie każdy gracz sam wrzuca albo ktoś mu wrzuca serki o ile nie tysiące różnych stories, zdjęć, postów tweetów i cholera wie czego jeszcze? Rozumiem że dla ciebie rok leżenia na dupie, przytycia ponad 20 kg i długi brak postępów w rehabilitacji nie jest sygnałem że facet ma wątpliwy work ethic? Już pomijam najistotniejsze On w trzy sezony zagrał 85 spotkań a co najmniej od kilku miesięcy mógł spokojnie znów grać Ale rozumiesz że ten "wink" na końcu nie znalazł się tam bez powodu? Zdejmij hejterskie okulary choc na chwilę I coś ci zdradzę w tajemnicy Ty też nie będziesz GMem w NBA choćbyś nawet dał Joelowi 10 maxów No właśnie Raczej to Ty masz „ hejterskie okulary „ a nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: No właśnie Raczej to Ty masz „ hejterskie okulary „ a nie ja Dlatego że w oczywisty sposób zazartowalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Wood w Dallas On kryje coś niskich na przejęciach czy nie bardzo? Może switchowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi