Qcin_69 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 9 minut temu, julekstep napisał: SIMKA O 20:00 po usprawnieniach Blazers liczą ze podejmą rękawice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 CZEKAM NA KIBICÓW Dzień 125 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Warriors (#8) Bilans serii: 1 - 2 Rockets 106 - Warriors 124 play-by-play (#4) Jazz vs Spurs (#5) Bilans serii: 2 - 1 Jazz 118 - Spurs 114 play-by-play (#2) Sonics vs Mavericks (#7) Bilans serii: 1 - 2 Sonics 107 - Mavericks 100 play-by-play (#3) Timberwolves vs Trailblazers (#6) Bilans serii: 3 - 0 Timberwolves 129 - Trailblazers 116 play-by-play (#1) Celtics vs Cavaliers (#8) Bilans serii: 3 - 0 Celtics 122 - Cavaliers 83 play-by-play (#4) Hornets vs Magic (#5) Bilans serii: 2 - 1 Hornets 88 - Magic 102 play-by-play (#2) Raptors vs Bucks (#7) Bilans serii: 2 - 1 Raptors 117 - Bucks 127 play-by-play (#3) Pistons vs Pacers (#6) Bilans serii: 0 - 3 Pistons 111 - Pacers 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Goran to jest jednak prawdziwy lider! I to wszystko z Bynumem grającym 12min. Brook 4/24 FG.. masakra.. Jest honorowy łin jbc. Gdyby nie nieobecność Gorana w 2 pierwszych meczach u siebie zupełnie inaczej by ta seria chyba wyglądała. Walczymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Baron wygrywa GSW mecz numer 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: Baron wygrywa GSW mecz numer 3. W końcu dojechał na Play Offy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 5 minut temu, geniuz napisał: W końcu dojechał na Play Offy Oby to był jednorazowy wyskok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Był kiedys przypadek zeby ktos odrobil z 0 do 3? Pytam bo nie wiem czy moje "leszcze" juz moga świętować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: Był kiedys przypadek zeby ktos odrobil z 0 do 3? Pytam bo nie wiem czy moje "leszcze" juz moga świętować był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: był Niech zgadne to musiało byc vs Magic Ale no nic, Slak zrobil tzw adjustmentsy i prawie mnie ograł, także albo znajdzie zloty srodek i to wyrówna, albo przekombinuje i w 4 moze uda sie zamknąć sprawę Edytowane 15 Marca 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Foul trouble Richarda i niestety zabrakło mocy w ofensywie. Spocony Julek wraca do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Foul trouble Richarda i niestety zabrakło mocy w ofensywie. Spocony Julek wraca do gry. Ale Boban jakie PO gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 6 godzin temu, kuba2419 napisał: Ale Boban jakie PO gra Boban >>>Okafor proste, simka kocha rolsow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 simka za 5 minut Dzień 126 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Warriors (#8) Bilans serii: 1 - 3 Rockets 104 - Warriors 112 play-by-play (#4) Jazz vs Spurs (#5) Bilans serii: 3 - 1 Jazz 135 - Spurs 91 play-by-play (#2) Sonics vs Mavericks (#7) Bilans serii: 1 - 3 Sonics 102 - Mavericks 104 play-by-play (#3) Timberwolves vs Trailblazers (#6) Bilans serii: 4 - 0 awans Timberwolves! Timberwolves 114 - Trailblazers 98 play-by-play (#1) Celtics vs Cavaliers (#8) Bilans serii: 4 - 0 awans Celtics! Celtics 114 - Cavaliers 107 play-by-play (#4) Hornets vs Magic (#5) Bilans serii: 3 - 1 Hornets 113 - Magic 112 play-by-play (#2) Raptors vs Bucks (#7) Bilans serii: 3 - 1 Raptors 114 - Bucks 93 play-by-play (#3) Pistons vs Pacers (#6) Bilans serii: 0 - 4 awans Pacers! Pistons 91 - Pacers 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: DeAndre Jordan (Pacers) – 7 dni ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu W dniu 15.03.2022 o 07:09, SlaKB napisał: Gratulacje @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Ż E N A D A!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 @elwariato brawo, będzie historia jak z Sotą 3 sezony temu Spurs po konkretnym zwycięstwie, 2 porażkach na styku, niestety konkretny wpierdol. Ale walczymy do końca Cieszy postawa Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 27 minut temu, SlaKB napisał: (#1) Celtics vs Cavaliers (#8) Bilans serii: 4 - 0 awans Celtics! @eMeS dzięki za serie, szczerze mówiąc zrobiłem z 5 próbnych simek i raz awansowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Krótko powiem: Paul HOF Pierce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 31 minut temu, julekstep napisał: Ż E N A D A!!!!!! Orlando wstyd żenada Magic jak dla mnie git @SlaKB dzięki za rywalizację, myślę ze jak byś zostawił to co wczoraj to bys luzem wygrał, ale wiem jak w po to wygląda jak sie nie wygrywa. Dla dobra simki powinienem chyba sam roszady porobic bo sweepu Pistons to bym sie nigdy w zyciu nie spodziewal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 23 minuty temu, Krzemo napisał: @eMeS dzięki za serie, szczerze mówiąc zrobiłem z 5 próbnych simek i raz awansowałem Chciałeś powiedzieć "January/Cichy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Krótko powiem: Paul HOF Pierce! Glos z franczajsa chyba przemianuje po tej 1rd 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Chciałeś powiedzieć "January/Cichy" @Cichy za wszystkim stoi tylko sie nie ujawnia tak mówię zeby Krzema tankera ego nie poszybowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi