RonnieArtestics Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Rok temu chyba z @Tecu i paroma innymi w to grałem. https://www.fantasypostseason.com zagramy w tym roku? Tylko, że jest problem…. w zeszłym roku był to otwarty, globalny ranking i się nazywało to contest coś tam. Jak narazie jak Chce dołączyć do tego contest to wyskakuje ze są zablokowane wejścia nowe przez komisarza. w tym roku można założyć swoja ligę tylko płatnie. mozna tez dołączać do jakichś publicznych ale tylko na 8 slotow. Wolałbym ranking albo jakaś większa lige. wie ktoś jak to ogarnąć ? albo jest może lepsza stronka do gierki typu „Drive to the finals?” Kiedys to była oficjalna gierka NBA.com ale już dawno tego nie ma… jesli temat zostanie uznany za niestosowny do działu NBA prosiłbym o przeniesienie, jednak mysle ze warto zaprosić do gry wszystkich czytających. Tylko najpierw muszę sie dowiedzieć co i jak w tym roku bo jeszcze to nie jest dla mnie jasne. w sumie chyba moglibyśmy się te 25 dolcow tez zlozyc jak znajdzie się kilkanaście osób to to grosze są i wtedy mamy własna ligę. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Jesteś pewien, że tylko płatne? Wydaje mi się, że rok temu też tak myśleliśmy, ale okazało się, że to chodzi o jakieś grupy z forami czy coś a i tak się trafia do ogólnej ligi. Ogólnie nie ogarniam tej strony za bardzo, nawet czasami gubiłem się gdzie wystawić skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Tak masz rację, tylko teraz jak klikam Enter contest, bo to gdzieś tam znalazłem, to wyskakuje mi error na czerwono „commishioner has frozen entries. „ być może dopiero to otworzą? Ale zostało kilka dni, wiec słabo dla nich jesli jeszcze nie otwarli. Bardziej wydaje mi się ze nie bedzie tego ogolnego globalnego Konkursu, moze nie znalezli sponsorów na nagrody. I przekierowuje mnie do zeszłorocznego konkursu, co by wyjaśniało czemu nie można już dołączyć. ogolem stronka mało funkcjonalna i wnerwiajaca, na NBA.com było wypas pare lat temu.. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @Tecu distalem maila ze ruszyły zapisy do tego contest, po pracy ogarnę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) https://www.fantasypostseason.com/league/contest_signup/79272 Zapraszam w takim razie do udziału w zabawie, najpierw chyba trzeba założyć konto na stronie, a później tylko kliknąć Enter contest. podawajcie później tutaj swoje nicki w grze żebyśmy mogli później zobaczyć kto skończył najwyzej. nie będę zakładał osobnej grupy, czy ligi dla enba bo to chyba jest tylko płatnie. Wiec po prostu gramy w ogólnym rankingu. ja to oczywiscie RonnieArtestics. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 dziekuje za pomysl. ps: zasady sa te same co w ,,drive to finals`` ? czyli raz wybrany gracz nie punktuje juz do konca gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Cześć może się wyrobie na draft gram oczywiście pod nikiem @TryczekSzukarek g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 14 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Cześć może się wyrobie na draft gram oczywiście pod nikiem @TryczekSzukarek g Tu nie ma draftu ani nic. Po prostu wystawiamy po jednym graczu na dzień meczowy, nie mogą się powtarzać. To wszystko. Ważne by nie zapominać, bo można wystawić tylko bodajże na 4 dni do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Godzinę temu, jordan20 napisał: dziekuje za pomysl. ps: zasady sa te same co w ,,drive to finals`` ? czyli raz wybrany gracz nie punktuje juz do konca gry ? Tak, z tym że w tej grze są chyba tez dodatkowe pkt za osiągnięcia typu 30+pts, TripleDouble czy DoubleDouble. Poczytaj sobie punktacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ok a ile pozycji do obstawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Teraz, TryczekSzukarek napisał: Ok a ile pozycji do obstawienia? Brak pozycji. Tylko Jeden gracz codziennie wybierasz. Tylko raz w całych playoffach możesz użyć danego zawodnika. Wiec trzeba kombinować kto pierwszy odpadnie po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1 minutę temu, TryczekSzukarek napisał: Ok a ile pozycji do obstawienia? Codziennie po prostu jeden gracz, bez pozycji, każdy ma dostęp do wszystkich, których jeszcze nie wybrał. Myk jest taki by wystawiać tych, którzy mogą zaraz odpaść a tych co będą grać dalej oszczędzać. Ryzyko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Cvbe się melduje, Drive to the finals było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Tecu napisał: Tu nie ma draftu ani nic. Po prostu wystawiamy po jednym graczu na dzień meczowy, nie mogą się powtarzać. To wszystko. Ważne by nie zapominać, bo można wystawić tylko bodajże na 4 dni do przodu. Z tego co widzę, to chyba tylko na 2. Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Stryder, mi się udało 3 wskazać z wyprzedzeniem dalej nie probowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Normalnie można 4 do przodu ale nie ma dzisiajmeczy to dlatego. wy już kurde obstawiliscie na 3 dni do przodu? Ja kompletnie nie wiem kogo wybrać. Kogos z wolves chyba, ale kto tam się na pewno nie obsra w game1? Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) @mac wystawiłem KAT-a a Ty? Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 O ja też. Trzeba brać zanim trener Grizz zrobi adjustments. No i drużyny z play-in lepiej rozegrane, wiadomo. Na Brunsona czy Spencera było za późno bo założyłem konto o 19 jakoś. Ostatnio jak w to grałem pod nazwą "Drive to the NBA Finals" to LeBron grał jeszcze na Florydzie chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Kompletnie o tym zapomniałem. Zawsze MJ1 mi o tym przypominał, ale też się zapisałem. Ozzy110 Może dodaj do swojego pierwszego posta wszystkie nicki @RonnieArtestics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi