ai3 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Cp3 za Westbrook do Leszczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 4 godziny temu, ai3 napisał: @Lorak to ja widze kontynuujesz worst fbx gm title hold masz sklad na walke, masz goscia z zielona strzalka i wymieniasz go na artretyczne kolano i czerwony krzyzyk wtf ? Gdzie tam widziales material do walki? 2 dobrych graczy, pick i garsc solidniakow to moze o Top10 powalczyc... W dniu 2.09.2022 o 00:16, ai3 napisał: Jak Dla mnie oba team wilq [...] bez pomyslu ruch plus ruch minus Czy nadal tak uwazasz? 13 minut temu, ai3 napisał: Cp3 za Westbrook do Leszczura Po co z Twojej strony? Chyba bym wolal wywalic CP3 niz brac Russa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Poeltl do @evitacre CJ McCollum do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 5 minut temu, Roger napisał: Poeltl do @evitacre CJ McCollum do mnie. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 2 godziny temu, evitacre napisał: A no w takim sensie to nie, ale mogłeś wymienić których graczy byś za niego chciał w jakiejś kontrofercie. Pisząc ze obu nie to zrozumiałem ze skupiasz się na wymianie jednego z nich, a ostatecznie poszło obu To inaczej - nie oddałeś mi tego, co chciałem, bo Harden jest za ciężki. Zastanów się, dla ilu osób nie byłby to problem, zwłaszcza że mówimy o 33-latku, który w ostatnich latach jest na równi pochyłej. Według mnie ważący 30 mniej niełamliwy solidniak w dobrym wieku to całkiem spoko zwrot, zwłaszcza w lidze z tym durnym przepisem o sztywnym salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Sklad Top4 draftu byl dość oczywisty wiec teraz sie zaczynaja ciekawe wybory... O ile Wirakoczy sie pojawi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Obstawiam, że się nie pojawi. A jeśli nawet, to i tak pójdzie po Iveya, bo Bulls wybierali dopiero z 18 pickiem. Ja jeszcze troszkę się waham kogo wziąć z 6 pickiem, ale raczej skłaniam się ku Sochanowi. @Wirakocza ostatnia wizyta 8 lipca. Niestety zapowiada się kolejny team widmo. @Roger damy radę zacząć, jeśli nie kliknie "start"? Bo jeśli nie, to musimy szybko kogoś znaleźć na jego miejsce. Edytowane 3 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 W razie potrzeby jak pójdzie auto pick i potem dalej będzie lipa, to po rozpoczęciu sezonu zespół wejdzie pod nadzór komisza, by czegoś nie zepsuć i znajdziemy kogoś na jego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Spokojnie. Żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 9 minut temu, Wirakocza napisał: Spokojnie. Żyje. Uff To ja poczekam jeszcze z wyborem, bo mialem cichą nadzieję, że ktoś z top5 się obsunie. Nie wykluczam też sprzedaży szóstego picku, dlatego czekam na PMie na fajne oferty dziś do 24:00. PS. Ktoś oprócz Lorasa już wie, że idzie w tank (Szulim też idzie, ale o tym nie wie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 22 minuty temu, Lu- napisał: Uff To ja poczekam jeszcze z wyborem, bo mialem cichą nadzieję, że ktoś z top5 się obsunie. Nie wykluczam też sprzedaży szóstego picku, dlatego czekam na PMie na fajne oferty dziś do 24:00. PS. Ktoś oprócz Lorasa już wie, że idzie w tank (Szulim też idzie, ale o tym nie wie ). Nie widziałem ze sie tak martwicie. Przepraszam Bede sie logowal. Naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 4 godziny temu, ai3 napisał: Cp3 za Westbrook do Leszczura potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Jendras napisał: To inaczej - nie oddałeś mi tego, co chciałem, bo Harden jest za ciężki. Zastanów się, dla ilu osób nie byłby to problem, zwłaszcza że mówimy o 33-latku, który w ostatnich latach jest na równi pochyłej. Według mnie ważący 30 mniej niełamliwy solidniak w dobrym wieku to całkiem spoko zwrot, zwłaszcza w lidze z tym durnym przepisem o sztywnym salary. Chodziło mi o to ze skumałem ze wymieniasz jednego albo drugiego i dwóch jest niedostępnych. Gdybym wiedział zamieniłbym ofertę na Roberta Williamsa albo Beal’a, oni w sumie o ok 10 więcej niż Wiggo ale chyba spoko oszczędność. no równia pochyla ale gosci którzy sielską 4500 / sezon nie ma tak wielu, dlatego ja się zdziwiłem ze jednak obu przehandlowałeś. Edytowane 3 Września 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 50 minut temu, Lu- napisał: PS. Ktoś oprócz Lorasa już wie, że idzie w tank (Szulim też idzie, ale o tym nie wie ). Z ciekawości - czemu uważasz ze idę w tank mając Embiida, Giddeya, Irvinga, Leonarda i Sextona jako bazę do robienia FP? zakldajac ze średnio ta 5 robi średnio 60fp na 70 meczach mam Ok 21k fpp z tego core do tego dochodzi 5 slotów z których przy średniej 30fp robi się dodatkowe Ok 14k fp z sumy wychodzi top5 ligi i to jest mój cel ale chętnie wysłucham perspektywy twojej @Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Zobaczysz w kwietniu. Zresztą chętnie wejdę w zakład, że nie będziesz w top 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 9 minut temu, Lu- napisał: Zobaczysz w kwietniu. Zresztą chętnie wejdę w zakład, że nie będziesz w top 5. Zakład który nie ma sensu - fbx ma mały margines błędu - dwie kontuzje i faktycznie pójdę w tank ale licze się się to nie zdarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 3 godziny temu, Lu- napisał: Nie wykluczam też sprzedaży szóstego picku, dlatego czekam na PMie na fajne oferty dziś do 24:00. Och Ty nasz mistrzu suspensu ; ) Teraz rozumiem dlaczego Mathurina tak zachwalałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) No właśnie zastanawiam się nad Sochanem i Mathurinem. Ostatnio miałem taką rozkminę przy wyborze Wiseman / LaMelo. Oczywiście wziąłem Wisemana (między innymi dlatego nie rozważam Durena). Edytowane 3 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Sprzedam: 1 Fred VanVleet 28 57,50 3 Steven Adams 29 42,75 4 Derrick White 28 40,65 6 Jae'Sean Tate 27 36,05 #tankmode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Macie wolny zespół? Tak badawczo pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi