julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, blackmagic napisał: Dirk 05/06 @P_M serio tyle czasu, żeby wybrać gracza już pickniętego? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: serio tyle czasu, żeby wybrać gracza już pickniętego? xD Ktoś go wziął? Nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, blackmagic napisał: Ktoś go wziął? Nie zauważyłem tia, Rappar (Dirka i TMaca jbc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: tia, Rappar (Dirka i TMaca jbc) Jordana i Pippena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 6 minut temu, Koelner napisał: Jordana i Pippena To mi się wyświetliło na telefonie zminilem na pierce @BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 julek się zabunkrował z Garnettem i Zo, a nawet myślałem czy nie brać Mourninga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 3 minuty temu, P_M napisał: julek się zabunkrował z Garnettem i Zo, a nawet myślałem czy nie brać Mourninga. I lepiej by Ci pasował, miałbyś lepszy rdzeń, Kidd to dla mnie średni pick do Wade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 8 minut temu, RappaR napisał: I lepiej by Ci pasował, miałbyś lepszy rdzeń, Kidd to dla mnie średni pick do Wade. Chciałem sobie postawić zasieki na obwodzie. Dwóch all-defów w tym Kidd prawie DPOY, a co fitu, to właśnie slasher Wade będzie dobrze działał z Kiddem w transition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Nie myślałem, że będzie tak duża bieda, aż muszę wejść na wikipedię. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 10 minut temu, BMF napisał: Nie myślałem, że będzie tak duża bieda, aż muszę wejść na wikipedię. ;] Ja tam wciąż widzę mnóstwo elite picków, tylko sęk w tym, że każdy na 4 rundę, a co w 3 by było stealem, to tak średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Ja tam wciąż widzę mnóstwo elite picków, tylko sęk w tym, że każdy na 4 rundę, a co w 3 by było stealem, to tak średnio Yup, ależ to była smutna dekada dla obwodowych, 00s dla fanów kosza to odpowiednik komunizmu dla naszych starych. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, BMF napisał: Yup, ależ to była smutna dekada dla obwodowych, 00s dla fanów kosza to odpowiednik komunizmu dla naszych starych. ;] Ja właśnie uważam ją za mega bogatą i dobrą. Zresztą popatrz w porównaniu do atf za 45 lat jak dużo topowych picków poszło z naszych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 11 minut temu, BMF napisał: Yup, ależ to była smutna dekada dla obwodowych, 00s dla fanów kosza to odpowiednik komunizmu dla naszych starych. ;] Co Ty gadasz na sopcastowych streamach z chinskich telewizji CCTV5 wszystko wyglądało pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 28 minut temu, RappaR napisał: Ja właśnie uważam ją za mega bogatą i dobrą. 00-04 są słabe, potem przyszło dużo alltimerskiego talentu, to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 59 minut temu, P_M napisał: Co Ty gadasz na sopcastowych streamach z chinskich telewizji CCTV5 wszystko wyglądało pięknie Jezu, jaki to był problem jak próbowałem w 2005 znaleźć stream do 1 meczu Shaq vs Kobe, o którym wiedziałem głównie z tygodnika, a może miesięcznika Basket. Próbowałem chyba wszystkiego jak na tamte ograniczone czasy internetu. Jakbym miał wtedy takie streamy czy lp jak teraz, to bym zwariował i doznał zawału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Dwóch wybieram tak ? To nie jest k**** takie łatwe Edytowane 1 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 11 minut temu, RonnieArtestics napisał: Dwóch wybieram tak ? To nie jest k**** takie łatwe Dopiero przy następnym picku dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 3 minuty temu, RappaR napisał: Dopiero przy następnym picku dwóch Serio? Czyli kto po mnie ? @RappaR czyli ja mam 20, 30,31 czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 37 minut temu, RonnieArtestics napisał: Serio? Czyli kto po mnie ? @RappaR czyli ja mam 20, 30,31 czy jak ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 8 godzin temu, LAF napisał: No ciężko znaleść jakieś zaawansowane statystyki z tego okresu https://sites.google.com/site/rapmstats/top-rapm 7 godzin temu, BMF napisał: 00-04 są słabe, potem przyszło dużo alltimerskiego talentu, to fakt. zmiana przepisów 46 minut temu, RappaR napisał: Tak nie pytaj kolegów kogo brać tylko wybieraj misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi