fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Wniosek o zawarcie związku małżeńskiego musi być sygnowany przez obie strony prawda? Nie wiem jak doszedles do wniosku, że są akty prawomocne podpisane tylko przez jedną strone? Nic takiego nie napisałem. Napisałem kogo uważam za inicjatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Nic takiego nie napisałem. Napisałem kogo uważam za inicjatora. Ty uważasz? Twoje uważanie ma wartość merytoryczną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ty uważasz? Twoje uważanie ma wartość merytoryczną ? Przytoczyłem definicję że słownika. Uważasz że moja wypowiedź nie spełnia definicji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) 7 minut temu, fluber napisał: Przytoczyłem definicję że słownika. Uważasz że moja wypowiedź nie spełnia definicji? Za inicjatora rozwód uważasz osobe, która złoży formalny pozew, co można zmierzyć, za inicjatora małżeństw, idąc tą drogą, musisz uznać osoby, które składają wniosek o zawarcie takowego. A tu nie może być wyniku innego niż 50:50. No chyba, że patrzymy na oświadczyny, to patrzmy tez na przemoc i inne. I jeszcze raz gratuluję żarciku. 1 godzinę temu, fluber napisał: Najpierw ślubują że w zdrowiu i chorobie a potem biorą rozwód z orzeczeniem o winie z powodu alkoholizmu. Widac, co różni wykwalifikowanych terapeutów od takich samozwańczych. Edytowane 26 Marca 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Za inicjatora rozwód uważasz osobe, która złoży formalny pozew, co można zmierzyć, za inicjatora małżeństw, idąc tą drogą, musisz uznać osoby, które składają wniosek o zawarcie takowego. A tu nie może być wyniku innego niż 50:50. No chyba, że patrzymy na oświadczyny, to patrzmy tez na przemoc i inne. I jeszcze raz gratuluję żarciku. Widac, co różnicy wykwalifikowanych terapeutów od takich samozwańczych. Za inicjatora rozwodu uważam osobę która inicjuje rozwód, a za inicjatora małżeństwa osobę która inicjuje małżeństwo. W 1 przypadku chodzi o osobę która pierwsza mówi "chce rozwodu" W 2 przypadku chodzi o osobę która pierwsza mowi "wyjdź za mnie" Prościej nie potrafię A alkoholizm to poważna choroba, w której wsparcie najbliższych jest ważnym elementem terapii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Pamiętaj, że kobiety składające wniosek rozwodowy muszą mieć przyczynę która muszą udowodnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: A alkoholizm to poważna choroba, w której wsparcie najbliższych jest ważnym elementem terapii. Wow! Naprawdę? Tylko trochę lipa, że większość alkoholików nie zdaje sobie sprawy, że nimi są i nie wykazując chęci leczenia i poprawy rozwalając życie swoich żon i dzieci. A wykwalifikowana osoba pomagająca innym pisze taki tekst. ŻENADA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Wow! Naprawdę? Tylko trochę lipa, że większość alkoholików nie zdaje sobie sprawy, że nimi są i nie wykazując chęci leczenia i poprawy rozwalając życie swoich żon i dzieci. A wykwalifikowana osoba pomagająca innym pisze taki tekst. ŻENADA!!! Moim zdaniem takimi wpisami bagatelizujesz problem alkoholizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Moim zdaniem takimi wpisami bagatelizujesz problem alkoholizmu Moim zdaniem nie powinieneś krzywdzić ludzi swoją niewiedzą i niekompetencją. A takie żarciki tyłka je obnażają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał: Moim zdaniem nie powinieneś krzywdzić ludzi swoją niewiedzą i niekompetencją. A takie żarciki tyłka je obnażają. po ostatnim atfie nie można już niestety zarzucać fluberowi niekompetencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Moim zdaniem nie powinieneś krzywdzić ludzi swoją niewiedzą i niekompetencją. A takie żarciki tyłka je obnażają. Nie robię tego. O co Ci chodzi z tą niewiedza i niekompetencją? Nic nie wiesz ani o mojej wiedzy, ani o kompetencjach i strzelasz na ślepo z nadzieją że mi dowalisz, w sumie nie wiem dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Nie robię tego. O co Ci chodzi z tą niewiedza i niekompetencją? Nic nie wiesz ani o mojej wiedzy, ani o kompetencjach i strzelasz na ślepo z nadzieją że mi dowalisz, w sumie nie wiem dlaczego. Wystarczy mi taki żarcik, który pokazuje, że albo nie masz kompetencji albo empatii. Czy chce Tobie dowalić? Nie. Raczej postawie, która prezentujesz w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Wystarczy mi taki żarcik, który pokazuje, że albo nie masz kompetencji albo empatii. Czy chce Tobie dowalić? Nie. Raczej postawie, która prezentujesz w tej kwestii. Ale Ty myślisz że ja prowadzę terapię z klientami w taki sposób jak piszę anonimowo na forum dla zabawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 23 minuty temu, fluber napisał: Za inicjatora rozwodu uważam osobę która inicjuje rozwód, a za inicjatora małżeństwa osobę która inicjuje małżeństwo. W 1 przypadku chodzi o osobę która pierwsza mówi "chce rozwodu" W 2 przypadku chodzi o osobę która pierwsza mowi "wyjdź za mnie" 2 godziny temu, fluber napisał: To znaczy że to kobieta składa pozew To mówi, czy składa pozew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: To mówi, czy składa pozew? Zazwyczaj osoba która mówi że chce rozwodu i osoba która składa pozew to ta sama osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Zazwyczaj osoba która mówi że chce rozwodu i osoba która składa pozew to ta sama osoba A skąd wniosek, że to mężczyźni inicjują małżeństwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A skąd wniosek, że to mężczyźni inicjują małżeństwa? Bo według statystyk, częściej proponują małżeństwo kobiecie niż odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 6 godzin temu, fluber napisał: Bo według statystyk, częściej proponują małżeństwo kobiecie niż odwrotnie Frajerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 https://www.gry-online.pl/newsroom/chris-avellone-scenarzysta-slynnych-rpg-ow-oczyszczony-z-zarzutow/z524816 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Zrobiłyśmy to nieintencjonalnie. Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi