julekstep Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 NA PODSUMOWANIE: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) 21 minut temu, P_M napisał: No w takim, że ona żyje na wyższym poziomie niż byłoby ją stać plus oszczędności które zostają wygenerowane i tak przy ewentualnym rozstaniu zostaną dzielone na pół;) więc jest realnie do przodu, bo nie dość, że żyje lepiej, to jeszcze ma polisę ubezpieczeniową Racja ale poznałem ją jak była w Niemczech wiec to nie ja zapewnilem jej to lepsze życie tylko ona sama sobie dobrze się ucząc i z pomocą swojej ciotki która była tu na miejscu w Europie. Jesli masz na mysli to ze sama by nie zaoszczędziła to ja tez mam lepsze życie odkąd z nią jestem i dziele „majątek” bo sam c***a bym zaoszczędził, wiec to działa w dwie strony. Edytowane 8 Września 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Racja ale poznałem ją jak była w Niemczech wiec to nie ja zapewnilem jej to lepsze życie tylko ona sama sobie dobrze się ucząc i z pomocą swojej ciotki która była tu na miejscu w Europie. Jesli masz na mysli to ze sama by nie zaoszczędziła to ja tez mam lepsze życie odkąd z nią jestem i dziele „majątek” bo sam c***a bym zaoszczędził, wiec to działa w dwie strony. Sure, po prostu pytałeś w jakim sensie, to doprecyzowalem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, LAF napisał: Pije z @Qcin_69 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Jeden ruda drugi brąz coli. Wiem który co pije. Lokal nastraja prawie pozytywnie. Gratulacje. W sumie zdrowo. Cola zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Jeden ruda drugi brąz coli. Wiem który co pije. Lokal nastraja prawie pozytywnie. Gratulacje. W sumie zdrowo. Cola zero. chodź tu, bo Lafowi zaraz kartę wyczyszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) A na serio to gdzieś czytałem ze najbardziej dewastujące organizm połączenie jest cola zero plus łychą. To podobno jest toksyczne. Weźcie pijcie czyste. Jeden to czyste drugie tamto ale bez dopisku zero. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: chodź tu, bo Lafowi zaraz kartę wyczyszczą Gdzie jesteście? Edytowane 17 Września 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 1 minutę temu, LAF napisał: @ignazz ministerstwo potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 szanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) 11 godzin temu, ignazz napisał: Jeden ruda drugi brąz coli. Wiem który co pije. Lokal nastraja prawie pozytywnie. Gratulacje. W sumie zdrowo. Cola zero. Ta cola zero jest gorsza od zwykłej coli, bo masz tam najebane aspartamow i acesulfamow może @RappaR się wypowie? Sam jestem cukrzykiem i jestem ciekawy co lekarz ma do powiedzenia na ten temat. Edytowane 18 Września 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Dałem z przekąsem cole zero. Bo to chemicznie najgorsze połączenie z alko. Cola zwykła na drugim miejscu. To już lepiej wódkę popić wódka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) 15 godzin temu, LAF napisał: Pije z @Qcin_69 a tam z prawego górnego rogu tego zdjęcia kto się do mnie uśmiecha??? Edytowane 18 Września 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) 3 godziny temu, steve napisał: Ta cola zero jest gorsza od zwykłej coli, bo masz tam najebane aspartamow i acesulfamow może @RappaR się wypowie? Sam jestem cukrzykiem i jestem ciekawy co lekarz ma do powiedzenia na ten temat. 2 godziny temu, ignazz napisał: Dałem z przekąsem cole zero. Bo to chemicznie najgorsze połączenie z alko. Cola zwykła na drugim miejscu. To już lepiej wódkę popić wódka. Przy niektórych dolegliwościach cola zero jest jedyną opcją żeby nie czuć się źle a jednak napić się tej coli i innych napojów tego typu (fanta, sprite etc.) Jestem tego przykładem ale pewnie tak jak piszecie chemicznie może i jest gorsza Smakowo powiem szczerze że już się do niej na tyle przyzwyczaiłem że smakuje mi o wiele bardziej niż zwykła. Edytowane 18 Września 2022 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 przy piciu wódy dyskutowanie o zdrowotności popitki to jakbym gadał z ziomkami na kacu po imprezie o tym dlaczego boli mnie łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Bardziej chodziło mi o samą colę zero i sens jej picia chociaż tak czy inaczej ja czuje różnicę nawet podczas picia jej z rumem czy łychą ale to akurat rzadko bo jeśli już driny to gin + tonic zazwyczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogodi Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Dopiero wtorek, czemu do piątku tak daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 27 minut temu, nogodi napisał: Dopiero wtorek, czemu do piątku tak daleko... Jak się ma wolne to właśnie dobry okres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Ktoś w Warszawie chętny na flaszkę? Stawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ktoś w Warszawie chętny na flaszkę? Stawiam. Może i byłbym ale jak ja jutro wstanę do roboty Dobrze że w sobotę WFP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) W dniu 7.09.2022 o 18:05, RappaR napisał: ogółem w sumie nawet to nie jest 2/8, a 1/7 - raz laska lecąc myślała ze jesteśmy razem i chciała płacić za siebie, była bogata z domu studentka. Koleżanka mojego byłego fwb była taka luźna dziwka - brała 15k za noc. jeden z jej klientów to gość z gazet. nie kupisz laski, bo w sumie w druga stronę - laska która mi się nie podobała mogłaby mi zaoferować 5 gwiazdek na Malediwach i bym wyśmiał Cały Twój wywód w tym temacie to cringe, ale to mnie rozbawiło mocno jednak xDDD PS jak już tutaj, mam kontuzję kolana, ocieplam się bimberkiem Edytowane 13 Października 2022 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi