Koelner Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 12 minut temu, fluber napisał: Kobiet też jest sporo a trzy czwarte c***a warte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 6 minut temu, Koelner napisał: a trzy czwarte c***a warte! Jakby tylko 3/4 to szukanie byłoby łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Chyba pasuje tutaj, bo zrobiłem to po pijaku po trzech dniach znajomosci się oświadczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, RappaR napisał: Chyba pasuje tutaj, bo zrobiłem to po pijaku po trzech dniach znajomosci się oświadczyłem Szanuję xD. Ten wątek na forum to twoja najlepsza twórczość xD xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Chyba pasuje tutaj, bo zrobiłem to po pijaku po trzech dniach znajomosci się oświadczyłem XD Przyjęła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 17 minut temu, Reikai napisał: XD Przyjęła? Tak 16 minut temu, january napisał: Jeśli odpowiedź brzmiała tak to wiesz co - jednak spisz przed ślubem intercyzę;) zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 To już temat wojna płci do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Tak Gratulacje. Pewnie usłyszała że skończyłeś remont mieszkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Tak zawsze Jak jesteś pewien, że to ze względu na Ciebie, a nie ze względu na wyjazd do Grecji, to chyba dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 26 minut temu, RappaR napisał: Chyba pasuje tutaj, bo zrobiłem to po pijaku po trzech dniach znajomosci się oświadczyłem hahahahaha 24 minuty temu, january napisał: Jeśli odpowiedź brzmiała tak to wiesz co - jednak spisz przed ślubem intercyzę;) 5 minut temu, Gregorius napisał: Gratulacje. Pewnie usłyszała że skończyłeś remont mieszkania. 5 minut temu, Pablo81 napisał: Jak jesteś pewien, że to ze względu na Ciebie, a nie ze względu na wyjazd do Grecji, to chyba dobrze nie każda kobieta leci na hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: hahahahaha nie każda kobieta leci na hajs Jak nie leci, to podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Jak nie leci, to podpisze mojej nawet nie proponowałem więc teraz nie wiem czy leciała na hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 15 minut temu, Koelner napisał: hahahahaha nie każda kobieta leci na hajs Zarabiam dobry hajs nawet nie jak na Polaka ale ogolnie nigdy nie spotkałem laski która leciała na hajs 22 minuty temu, LAF napisał: To już temat wojna płci do zamknięcia w sumie tym bardziej powinna być otwarta i jest jeszcze bardziej aktualna jej koledzy już maja duży problem z tym(i z moim wiekiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 3 minuty temu, RappaR napisał: jej koledzy już maja duży problem z tym(i z moim wiekiem) koledzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 12 minut temu, Koelner napisał: koledzy? A jak mam nazwać kogoś w froendzone? 11 minut temu, LAF napisał: To nasuwa się pytanie jaka różnica wieku w takim razie ? dycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 5 minut temu, RappaR napisał: dycha zazdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orus92 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 15 minut temu, RappaR napisał: A jak mam nazwać kogoś w froendzone? dycha W którą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 3 minuty temu, Orus92 napisał: W którą stronę O starej bym się wstydził napisać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orus92 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Eeeeee. Jak się ma 30, to poderwać 20 chyba nie jest problem Siano w głowie. Chociaż tu - może material na żonę i matkę Edytowane 7 Września 2022 przez Orus92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, Orus92 napisał: Eeeeee. Jak się ma 30, to poderwać 20 chyba nie jest problem Siano w głowie. Chociaż tu - może material na żonę i matkę Jak siema 60, to nie problem poderwać 50 na razie wspólne wakacje emocje endorfiny ale się po prostu idealnie dogadujemy w każdej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi