Koelner Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 10 minut temu, julekstep napisał: ej, jbc to Okafor już wrócił!!! MUSIAŁEM xD Poważnie na G5 już wracał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Poważnie na G5 już wracał? nie wiem bo przesimowałem do g1 finałów ale chbya g6 dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: nie wiem bo przesimowałem do g1 finałów ale chbya g6 dopiero eee w przypadku tej rywalizacji to odległa przyszłość by była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 17 minut temu, Alonzo napisał: Szybkie sweepy we wszystkich seriach - to lubię Za max tydzień ruszamy z draftem! Kolejny sezon wpierdolów Sonics! To lubię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Kolejny sezon wpierdolów Sonics! To lubię! Misiu ja to jak przegrywam w playoffs, to po dramaturgii 3-4, a nie jakieś sweepy jak Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Teraz, Alonzo napisał: Misiu ja to jak przegrywam w playoffs, to po dramaturgii 3-4, a nie jakieś sweepy jak Hornets Szkoda że na poziomie pierwszej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 15 minut temu, Alonzo napisał: Misiu ja to jak przegrywam w playoffs, to po dramaturgii 3-4, a nie jakieś sweepy jak Hornets W pierwszej rd to Boban wyciągnął nosem Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: W pierwszej rd to Boban wyciągnął nosem Magic No i tez bez emocji było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Szkoda że na poziomie pierwszej rundy w poprzednim sezonie w II 3-4 z mistrzem z Houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 1 godzinę temu, julekstep napisał: gratulacje @kahR @Sylvinho.! Dzięki ! Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Gratulacje @Sylvinho. Finał bez historii Wielkie dzięki za serię ! Na pewno gdyby grał Okafor nie poszłoby aż tak łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: ej, jbc to Okafor już wrócił!!! MUSIAŁEM xD Jak czytałem to mi się przypomniały te Krzywe akcje graczy hak IT którzy w realu nie potrafili pogratulować przeciwnikowi który był lepszy. Paru takich było co do szatni spieeeeerdalali Godzinę temu, julekstep napisał: ej, jbc to Okafor już wrócił!!! MUSIAŁEM xD Jak czytałem to mi się przypomniały te Krzywe akcje graczy hak IT którzy w realu nie potrafili pogratulować przeciwnikowi który był lepszy. Paru takich było co do szatni spieeeeerdalali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 31 minut temu, ignazz napisał: Jak czytałem to mi się przypomniały te Krzywe akcje graczy hak IT którzy w realu nie potrafili pogratulować przeciwnikowi który był lepszy. Paru takich było co do szatni spieeeeerdalali jak ktoś kiedyś wygra ze mną dlatego że 'był lepszy' a nie dlatego że 'miał farta' to pogratuluję niestety jeszcze się tak nie zdarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 jednym słowem Julek ma wybitnego pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 6 godzin temu, elwariato napisał: jednym słowem Julek ma wybitnego pecha pech to jego drugie imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 32 minuty temu, Koelner napisał: pech to jego drugie imię Przyjmijmy taką wersję, żeby przykrości nie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Kiedy początek finałów? @kahR miał już mistrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 NO TO CZAS NA PORÓWNANIE FINALISTÓW!: (staty z playoffów - odpowiednio ppg, rpg, apg, spg, bpg) C - Yao Ming (12,1 / 12,3 / 1,6 / 0,7 / 1,3) vs Drew Gooden (9,4 / 10,7 / 2,1 / 1,1 / 3,4) Ming to najsłabsze ogniwo w s5 Raptors, za to Gooden to klasyczny 'kołek', który powinien zniwelować wszelkie zalety Chińczyka. przewaga - Wolves PF - Kendrick Perkins (13,6 / 12,7 / 1,1 / 0,7 / 3,3) vs DeSagna Diop (8,4 / 14,3 / 2,2 / 1,2 / 3,1) Diop to od kilku lat ligowy top jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości, jednak Perkins to topowy defensywny klocek w lidze. lekka przewaga - Raptors SF - Andrei Kirilenko (22,3 / 9,1 / 4,3 / 2,0 / 2,0) vs Josh Howard (12,7 / 5,6 / 2,0 / 1,2 / 0,4) Tutaj nie ma za bardzo o czym mówić. Howard to ligowy średniak i pewnie jeden z gorszych starterów na SF wśród ekip z PO, gdzie AK to od lat najlepszy ligowy SF (LeBron może i jest wyżej we wszelkich all-nba, ale to ze względu na bycie pierwszą opcją). dominacja - Raptors SG - Gilbert Arenas (20,9 / 6,3 / 4,2 / 2,2 / 0,1) vs Danny Granger (25,1 / 7,4 / 2,6 / 1,1 / 0,1) Arenas zdobywał już mistrzostwa z dwiema różnymi ekipami i jest jednym z topowych ligowych role-playerów, który potrafi wszystko co najmniej dobrze (scoring, playmaking, defensywa) po drugiej stronie Granger, który jest graczem zdecydowanie bardziej jedno-wymiarowym, ale w Wolves odnalazł się znakomicie. lekka przewaga - Raptors PG - Stephen Curry (28,8 / 5,1 / 10,3 / 2,1 / 0,2) vs Kyrie Irving (27,5 / 3,9 / 8,8 / 2,3 / 0,4) Kyrie niby zdobył to fartowne MVP...ale chyba każdy wie że gdyby nie urazy Curry'ego właśnie (czy nawet Barona Davisa) to by się to nie zadziało. Kyrie wygląda jak słabsza kopia Curry'ego...gdzie jest prawie tak samo świetnym scorerem, ale odstaje trochę w rozegraniu i mocno w obronie....więc dalej jest to świetny rozgrywajek - no ale do oryginału się nie umywa. przewaga - Raptors REZERWOWI (kluczowi - Marbury, Jackson, Kaman vs Gortat, Smith, Williams) No tutaj Wolves muszą upatrywać swojej szansy w serii...gdzie w przypadku potencjalnych kontuzji, czy foul trouble po stronie Raptors biegać będą gracze, których w swoich szeregach nie powstydziliby się Nuggets czy WIzards. Dodatkowo Raptors nie mają praktycznie żadnej elastyczności...ot mogą zamienić pozycjami Perka i Yao i tyle, gdzie w Wolves jest masa jakości na ławce. dominacja - Wolves Patrząc na te porównania wydaje się że Raptors w zdrowiu nie mają jak przegrać tych finałów...jednak nie można zapomnieć o aspekcie GMowym, gdzie ekipy Kahra zawsze grają ponad stan....zobaczymy czy i tym razem jego magia zadziała! 10 minut temu, Tecu napisał: Kiedy początek finałów? @kahR miał już mistrza? no przecież raptem 3 sezony temu wygrał niezasłużenie zresztą pierwszy post tego tematu odpowiada na to pytanie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) 15 minut temu, julekstep napisał: przecież raptem 3 sezony temu wygrał niezasłużenie zresztą pierwszy post tego tematu odpowiada na to pytanie Racja, my bad. Sorry @kahR, masz już 5 mistrzostw, także trzymam kciuki za @Sylvinho.. Z drugiej strony Minnesota jest tu underdogiem a każdy lubi zwycięstwa niespodziewane. Edytowane 31 Marca 2022 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 KahR już tyle wygrał, że aż dziwnie mu kibicować. Zwłaszcza że gość śmieje się całej lidze w oczy kolejny raz. Wszystkie teamy walczące o wynik mają finanse pod korek, a on tak jak trzy sezony temu nie płaci nawet 70mln za zespół z mistrzowskimi aspiracjami. Dużym minusem jest też, że jak Wolves wygrają to Alonzo znowu będzie się spuszczał nad swoją pato-konferencją, mimo że dysproporcja w różnicy, aż bije w oczy. Z drugiej strony Raptors mają Curryego, a kibicowanie przyhypeowanym cyborgom jest niemożliwe. Ogólnie łatwiej kibicować underdogom... Także go Wolves! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi