Koelner Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Teraz, P_M napisał(a): Mniej rozpijania narodu wyjdzie nam na plus. szczególnie przyczyni się to jeszcze do większej zapaści demograficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 22 minuty temu, P_M napisał(a): Mniej rozpijania narodu wyjdzie nam na plus. Wierzę że KO chce nam zgotować drugi Afganistan https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_alcohol_consumption_per_capita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Meliny powrócą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Na kieliszek chleba zawsze sie cos znajdzie. Wiecej siana do budzetu, a nie troska xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Chyba nie ma lepszego tematu. Polecam, dawno mnie zaden wywiad tak nie poryl. Alkohol to gowno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Przecież to jeden wielki bełkot, rozmowa oszusta z oszustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Domowe ragu, 3h duszenia z czerwonym winem i mlekiem na końcu tak jak głosi włoska akademia kulinarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, Sewer napisał(a): Domowe ragu, 3h duszenia z czerwonym winem i mlekiem na końcu tak jak głosi włoska akademia kulinarna zaraz Cie forumowa gwardia dojedzie za nie takie szklo do wina, ser z torebki i widelec z Ikei a talerz z Chin! /s Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Już miałem pisać coś o widelcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 33 minuty temu, memento1984 napisał(a): zaraz Cie forumowa gwardia dojedzie za nie takie szklo do wina, ser z torebki i widelec z Ikei a talerz z Chin! /s E tam, moje plebejskie podniebienie nie lubi jak żarcie wali wińskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 47 minut temu, P_M napisał(a): E tam, moje plebejskie podniebienie nie lubi jak żarcie wali wińskiem. Serio? Dobrze poduszona wolowinka na winie jest zajebista i tu kudos dla @Sewer a. Tylko tą cerate mógłby zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 32 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Serio? Dobrze poduszona wolowinka na winie jest zajebista i tu kudos dla @Sewer a. Tylko tą cerate mógłby zmienić. Serio, plebejskie podniebienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 36 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Serio? Dobrze poduszona wolowinka na winie jest zajebista i tu kudos dla @Sewer a. Zgoda ,zresztą nie tylko wołowina. Tylko w Polsce problem jest z kupnem wina do gotowania .Ja w kilku sklepach pytałem, to ekspedientki nie wiedziały o co chodzi ,miały tylko zwykłe wina do schlania mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) To jest wersja nie oszukujmy się tania, tańsze wino (specjalnie słodsze pod odparowanie) tańsze mięso i nie taki makaron jaki powinien być tylko razowy i spaghetti a nie papardelle. Jak robiłem na rocznicę to za same składniki wyszło mi 200 zł a to miał być obiad w przeciętny dzień Kieliszki mam inne ale czasem pije w tych bo mam do nich sentyment, kryształ ze starej babcinej meblościanki na warszawskim Muranowie. btw. to nie cerata tylko deska do krojenia w kuchni! Ciao!! (To ta wersja deluxe ale nadal na talerzach z Ikei... i kieliszki też :<) Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 z klasą, takie picie szanuje albo takie albo chamskie za garażami na obdartych murkach nic pomiędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 4 minuty temu, Kubbas napisał(a): z klasą, takie picie szanuje albo takie albo chamskie za garażami na obdartych murkach nic pomiędzy widzę że wiesz o co chodzi w tym temacie, pjona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 ISTIKLAL!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 zamiast tej salatki, to postawilbym gar z sosem, zeby szybko mozna bylo dokladke ogarnac. ale jesli chciales miec miseczke jednak obok, to mozna bylo ja wypelnic startym serem (tylko nie gp, a pg). butelka primitivo wyglada na wyciagnieta z lodowki, wiec winko nieswieze - jeden punkt niżej. mocne 6/10, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Wstawiłbym zdjęcie z barku, ale jakieś jebane limity mb więc mam wyjebane w jakieś edycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) 7 minut temu, steve napisał(a): Wstawiłbym zdjęcie z barku, ale jakieś jebane limity mb więc mam wyjebane w jakieś edycje Łatwo można to obejść robiąc zwykłego screenshota takiego zdjęcia. Swoją drogą co polecacie z japońskiego rynku z whiskey? Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez vero1897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi