Koelner Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Teraz, LAF napisał(a): Ja do listy @Koelner dodaje farmaceutki ja dzisiaj Ukrainkę z piekarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 41 minut temu, LAF napisał(a): Ja do listy @Koelner dodaje farmaceutki Bracie!! Farmacja to jest top - juz to kiedyś na forum poruszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia @RappaR a czemu Wietnam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 17 minut temu, LAF napisał(a): @RappaR a czemu Wietnam ? Ale co czemu Wietnam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia W dniu 26.01.2024 o 15:33, RappaR napisał(a): Wiem, odliczam Wietnam, 5 tygodni jeszcze @RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Teraz, LAF napisał(a): @RappaR Akurat Ty powinieneś wyrażać się pełnymi zdaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia ma ochotę obrzydzić sobie zupę PHO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia W dniu 26.01.2024 o 14:56, RappaR napisał(a): https://kobieta.wp.pl/jest-swatka-tylko-5-proc-mezczyzn-spelnia-oczekiwania-kobiet-6983924970064384a?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbkobieta&utm_term=post&utm_content=kobieta Nie jesteś lekarzem, prawnikiem albo przedsiębiorcą = jesteś byle kim Czy jest ktoś na forum, kto twierdzi, że kobiety to empatyczna płeć? To Ty w takim razie jesteś wyjątkiem od reguły, czy te Twoje wieczne żale to tylko frustracja bo chciałeś się poprzytulać po seksie.... ale prostytuka kazała Ci wypier....ć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 16 minut temu, Pan A. napisał(a): To Ty w takim razie jesteś wyjątkiem od reguły, czy te Twoje wieczne żale to tylko frustracja bo chciałeś się poprzytulać po seksie.... ale prostytuka kazała Ci wypier....ć? Te historie o prostytutkach to z autopsji? Ale no widać po Tobie straszną frustrację, zacznij podróżować po świecie, a nie zamknięty w klitce nie wiesz co to życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 4 godziny temu, Pan A. napisał(a): To Ty w takim razie jesteś wyjątkiem od reguły, czy te Twoje wieczne żale to tylko frustracja bo chciałeś się poprzytulać po seksie.... ale prostytuka kazała Ci wypier....ć? Oni są w tych 5% i nie chcą się przytulać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia W dniu 26.01.2024 o 14:56, RappaR napisał(a): https://kobieta.wp.pl/jest-swatka-tylko-5-proc-mezczyzn-spelnia-oczekiwania-kobiet-6983924970064384a?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbkobieta&utm_term=post&utm_content=kobieta W dniu 26.01.2024 o 14:56, RappaR napisał(a): Nie jesteś lekarzem, prawnikiem albo przedsiębiorcą = jesteś byle kim Z tego samego art Cytat Wiele pań obawia się też lekarzy, bo panuje przeświadczenie, że mają dużo romansów. Cytat Z kolei kobiety boją się prawników. Twierdzą, że są zimni i wyrachowani. Jesteś lekarzem lub prawnikiem, nie jesteś preferowany xD Książulo na białym kuniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 21 minut temu, RappaR napisał(a): Odchodzenie kobiet od konserwatywnych poglądów jest w pełni zrozumiałe. Myślisz, że zwrot mężczyzn w stronę konserwatyzmu jest kontrreakcją i wynikiem utraty pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 17 minut temu, jack napisał(a): Odchodzenie kobiet od konserwatywnych poglądów jest w pełni zrozumiałe. Myślisz, że zwrot mężczyzn w stronę konserwatyzmu jest kontrreakcją i wynikiem utraty pozycji? Wedle mnie reakcją na ogromną prawną dyskryminację mężczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 5 minut temu, RappaR napisał(a): Wedle mnie reakcją na ogromną prawną dyskryminację mężczyzn Raczej wynik płaczu, że baba nie chce przy garach stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 4 minuty temu, jack napisał(a): Raczej wynik płaczu, że baba nie chce przy garach stać Przy tylu pyszne.pl i gotowych daniach w supermarkecie gotowanie dawno umarło. Dlatego wkurza mnie, że komentujesz co chwila każdy mój post, bo jesteś dla mnie najnudniejszym użytkownikiem forum - powtarzasz dosłownie w każdej kwestii przekaz TVN i wyborczej, nie widziałem u Ciebie żadnej twórczej myśli, czegoś nowego, co mnie zaciekawiło, skłoniło do refleksji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Dlatego wkurza mnie, że komentujesz co chwila każdy mój post, bo jesteś dla mnie najnudniejszym użytkownikiem forum - powtarzasz dosłownie w każdej kwestii przekaz TVN i wyborczej, nie widziałem u Ciebie żadnej twórczej myśli, czegoś nowego, co mnie zaciekawiło, skłoniło do refleksji. Nie oglądam TVN ale zaufam, że skoro tak twierdzisz to pewnie się znasz. Tak samo jak znasz się na historii praw mężczyzn/kobiet w Korei, USA, UK i Niemczech na przestrzeni kilkudziesięciu lat wstecz, że potrafisz ocenić wpływ zmian w prawie na konserwatyzm mężczyzn. Ciekawe, że nie nudzi Cię wrzucanie prawie codziennie linków pod tą samą tezę ale nudzą Cię moje komentarze do nich. Przeszukujesz internet w poszukiwaniu tych materiałów czy macie z chłopakami jakąś grupę, gdzie sobie to podrzucacie? 11 minut temu, RappaR napisał(a): Przy tylu pyszne.pl i gotowych daniach w supermarkecie gotowanie dawno umarło. Wyjdź czasem z bańki zamiast zarzucać innym, ze siedzą w swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 6 minut temu, jack napisał(a): Ciekawe, że nie nudzi Cię wrzucanie prawie codziennie linków pod tą samą tezę ale nudzą Cię moje komentarze do nich. Przeszukujesz internet w poszukiwaniu tych materiałów czy macie z chłopakami jakąś grupę, gdzie sobie to podrzucacie? Nie rzucam linków pod tezę, rzucam dane. To, że Tobie się nie podobają fakty, jest typowe dla takich jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi