fluber Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 3 godziny temu, n_i_m_h napisał: Czyli wszystko jest jak zawsze, koło toczy się cały czas a dziadersy narzekają co słucha tera młodzież. moja matka też nie była zachwycona jak usłyszała "drina goni kolejny drin" TEDEgo :] To jest w sumie niesamowite, jak młodzi ludzie stają się dziadersami nawet nie wiadomo kiedy. 2 godziny temu, LAF napisał: O Panie przecież to klasyk. Do teraz bangla na różnych melanżach. Tutaj masz klasyki z ostatnich lat: W sumie to prosty test na dziadersa, ile kojarzycie z najpopularniejszych polskich piosenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 8 godzin temu, fluber napisał: To ma 111 milionów wyświetleń. 111 milionów w przypadku polskiej piosenki to jest kosmos. Jak można o tym nie słyszeć??? Przesłuchałem z ciekawości na tyle na ile mogłem. Co to za gatunek muzyczny? Pytam z czystej ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, MA23 napisał: Przesłuchałem z ciekawości na tyle na ile mogłem. Co to za gatunek muzyczny? Pytam z czystej ciekawości. Nie wiem. Nie znam się na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DArmstrong Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 4 godziny temu, MA23 napisał: Przesłuchałem z ciekawości na tyle na ile mogłem. Co to za gatunek muzyczny? Pytam z czystej ciekawości. To się nazywa niemożebne gówno na autotunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 oho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 2 godziny temu, Koelner napisał: ja pi****le ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 “Pijany pasażer lecący Dreamlinerem LOT-u ze Stanów Zjednoczonych do Warszawy zdjął spodnie i majtki i oddał mocz na drzwi samolotu. Został wpisany na czarną listę, już nigdy nie poleci tą linią – poinformował rzecznik PLL-LOT Krzysztof Moczulski.” Przypadek? Nie sadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/8652003,byly-premier-kazimierz-m-skazany-uchylanie-sie-obowiazek-alimentacyjny.html?utm_source=dlvr Ale kurewskie prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 24 minuty temu, RappaR napisał: https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/8652003,byly-premier-kazimierz-m-skazany-uchylanie-sie-obowiazek-alimentacyjny.html?utm_source=dlvr Ale kurewskie prawo Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Dlaczego? Płacić na byłą żonę? Z jakiej racji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Dlaczego? No alimenty na byla zone to chyba jakis top absurdow prawnych, jakie jestem w stanie wymyslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Płacić na byłą żonę? Z jakiej racji? Zawierając małżeństwo obie strony zobowiązują się do zabezpieczania finansowego współmałżonka. Gdy rozwód jest z orzeczeniem o winie jednej ze stron to często ta strona musi płacić alimenty gdyż sąd Najwyższy orzekł że to zobowiazanie pozostaje w mocy, niezależnie od tego że jedna że stron swoim postępowaniem doprowadziła do rozpadu małżeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Płacić na byłą żonę? Z jakiej racji? Z gory zalozylem, ze to na dziecko (w sensie placic zonie na dziecko). Jezeli chodzi o sama zone, to absurd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Nic dziwnego, ze ludzie przestaja brac sluby. Bezsens totalny zupelnie to jest zbedne, a tylko problemy z tego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Teraz, Reikai napisał: Nic dziwnego, ze ludzie przestaja brac sluby. Bezsens totalny zupelnie to jest zbedne, a tylko problemy z tego :] Ślub to przywileje ale też i obowiązki. Warto sprawdzić do czego się zobowiazujesz przed ślubem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: Nic dziwnego, ze ludzie przestaja brac sluby. Bezsens totalny zupelnie to jest zbedne, a tylko problemy z tego :] Jest jeszcze jeden swiecki obyczaj, oprocz coraz mniejszej ilosci slubow - wzrost liczby praktycznie samotnych matek i weekendowych tatusiow. Wsrod znajomych to plaga. Mezczyzni stali sie tak wygodni i pozbawieni, nie wiem, jaj czy honoru, ze glowa mala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 11 minut temu, fluber napisał: Zawierając małżeństwo obie strony zobowiązują się do zabezpieczania finansowego współmałżonka. Gdy rozwód jest z orzeczeniem o winie jednej ze stron to często ta strona musi płacić alimenty gdyż sąd Najwyższy orzekł że to zobowiazanie pozostaje w mocy, niezależnie od tego że jedna że stron swoim postępowaniem doprowadziła do rozpadu małżeństwa To dlaczego ona nie pracuje na niego 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Jest jeszcze jeden swiecki obyczaj, oprocz coraz mniejszej ilosci slubow - wzrost liczby praktycznie samotnych matek i weekendowych tatusiow. Wsrod znajomych to plaga. Mezczyzni stali sie tak wygodni i pozbawieni, nie wiem, jaj czy honoru, ze glowa mala. Praktycznie zawsze decyzję podejmuje kobieta w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Fluber, już sam się zakręciłeś w tych swoich prowokacjach i badaniach, aby zawsze być pod drugiej stronie. Płacenie obcej babie po rozwodzie to jest kryminał. Nie po to się rozchodzą, żeby dalej trzymać faceta za torbę i nią kręcić, bo chce się pieniędzy, za co? Za nic. Nigdy Marcinkiewicz mi się nie podobał, ale tutaj trzeba stawać w jego obronie. Nie po to brał rozwód, żeby dalej być z nią powiązany kontem bankowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: To dlaczego ona nie pracuje na niego Praktycznie zawsze decyzję podejmuje kobieta w takiej sytuacji W przypadkach, ktore znam 4 na 5, to "tatus" rezygnuje, bo dziecko ma kolki, nie mozna pospac itp. Straszne spedalenie. Nie mozwiac juz o dzieciach z niepelnosprawnosciami. Jakim to trzeba byc kutasem, zeby tak postapic. Mi sie w glowie nie miesci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi