elwariato Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 14 minut temu, julekstep napisał: ale Spurs z Baronem nie będą Strasznie tendencje te twoje ranki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) 21 minut temu, julekstep napisał: dziś tak piszesz a jutro na PM będziesz pytał czy jest dostępny Ty to wiesz ja to wiem pozostałych 27 GMów to wie po co Ci to? Pisałem pod, żeby móc uprawiać pewną retorykę btw. Pisałem, że chcę wymienić Barona za Rose? Bo jak nie to trochę nie na temat Erystyce mówimy stanowcze nie! Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Dopiero co Julek pisał, że Jrue jest przepłacony Dobry deal po Barona. Mają Spurs okienko na mistrza jak znowu nie przeszarżują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Koelner napisał: ale Baron po 4 kolejkach już będzie gdzie indziej Baron wreszcie do wyrwania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 @julekstep możesz mi podesłać linka do rankingów z liderami w poszczególnych kategoriach? Wrzucales kiedyś taki post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Jak ktoś dał kontrakt takiej samej wysokości jak moje LLE, ale dłuższy i z%, to jest to przebicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: San Antonio Spurs 1. Devin Harris 5.800.000, 3y, 12,5% (BR) 2. Leon Powe - LLE - przebita długością i % 3. Joe Smith - min 4. Luis Scola - min - wycofana 5. Tyler Hansbrough. 6. Pekovic - LLE przebicia sa tylko kwota, wiec post niewazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 No to @julekstep @Pablo81 co oferujecie, żebym lekko to przebił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: No to @julekstep @Pablo81 co oferujecie, żebym lekko to przebił? fige z makiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: No to @julekstep @Pablo81 co oferujecie, żebym lekko to przebił? Barona Davisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 dobra c***a nie przebicie kończcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: New Orleans Hornets 1. Luis Scola - minimum 2. Pau Gasol - minimum 3. Aron Baynes - minimum 4. Tiago Splitter - minimum 4. Nikola Pekovic - minimum 5. Dirk Nowitzki - minimum Jak Dirk weźmie Twoje min zamiast 5mln na 5 lat to będzie beka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Teraz, eMeS napisał: Cleveland Cavaliers 1.Pau Gasol - MLE 2.Ognjen Kuzmic - min 3.Marshon Brooks - min 3.Kevin Seraphin - min oferta nieważna DOBRA WKLEPUJĘ za ok 20 min discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: KONIEC Ale jak koniec jak 5min między ofertami nawet nie minęło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Teraz, kuba2419 napisał: Ale jak koniec jak 5min między ofertami nawet nie minęło xD ostatnie przebicie było o 22.01 (Mavs -> Hedo) Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Jak Dirk weźmie Twoje min zamiast 5mln na 5 lat to będzie beka xD W sumie w simce tak było, więc zaryzykowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: ostatnie przebicie było o 22.01 (Mavs -> Hedo) A fakt zapomniałem że przebicie a nie ostatnia oferta xD 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: W sumie w simce tak było, więc zaryzykowałem Liczę że w końcu klepnie ofertę z Houston @julekstep to o której można wbijać na discorda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 17 minut temu, MarcusCamby napisał: New Orleans Hornets 1. Luis Scola - minimum 2. Pau Gasol - minimum 3. Aron Baynes - minimum 4. Tiago Splitter - minimum 4. Nikola Pekovic - minimum 5. Dirk Nowitzki - minimum brak kasy na 2 ostatnie oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: brak kasy na 2 ostatnie oferty To zasada x+3 nie obowiązuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał: To zasada x+3 nie obowiązuje? brak kasy, nie roster slotów w sumie splitter jeszcze przejdzie ale Dirk już nie (jak byś podpisał Dirka i Scole to byś przekroczył cap) 33 minuty temu, Sylvinho. napisał: Toronto Raptors Leon Powe min Mo Williams LLE Luis Scola min to samo - brak kasy na Williamsa i Scolę Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi