ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 chcę go mieć u siebie więc te 1,5 mi lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: chcę go mieć u siebie więc te 1,5 mi lata Oby do ostatniego dnia umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: Oby do ostatniego dnia umowy zależy od kampów idę w ryzyko plus 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 11 minut temu, ignazz napisał: widziałem ale przebiłem bo nie znam tej mechaniki czy gra liczy sumę czy części składowe jak to robicie od dekady to wiecie lepiej co gra wybiera ja nie wiem W sumie to nie ma reguły, ja obstawiam pierwszy rok kontraktu i inne znamienne plus rzut kostka. 11 minut temu, ignazz napisał: widziałem ale przebiłem bo nie znam tej mechaniki czy gra liczy sumę czy części składowe jak to robicie od dekady to wiecie lepiej co gra wybiera ja nie wiem W sumie to nie ma reguły, ja obstawiam pierwszy rok kontraktu i inne znamienne plus rzut kostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 oferty Nets dla Boguta i Davisa nieważne - nie można było wycofać oferty dla Iverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: oferty Nets dla Boguta i Davisa nieważne - nie można było wycofać oferty dla Iverka Tak już to tutaj ustalismy że liczy się moja pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 w pierwszym etapie ofert nie złożyli @RDG2 @Principe @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Ufff, Bogut nie podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Danny szacun cenimy takich wyrobników w Indianapolis, co widac po umowie dom juz stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Tylko 8 podpisów....lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Pistons oficjanlnie odpuszczają walkę o cokolwiek poza rekordami Iverka w najbliższym czasie SZANUJĘ AUTOREFLEKSJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Tylko 8 podpisów....lol Niektórym grajkom to się w dupach poprzewracało! XD @Qcin_69 gdzie oferty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) 7 minut temu, julekstep napisał: Pistons oficjanlnie odpuszczają walkę o cokolwiek poza rekordami Iverka w najbliższym czasie SZANUJĘ AUTOREFLEKSJĘ! Ktoś tu się zdziwi 3 kolejne sezony to powinien być podobny poziom jak w zeszłym sezonie, a później się zobaczy Chociaż oczywiście ze sportowego punktu widzenia to nie był najlepszy ruch, ale najlepszym ruchem pod względem przyszłości to byłoby oddanie Iversona jakieś 2-3 sezony temu, ale nie chciałem tego robić, teraz mogłem go podpisać na dwa lata, ale wolę, żeby towarzyszył mi jeszcze przez 6 sezonów, a nie tylko dwa Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 13 minut temu, Braveheart22 napisał: Niektórym grajkom to się w dupach poprzewracało! XD @Qcin_69 gdzie oferty?? jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: jakie? 1 tura przecież była. 3 birdy w składzie widzę, że masz. Btw, zawsze ładnie kopiowałeś od kogoś oferty, ale teraz widzę, że roster trochę przeładowany waflami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Pablo81 napisał: DDR musi być chyba w stajni Klutch Sumka niezła... .. a i tak nie podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 32 minuty temu, Braveheart22 napisał: 1 tura przecież była. 3 birdy w składzie widzę, że masz. Btw, zawsze ładnie kopiowałeś od kogoś oferty, ale teraz widzę, że roster trochę przeładowany waflami za dużo na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 KUR** nie zauwazylem przebicia kahra, i c***, pozamiatane, po wychowanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 ustawić deadline na 22 w piątek to trzeba być no-lifem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: ustawić deadline na 22 w piątek to trzeba być no-lifem true - nie można było dać dzisiaj na 22? albo chociaż jakąś sobotę do 18? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi