Alonzo Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 36 minut temu, człowiek...morza napisał: po tych klkunastu sptokanach na luzie dostanie co najmniej 1-letnie mid-level. bledu nie naprawia sie bledem. odrzcenie PO to jedyny logiczny werdykt. Przecież nasi Heat mogli mu dać minimum, tak jak rl Heat. Zresztą to u nas też w Heat (a nie w rl Houston) odrzucił ten kontrakt za 100mln$ - jak dla mnie po tamtej złej dla niego decyzji bierze to 6mln. żeby grać z Luką i za rok powalczy o wyższy kontrakt. U nas Dipo za dużo w playoffs nie pograł, bo Heat odpadli w I rundzie, czyli nie miał możliwości pokazania się jak w rl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: po tych klkunastu sptokanach na luzie dostanie co najmniej 1-letnie mid-level. bledu nie naprawia sie bledem. odrzcenie PO to jedyny logiczny werdykt. Taki Fournier raczej by się z Tobą nie zgodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Bo Hill nie jest gejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Myles Turner zarabiający w realu 18mln u nas odrzuca 23mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 minutę temu, LONGER01 napisał: Myles Turner zarabiający w realu 18mln u nas odrzuca 23mln co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 47 minut temu, człowiek...morza napisał: co w tym dziwnego? Jo Szykuje sie dla niego dobra wyplata w tym roku. Zostanie pewnie nagroda pocieszenia teamow, ktore nie trafily all stara/superstara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Teraz, january napisał: @ozzy110 a Ty wiesz, że sam jeszcze nie zagłosowałeś? Wiem. Zostało mi 5 grajków do zdecydowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 4 minuty temu, january napisał: Z draftem czekasz na wyniki głosowania?;) Nope. Myślę, że od rana poleci już 12 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @bogans2 popraw jeszcze decyzje przy skreślonych zawodnikach z moich Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 9 minut temu, ozzy110 napisał: @bogans2 popraw jeszcze decyzje przy skreślonych zawodnikach z moich Pistons Ok skopiowalem szablon z poprzedniego posta (decyzje moje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 @Principe skopiowałeś szablon od Reikai a on nie głosował na swoich(sabonis, ingles). Dodaj ich do swoich głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Mason Plumlee się skusił na te drobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Mason Plumlee się skusił na te drobne? A JAKIE BYLY KRYKI, ZE GO OKRADLEM. ja zaś nie rozumiem tego extension Lopeza? o co tu chodzi. niech bierze PO i spierdala, a za rok walka o mistrza w contanderze za mid-level 1-roczne, potem za minimum pewnie. czyli stracilby cos koło 5 mln. imo dla 37-latka, ktory swoje zarobil prosta decyzja a tak zatrymuje sie na 3 lata w organizacji z konca tabeli, gdzie ruchy GM'A raczej nie zwiastuja poprawy. a na pewno nie walki o najwyzsze laury Edytowane 19 Czerwca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Ty wiesz ze na extension trzeba ponownie zagłosować podczas FA i każdy może zgłosić się z oferta czy nie ogarniasz tego tematu? @człowiek...morza Edytowane 19 Czerwca 2022 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Teraz, Szulim napisał: Ty wiesz ze na extension trzeba ponownie zagłosować podczas FA i każdy może zgłosić się z oferta czy nie ogarniasz tego tematu? nikt mu nie da 17 mln na FA. na najbliszy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Mi się wydaje, że Nwora pokazał na tyle dużo, że wypadniecie z ligi mu nie grozi, a każdy kolejny gwarantowany rok to dla Niego profit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 7 minut temu, january napisał: Niezdecydowani jeszcze: Lou Williams - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Cody Zeller - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Andre Iguodala - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Dwight Howard - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Rajon Rondo - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Elfrid Payton - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Garrett Temple - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Robin Lopez - 1 nogą poza NBA, powinno być easy tak Tu powinno być tak bo żaden z nich na rynku więcej nie dostanie. To czy zostaną w NBA to czysta spekulacja akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 9 minut temu, LAF napisał: Znajda się drużyny, które go za minimum wezmą ale mogą pograć u contendera i to jest różnica Jak któryś kontender ich zechce to się za darmo odda bo to minimalne umowy. Jak któryś kontender chce zellera to mu go oddam za free a póki co niech cody bierze pewna kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) a ja tam zdziwiony jestem glosami na tak przy monte morrisie. niemniej cieszy, dlatego siedzialem cicho rotfl. 50-40-90, intligentna gra, nie popelnia bledow. na luzie warty pelnego 4-letniego mid-level dziex Edytowane 19 Czerwca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 23 minuty temu, człowiek...morza napisał: nikt mu nie da 17 mln na FA. na najbliszy sezon Pojawiły się głosy, ze już zarobił swoje w beGM wiec nie potrzebuje wiecej ryzykuje dając mu extension, bo mogę co stracić całkowicie, ale przebudowałem zespół na tyle, ze licze ze zostanie na dłużej a jak przebudowa wyglada - to wszyscy zobaczą przy okazji okienka na nowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi