fluber Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Teraz, jack napisał: Dlaczego? To nie jest dla Ciebie oczywiste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 8 minut temu, fluber napisał: Nie byłeś na Komisji Wojskowej? Oczywiście, w komisji też były kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 1 minutę temu, jack napisał: Dlaczego? Im mniej zaburzeń tożsamości tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Teraz, fluber napisał: To nie jest dla Ciebie oczywiste? Mam ziomeczka, 100% hetero jednakże przejawia kilka kobiecych cech charakteru i sam przyznaje, że gdyby był kobieta to by to bardziej do niego pasowało. Co w tym złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Teraz, fluber napisał: To nie jest dla Ciebie oczywiste? Nie. Nie rozumiem jakie ma znaczenie dla mnie czy mój sąsiad czuje się w 100% męski czy w 90%. A już w ogóle nie rozumiem czemu miałbym być z niego dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Teraz, jack napisał: Nie. Nie rozumiem jakie ma znaczenie dla mnie czy mój sąsiad czuje się w 100% męski czy w 90%. A już w ogóle nie rozumiem czemu miałbym być z niego dumny. W jakim procencie chciałbyś czuć się kobietą? 1 minutę temu, P_M napisał: Im mniej zaburzeń tożsamości tym lepiej. Dokładnie, zaburzenia tożsamości względem płci biologicznej wiążą się ze zwiększonym ryzykiem depresji, samobójstw i całej masy różnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 5 minut temu, fluber napisał: Dokładnie, zaburzenia tożsamości względem płci biologicznej wiążą się ze zwiększonym ryzykiem depresji, samobójstw i całej masy różnych problemów. A pytanie nie dotyczyło płci biologicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Jeden wyskakuje z jakimiś z dupy "badaniami" Drugi nie może przeżyć że ktoś o PL dobrze pisze, bo przecież widział ostatnio na Soku z Buraka mema że Polacy źli typowa niedziela w politycznym na e-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał: Drugi nie może przeżyć że ktoś o PL dobrze pisze A może źle? Przecież Ty nie lubisz piwa, co z ciebie za facet? Edytowane 5 Lutego 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 12 minut temu, julekstep napisał: Jeden wyskakuje z jakimiś z dupy "badaniami" Drugi nie może przeżyć że ktoś o PL dobrze pisze, bo przecież widział ostatnio na Soku z Buraka mema że Polacy źli typowa niedziela w politycznym na e-nba To nie polityczny tylko wojna płci. Odpowiednie miejsce na walkę @jack z męskością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 2 minuty temu, fluber napisał: To nie polityczny tylko wojna płci. Odpowiednie miejsce na walkę @jack z męskością Haha, jestem dumny, że czujesz się bardziej męski niż statystyczny Duńczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 1 minutę temu, jack napisał: Haha, jestem dumny, że czujesz się bardziej męski niż statystyczny Duńczyk. Skąd ten wniosek? Mam czerwone spodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Skąd ten wniosek? Mam czerwone spodnie A co ja poradzę, że Twoje odczucia są sprzeczne z faktami. @julekstep masz stringi? Przecież mam być dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 3 minuty temu, jack napisał: A co ja poradzę, że Twoje odczucia są sprzeczne z faktami. @julekstep masz stringi? Przecież mam być dumny. Nie wiem kto Ci kazał, ale możesz być. 27 minut temu, julekstep napisał: Jeden wyskakuje z jakimiś z dupy "badaniami" Drugi nie może przeżyć że ktoś o PL dobrze pisze, bo przecież widział ostatnio na Soku z Buraka mema że Polacy źli typowa niedziela w politycznym na e-nba Polskość to nienormalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 15 godzin temu, fluber napisał: Polskość to nienormalność Dlaczego? Wystarczy wyjechać zagranicę aby wiedzieć, że wszędzie jest podobnie. Nawet w Norwegii nie ma nic zaskakującego jak źle piszą/mówią o swoim kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 21 minut temu, Koelner napisał: Dlaczego? Wystarczy wyjechać zagranicę aby wiedzieć, że wszędzie jest podobnie. Nawet w Norwegii nie ma nic zaskakującego jak źle piszą/mówią o swoim kraju. Dokładnie, to jak w niektórych tematach są zacofane pewne rejony zachodniej europy wielu by się ździwiło Są lepsze i gorsze miejsca do życia - oczywiście ale ludzie przesadnie idealizują to co obce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Teraz, Sewer napisał: Dokładnie, to jak w niektórych tematach są zacofane pewne rejony zachodniej europy wielu by się ździwiło Są lepsze i gorsze miejsca do życia - oczywiście ale ludzie przesadnie idealizują to co obce. Nie, niemozliwe. Wszystko co na zachod od Polski lepsze, a my musimy sie tylko wstydzic za wszystko, bo jestesmy cebulakami. Chyba najgorsza nasza narodowa cecha, narzekanie na samych siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 18 minut temu, Sewer napisał: Dokładnie, to jak w niektórych tematach są zacofane pewne rejony zachodniej europy wielu by się ździwiło Są lepsze i gorsze miejsca do życia - oczywiście ale ludzie przesadnie idealizują to co obce. Sycylia to jeden z biedniejszych i bardziej zacofanych regionów jakie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Sycylia to jeden z biedniejszych i bardziej zacofanych regionów jakie widziałem Mentalnie/finansowo czy both? Jeśli chodzi akurat o Włochy to byłem w Rzymie i mimo że jest piękny i czułem się tam bardzo dobrze to pewne sytuacje są u nas nie do pomyślenia (w negatywnym tego słowa znaczeniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi