julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 09:10, fluber napisał(a): psychologią jako nauką Rozwiń skisłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 IMO Julek zaplacil za jakies spotkanie nline 300 zl z pania po licencjacie z Koszalina i stad ten hejt, inaczej nie da sie wytlumaczyc tych tekstow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 09:10, julekstep napisał(a): skisłem Rozwiń i do tego przyrodnicza, a nie humanistyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 09:11, Reikai napisał(a): IMO Julek zaplacil za jakies spotkanie nline 300 zl z pania po licencjacie z Koszalina i stad ten hejt, inaczej nie da sie wytlumaczyc tych tekstow. Rozwiń nie 300 a 200 nie wiem co studiowała W dniu 7.12.2022 o 09:13, fluber napisał(a): i do tego przyrodnicza, a nie humanistyczna Rozwiń nie drocz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 06:24, josephnba napisał(a): Nie wykluczam Rozpatruję sprawę w mikroskali Jestem ojcem tylko dwójki dzieci, mam tylko jedną kobietę i tylko dwoje rodziców dla których byłem najważniejszy Rozwiń Można mieć więcej? Tak bez złośliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 09:15, ptak napisał(a): Można mieć więcej? Tak bez złośliwości. Rozwiń Znam kolesia, który miał 23 -dwadzieścioro troje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 09:13, fluber napisał(a): i do tego przyrodnicza, a nie humanistyczna Rozwiń Nauki, z których czerpie psychologia, to głównie socjologia, antropologia, filozofia i biologia, dzięki wypracowaniu własnych metod eksperymentalnych psychologia jest nauką samodzielną. Psychologia bywa jednak zaliczana do nauk społecznych, a także humanistycznych. Bywa także zaliczana do nauk behawioralnych (nauk o zachowaniu) razem z socjologią, etologią, biologią behawioralną, antropologią kulturową, kryminologią, niektórymi działami medycyny (psychiatrią, medycyną behawioralną). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 08:24, Maju napisał(a): Nie wiem czemu wszystko rozpatrujecie przez pryzmat dwojga ludzi w zwiazku, plus ewentualnie ich dzieci Przeciez wszyscy wiemy, ze najwiecej do powiedzenia maja znajomi i followersi w social mediach. Rozwiń A jak ktoś nie posiada takowych mediów? W dniu 7.12.2022 o 09:15, ptak napisał(a): Można mieć więcej? Tak bez złośliwości. Rozwiń Mój kumpel ma dwóch ojców których traktuje chyba równorzędnie No i matkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 W dniu 8.12.2022 o 11:56, RappaR napisał(a): Rozwiń kobiety to nie obywatele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Warto tu przypomnieć, że już dawno naukowcy rozprawiali na ten temat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 https://wiadomosci.wp.pl/burza-wokol-zaproszen-od-wojska-to-stanowisko-daje-do-myslenia-6843449508637248a Ciekawi mnie ile z tej polowy, to kobiety ktore z przyjemnoscia wysylaja na takie cwiczenia facetow. Zabawne tez, ze nagle pojawiaja sie argumenty o tym, ze sa slabsze fizycznie i nie powinny byc powolywane. Jesli gdzies jest dyskryminacja facetow, to ciezko o lepszy przyklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 niesamowita jest ta retoryka: "zaproszenia na ćwiczenia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zaproszenia przecież można nie przyjąć, bo akurat coś mi wypadło prawda? Np muszę leżeć w domu i nic nie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Zarty, zartami ale smierdzi szczochami i sprawa jest bardzo powazna, to jest prawdziwy przyklad tego o czym pisal @RappaR w kwestii wojny plci. Sprawa jest bardzo powazna i dopoki nie zostanie zmieniona ustawa, to nie ma co wierzyc w zapewniania pisiorow - oczywiscie nie dziwi cisza fanow pisu na forum w tym temacie, bo zazwyczaj uruchamiaja sie gdy Tusk przekroczy predkosc, a wszystko co zle przez pis jest wyciszane. Za tydzien odbedzie sie protest w tym temacie w Warszawie, bardzo ciekawi mnie frekwencja. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 W dniu 12.12.2022 o 09:26, Reikai napisał(a): Za tydzien odbedzie sie protest w tym temacie w Warszawie, bardzo ciekawi mnie frekwencja. Rozwiń 5 osób, czyli 10% z 55 lajków pod postem partii o której nikt nie słyszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Tylko Izrael, Libia, Korea Północna, Norwegi wprowadziły obowiązkową służbę wojskową dla kobiet. Dlaczego ma za to odpowiadać PiS? Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 12.12.2022 o 09:26, Reikai napisał(a): oczywiscie nie dziwi cisza fanow pisu na forum w tym temacie, bo zazwyczaj uruchamiaja sie gdy Tusk przekroczy predkosc, a wszystko co zle przez pis jest wyciszane. Rozwiń przecież w tym temacie (dokładnie na tej samej stronie) jest pokazane że przedstawiciele jedynej realnej alternatywy dla pisu mają podobne pomysły w tym temacie lol (ofc teraz jak pis ruszył ze swoim pomysłem to pewnie będą 'krytykować' podłapawszy nastroje społeczne ) Edytowane 12 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 W dniu 12.12.2022 o 09:35, julekstep napisał(a): przecież w tym temacie (dokładnie na tej samej stronie) jest pokazane że przedstawiciele jedynej realnej alternatywy dla pisu mają podobne pomysły w tym temacie lol (ofc teraz jak pis ruszył ze swoim pomysłem to pewnie będą 'krytykować' podłapawszy nastroje społeczne ) Rozwiń No tak, wszyscy zaglosowali za ustawa pisana na kolanie chwile po wybuchu wojny, wiec nalezy za to krytykowac wszystkich, a nie pis ktory wymyslil powrot do obowiazkowych szkolen. Inna sprawa, ze w ustawie jest po prostu blad i same osrodki szkolenia nie bardzo wiedza jak to interpretowac, no ale co sie dziwic, ciezko ustalic prawo jesli pisze sie je o polnocy na kolanie. W dniu 12.12.2022 o 09:32, Pablo81 napisał(a): Tylko Izrael, Libia, Korea Północna, Norwegi wprowadziły obowiązkową służbę wojskową dla kobiet. Dlaczego ma za to odpowiadać PiS? Rozwiń Nie, pis odpowiada za powrot do obowiazkowych szkolen dla facetow. To, ze kobiety sa uprzywilejowane na swiecie to co innego, za to akurat pis nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 12.12.2022 o 09:42, Reikai napisał(a): a nie pis ktory wymyslil powrot do obowiazkowych szkolen Rozwiń ale alternatywa pisu też miała takie pomysły Edytowane 12 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi