Cardi Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 1 godzinę temu, matek napisał: Już pojawiają się plotki, że Elżbieta podobno nie żyje, a te informacje o słabym stanie są przygotowaniem do wdrożenia London Bridge. No ciekawe, skończy się pewna epoka. Wszystko przez te informacje, że zjechali się wszyscy, lekarze mówią o poważnym stanie zdrowia, a na BBC mówili, że takie słowa rzadko padają. Tymczasem Paweł nie zważając na królową przyjechał rozładować bliską Szkocję. Chora czy nie chora on się pierdolił nie będzie, zaraz ma załadunek w Aberdeen i zahaczając tylko o Tromsø na łykend musi być w Sanoku, bo szwagier się żeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Zmarła, oficjalne info pałacu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Niech spoczywa w pokoju Każdemu życzyłbym tak długiego i do ostatnich dni owocnego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 96 lat, ładny wiek Ciekawe czy Paweł zdąży na prom do Norwegii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ech, a ja myślałem, że jako reptilianka mnie przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ja jebie, miała 9 lat jak zmarł Pilsudzki. Pokurwionego wieku dożyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 41 minut temu, Reikai napisał: Ja jebie, miała 9 lat jak zmarł Pilsudzki. Pokurwionego wieku dożyła. Inaczej ona rządziła rownolegle ze Stalinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 2 minuty temu, Cardi napisał: Średnio trudne będąc 20 lat młodszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: Średnio trudne będąc 20 lat młodszym Oj tam, żart dobry. A, żeby uratować twój słaby tekst... To Maryla ma łatwiej, bo 10 miesięcy w roku jest w zamrażarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Głupie pytanie. Czy zmienią się słowa hymnu? nvm, wystarczyło wygooglować. Co ciekawe po śmierci/abdykacji Williama hymn może wrócić do pierwszej wersji, gdy na tronie zasiądzie George: God save great George our king, God save our noble king, God save the king! Send him victorious, Happy and glorious, Long to reign over us, God save the king! Edytowane 8 Września 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 6 minut temu, Cardi napisał: Głupie pytanie. Czy zmienią się słowa hymnu? Już się zmieniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 1 minutę temu, matek napisał: Już się zmieniły. Czyli de facto kibice WHU nie śpiewali tu (już) hymnu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Hahaha sąsiad 96 lat nade Mną ( ten sam rocznik) co królowa, w sumie nie wstaje już z łóżka ale humor i wigor mu dopisuje. Bo darł przed chwilą morde do swojej wnuczki która się nim opiekuje " Widzisz ona zmarła a Ja żyje " a po chwili " No już dobra przelącz mi na te siatkówkę" p.s najlepiej wczoraj.. podsłuchałem " no zjedz ten obiad dziadku" dziadek: "no przecież jadłem w niedziele" xd btw. pytałem się z miesiąc temu czy do tej 100 dociągnie, to mowi, że nie ma szans, ale sie postara xd Była całą królową, miała miliony i nie żyje Edytowane 8 Września 2022 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: Ładnie się odpierdala, ten świat się serio pojebany robi. Jak w Holandii takie coś zrobią to moja chyba zwariuje. U mnie 22+ musi być lool Edytowane 9 Września 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Mnie zastanawia, kto to będzie mierzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 3 minuty temu, matek napisał: Mnie zastanawia, kto to będzie mierzył Dobry i życzliwy Sasiad. Mnie zastanawia fakt co zrobić jak ktoś odgrzeje z jakiegoś alternatywnego źródła energi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 30 minut temu, matek napisał: Mnie zastanawia, kto to będzie mierzył pewnie jakieś czujniki typu jak przy naszych grzejnikach, kasy na podstawowe rzeczy nie ma, ale na kontrakciki dla kolegów kolegi w Brukseli zawsze się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi