LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu przy tej pindzie, Staśko i reszta to jednak popierdółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przy tej pindzie, Staśko i reszta to jednak popierdółki Staśko to jedynie atencyjna cipa która włazi wszędzie tam gdzie może być głośno ona w tym sporze nie była stroną tylko jak zawsze grzała dupe przy cudzym ognisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, josephnba napisał(a): Staśko to jedynie atencyjna cipa która włazi wszędzie tam gdzie może być głośno ona w tym sporze nie była stroną tylko jak zawsze grzała dupe przy cudzym ognisku jak nie była stroną jest symbolem, tak jak Kulesza w piłce, nawet tak samo po wszystkim zostanie zapamiętana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak nie była stroną jest symbolem, tak jak Kulesza w piłce, nawet tak samo po wszystkim zostanie zapamiętana Stała się strona po czasie tak jak ta nieuznana pisarka w samej sytuacji nie brała udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 45 minut temu, josephnba napisał(a): Stała się strona po czasie tak jak ta nieuznana pisarka jakie po czasie, Staśko jest najbardziej znaną feministką i nikt nie jest nawet blisko, nie dało się tej historii opowiedzieć bez niej, zawsze gdzieś tam krąży jak sęp sam Gonciarz przecież w czasie marszów kobiet aktywnie działał jako aktywista w ich sprawie, wtedy Staśko go bardzo szanowała, jak zawsze gdy jest to akurat na rękę 52 minuty temu, josephnba napisał(a): w samej sytuacji nie brała udziału oczywiście, że brała, udostępniała posty tych bezpośrednio zamieszanych, niektóre nawet do teraz wiszą na jej insta, a, że ma zdecydowanie największe zasięgi, to był to wkład niebagatelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Ja tej sprawy nie śledziłem ani na bieżąco ani tym bardziej nie chce mi się jej teraz nadrabiać. Z tego co słyszę, Gonciarz jest teraz masowo przepraszany bo okazało się, że nie był predatorem. I że w ogóle zajebiście. Ogólnie miły gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 19 minut temu, jack napisał(a): Ja tej sprawy nie śledziłem ani na bieżąco ani tym bardziej nie chce mi się jej teraz nadrabiać. Z tego co słyszę, Gonciarz jest teraz masowo przepraszany bo okazało się, że nie był predatorem. I że w ogóle zajebiście. Ogólnie miły gość nom, tą kartkę wymyślili wspólnie podczas konwersacji przed przylotem jednej z tych zamieszanych dziewczyn ogólnie cała afera polega na tym, że każda jedna z tych lasek, oczerniała Gonciarza publicznie, kompletnie odwracając rzeczywiste relacje między nimi, tylko po to aby nabić sobie zasięgi, przy okazji odegrać się na nim z różnych przyziemnych powodów, przy okazji wypływającej akurat Pandora Gate, a wszystkim sterowała była Gonciarza, ta z tego ostatniego odcinka co wklejałem więc ta kartka jest jedynie wynikiem intymnych relacji z jedną z tych lasek, ludzie różne rzeczy robią w tej materii, to nic nadzwyczajnego raczej 19 minut temu, jack napisał(a): Gonciarz jest teraz masowo przepraszany bo okazało się, że nie był predatorem i to właśnie świetnie pokazuje jak udało się im Goniciarza podpiąć pod aferę youtuberów, Gonciarz nie miał kontaktów z nieletnimi, wszystkie te laski były dorosłe w wieku coś około 22+ ogólnie polecam obejrzeć choćby ten ostatni odcinek Edytowane 10 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): właśnie świetnie pokazuje jak udało się im Goniciarza podpiąć pod aferę youtuberów, Gonciarz nie miał kontaktów z nieletnimi, wszystkie te laski były dorosłe w wieku coś około 22+ Wiem, że były dorosłe. Nawet nie wiedziałem, że był łączony z Pandora Gate. Natomiast z tego co wiem był oskarżany o rycie umysłów młodych kobiet pod wpływem środków chemicznych. Z tego co się orientuję ekscesy były za zgodą ale jak widać po kartce, nie był to za zdrowe układy. Jako ojciec córki traktowałbym Gonciarza raczej jako "złe towarzystwo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, jack napisał(a): Jako ojciec córki traktowałbym Gonciarza raczej jako "złe towarzystwo". jak będziesz miał kiedyś kilka baniek na koncie i powodzenie wśród modelek pomimo wygladu nerda, to może zrozumiesz, ludzie tak się dzisiaj bawią, tego nie zmienisz, im większe zarobki tym większe potrzeby i mniej hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 42 minuty temu, jack napisał(a): Wiem, że były dorosłe. Nawet nie wiedziałem, że był łączony z Pandora Gate. Natomiast z tego co wiem był oskarżany o rycie umysłów młodych kobiet pod wpływem środków chemicznych. Z tego co się orientuję ekscesy były za zgodą ale jak widać po kartce, nie był to za zdrowe układy. Jako ojciec córki traktowałbym Gonciarza raczej jako "złe towarzystwo". Serio wierzysz że on im te dragi pchał do japy i popychał penisem? laski sie z nim spotykały, a że w tych kręgach czy ci się to podoba czy nie różnego rodzaju używki są normą (przypominam że byli też pisarze o których się uczymy, którzy cpali na potęgę) to odpięły go pod wykorzystywanie co teraz facet ładnie punktuje to nie były pigułki gwałtu wrzucane do drinków Edytowane 7 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 7 minut temu, josephnba napisał(a): Serio wierzysz że on im te dragi pchał do japy i popychał penisem? laski sie z nim spotykały, a że w tych kręgach czy ci się to podoba czy nie różnego rodzaju używki są normą (przypominam że byli też pisarze o których się uczymy, którzy cpali na potęgę) to odpięły go pod wykorzystywanie co teraz facet ładnie punktuje to nie były pigułki gwałtu wrzucane do drinków Nie zapominaj, że koleś miał być "głosem kobiet" i cuckoldem. Może i nie był drapieżnikiem. Ale bawił się dość ekstremalnie. I c*** wie jakie tam były zależności psychiczne ale raczej mało zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, jack napisał(a): Nie zapominaj, że koleś miał być "głosem kobiet" i cuckoldem. Może i nie był drapieżnikiem. Ale bawił się dość ekstremalnie. I c*** wie jakie tam były zależności psychiczne ale raczej mało zdrowe. Dziwię się, że jako wyborca Razem oburzasz się na odgrywanie ról w związku pozamałżeńskim jak jakiś moherowy beret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 56 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak będziesz miał kiedyś kilka baniek na koncie i powodzenie wśród modelek pomimo wygladu nerda, to może zrozumiesz, ludzie tak się dzisiaj bawią, tego nie zmienisz, im większe zarobki tym większe potrzeby i mniej hamulców To raczej nie działa tak, że im masz więcej pieniędzy tym idziesz dalej, że dochodzisz do srania ludziom w gardło i dopuszczania wielbłądów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, jack napisał(a): To raczej nie działa tak, że im masz więcej pieniędzy tym idziesz dalej, że dochodzisz do srania ludziom w gardło i dopuszczania wielbłądów. Im więcej mam hajsu, nie licząc ekscesów w stylu pije whisky w Seulu, a nie w Zabrzu, to jestem spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Sean Combs pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, jack napisał(a): Nie zapominaj, że koleś miał być "głosem kobiet" i cuckoldem. Może i nie był drapieżnikiem. Ale bawił się dość ekstremalnie. I c*** wie jakie tam były zależności psychiczne ale raczej mało zdrowe. Jak te ekstremalne zabawy się objawiały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi