jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Ale to masz fakty czy nie? Faktem jest, że orzeczenie rozwodu z winy żony następuje w niewiele ponad 3% przypadków. Kurtyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, jack napisał: Faktem jest, że orzeczenie rozwodu z winy żony następuje w niewiele ponad 3% przypadków. Kurtyna Faktem jest, że sądy za te same przestępstwa dają kobietom znacznie mniejsze wyroki, co świadczy o ich tendencyjności. To tak jakby wyroki z Arabii Saudyjskiej dawać za wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Faktem jest, że sądy za te same przestępstwa dają kobietom znacznie mniejsze wyroki, co świadczy o ich tendencyjności. To tak jakby wyroki z Arabii Saudyjskiej dawać za wzór LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 10 minut temu, jack napisał: Faktem jest, że orzeczenie rozwodu z winy żony następuje w niewiele ponad 3% przypadków. Kurtyna Najpierw ślubują że w zdrowiu i chorobie a potem biorą rozwód z orzeczeniem o winie z powodu alkoholizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Najpierw ślubują że w zdrowiu i chorobie a potem biorą rozwód z orzeczeniem o winie z powodu alkoholizmu. "8 na 10 mężczyzn porzuca swoją rodzinę, kiedy okazuje się, że ich partnerka urodzi dziecko niepełnosprawne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, jack napisał: "8 na 10 mężczyzn porzuca swoją rodzinę, kiedy okazuje się, że ich partnerka urodzi dziecko niepełnosprawne" https://demagog.org.pl/wypowiedzi/ilu-mezczyzn-opuszcza-rodzine-z-powodu-niepelnosprawnosci-dziecka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 11 minut temu, fluber napisał: Najpierw ślubują że w zdrowiu i chorobie a potem biorą rozwód z orzeczeniem o winie z powodu alkoholizmu. dokładnie, a jak chłop uzależni się od seksu to to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: dokładnie, a jak chłop uzależni się od seksu to to samo Plus jest mała świadomość prawna wśród mężczyzn. Można orzec winę przy rozwodzie z powodu unikania seksu przez partnera/partnerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Plus jest mała świadomość prawna wśród mężczyzn. Uważasz, że mężczyźni są głupsi od kobiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Plus jest mała świadomość prawna wśród mężczyzn. Można orzec winę przy rozwodzie z powodu unikania seksu przez partnera/partnerkę jak to udowodnić? Teraz, jack napisał: Uważasz, że mężczyźni są głupsi od kobiet? z pewnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Uważasz, że mężczyźni są głupsi od kobiet? Uważam że mają niższa świadomość prawna w kwestii rozwodów 1 minutę temu, Koelner napisał: jak to udowodnić? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Uważam że mają niższa świadomość prawna w kwestii rozwodów Coś mi się widzi, że szufladkujesz mężczyzn jako małorozgarniętych naiwniaków. Pasujecie do siebie z @RappaR bo on uważa, że kobiety częściej biją mężczyzn niż odwrotnie. A to podobno lewacy chodzą w rurkach i są kukoldami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, jack napisał: podobno lewacy chodzą w rurkach i są kukoldami Czyli Ty taki męski, że kobietę bijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, jack napisał: są kukoldami co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Czyli Ty taki męski, że kobietę bijesz? Ja nie mam takich doświadczeń w odróżnieniu od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, jack napisał: Coś mi się widzi, że szufladkujesz mężczyzn jako małorozgarniętych naiwniaków. Pasujecie do siebie z @RappaR bo on uważa, że kobiety częściej biją mężczyzn niż odwrotnie. A to podobno lewacy chodzą w rurkach i są kukoldami Jako niereformowalnych romantyków idealistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Jako idiotów Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 godzinę temu, fluber napisał: Mówi kto jest inicjatorem. Tyle. Ty piszesz o czymś innym. Jeżeli kobieta mówi, że "masz mi się oświadczyć bo chce żebyśmy byli malzenstwem" to wtedy ona jest inicjatorką. Ale to raczej rzadkie. Ktoś z czytelników tego wątku oświadczył się bo mu laska kazała? Używasz dwóch różnych metod. W jeden patrzysz, kto składa wniosek, w drugiej, kto klęka. Dlaczego w drugiej nie patrzysz, kto składa wniosek? Trochę zaskakujące biorąc pod uwagę, że jesteś pracownikiem naukowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Używasz dwóch różnych metod. W jeden patrzysz, kto składa wniosek, w drugiej, kto klęka. Dlaczego w drugiej nie patrzysz, kto składa wniosek? Trochę zaskakujące biorąc pod uwagę, że jesteś pracownikiem naukowym Ja nic nigdzie nie piszę o klękaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Ja nic nigdzie nie piszę o klękaniu Wniosek o zawarcie związku małżeńskiego musi być sygnowany przez obie strony prawda? Nie wiem jak doszedles do wniosku, że są akty prawomocne podpisane tylko przez jedną strone? Godzinę temu, fluber napisał: Najpierw ślubują że w zdrowiu i chorobie a potem biorą rozwód z orzeczeniem o winie z powodu alkoholizmu. Słaby żarcik. Jak na czlowieka, który jest samozwańczym terapeutą, to nawet żenujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi