Pablo81 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: zaskoczyłeś! Masz prenumerate Wyborczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: to faktycznie niespotykane w przypadku ministrów sprawiedliwości I tu zgoda . Mnister Sprawiedliwości nie powołuje prezesów sądu. Po to jest rozdział władzy sądowniczej od wykonawczej. I nigdy wcześniej a nawet teraz minister już nie może powoływać prezesów A u nas jest tak ,że jak w Suwałkach uniwinniono działaczy KODU to dwa razy uchyalno wyrok uniewinnający . I ten co uchylił w nagrodę został prezesem sądu. A ten co uniewiinnił miał od razu zarzuty dyscyplinarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Masz prenumerate Wyborczej? mogę podawać linki z tvp ale wtedy pewnie będziesz krzyczeć że tvp a na niemieckich stronach nie chce mi się szukać - sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: mogę podawać linki z tvp ale wtedy pewnie będziesz krzyczeć że tvp a na niemieckich stronach nie chce mi się szukać - sorry! Troche mit prawilniaka upada. Wyborcza jako wyrocznia, w innym temacie calkiem wiarygodne podejrzenia o homoseksualizm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Troche mit prawilniaka upada. eee czo? 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Wyborcza jako wyrocznia jacy adresaci taka wyrocznia 3 minuty temu, Pablo81 napisał: w innym temacie calkiem wiarygodne podejrzenia o homoseksualizm... Ty możesz mnie podejrzewać o co tylko zechcesz, zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: eee czo? jacy adresaci taka wyrocznia Ty możesz mnie podejrzewać o co tylko zechcesz, zapraszam! Nie chce mi sie Po ostatnim ATFie zostales Robinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie chce mi sie Po ostatnim ATFie zostales Robinem. a Ty jak zwykle byłeś tylko tłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 20 minut temu, julekstep napisał: a Ty jak zwykle byłeś tylko tłem Robinie, ale ja nie brałem udzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Robinie, ale ja nie brałem udzialu no piszę przecież byłeś tłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: no piszę przecież byłeś tłem Robin zawola szefa, bo to nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 https://www.latimes.com/california/story/2023-02-16/california-bill-outlaw-police-canine-arrest-crowd-control Ja rozumiem, że rasizm nie powinien mieć mieć, ale no k**** bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 11 godzin temu, RappaR napisał: https://www.latimes.com/california/story/2023-02-16/california-bill-outlaw-police-canine-arrest-crowd-control Ja rozumiem, że rasizm nie powinien mieć mieć, ale no k**** bez jaj Najzabawniejsza jest ta powtarzana statystyka, że psy częściej gryzą czarnych i latynosów niż białych. Nasz specjalista od inicjowania - @fluber mógłby się wypowiedzieć, kto jest inicjatorem w tym wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 28 minut temu, jack napisał: mógłby się wypowiedzieć, kto jest inicjatorem w tym wypadku Patriarchat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) Jak sie czujecie z tym, ze Polski MSZ przyznal sie, ze pomagal Izraelowi w konsultacjach w sprawie zmian w sadownictwie, po ktorym wybuchly protesty takie ze o ja pi****le, a u nas nikt nie kiwnal palcem i generalnie wszystko jest dobrze, bo to "opozycja tak na prawde rzadzi sadami" ? xD Edytowane 28 Marca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 5 minut temu, Reikai napisał: Jak sie czujecie z tym, ze Polski MSZ przyznal sie, ze pomagal Izraelowi w konsultacjach w sprawie zmian w sadownictwie, po ktorym wybuchly protesty takie ze o ja pi****le, a u nas nikt nie kiwnal palcem i generalnie wszystko jest dobrze, bo to "opozycja tak na prawde rzadzi sadami" ? xD to nie jest istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 serio? to brzmi jak nagłówek z aszdziennika, ale jeśli to prawda, to OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Teraz, lorak napisał: serio? to brzmi jak nagłówek z aszdziennika, ale jeśli to prawda, to OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 22 minuty temu, Reikai napisał: Jak sie czujecie jak pizdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) 27 minut temu, jack napisał: jak pizdy Gorzej, w sumie pizda to jest fajny miły w obcowaniu i dotyku obiekt .,Nawet w smaku jak ktoś lubi wylizać Edytowane 28 Marca 2023 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Widzę ze post edytowany. Coś musiało się wydarzyć pomiędzy pierwszym zdaniem a drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi