Qcin_69 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Wspaniały pojedynek dwójki z trójki Muszkieterów i Legend Simbasketu. Trzeci niestety odpadł w 1 rundzie w przedwczesnym Finale, ulegając właśnie Minnesocie. Kibicuje obu, Sylwkowi by przyniósł tytuł do Ciechocinka, Kahrowi bo jest najlepszy. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Dzień 157 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Timberwolves vs Raptors (#2) Bilans serii: 0 - 1 Timberwolves 102 - Raptors 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Pocieszające jest, że ciężko będzie zagrać taki paździerz jeszcze raz. Jutro 1-1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @SlaKB Finał się nam kończy za 3-6 dni, a my nadal nic nie wiemy o drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @SlaKB wrzuć to w weekend, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 simka/transmisja blizej 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Alonzo napisał: @SlaKB Finał się nam kończy za 3-6 dni, a my nadal nic nie wiemy o drafcie Sla tak zrobił ze jeszcze pożałujesz ze w ogóle pytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Dzień 158 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Timberwolves vs Raptors (#2) Bilans serii: 0 - 2 Timberwolves 75 - Raptors 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Tecu napisał: @SlaKB wrzuć to w weekend, z góry dziękuję. Draft jest gotowy od miesiąca więc spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 11 minut temu, SlaKB napisał: Draft jest gotowy od miesiąca więc spokojnie To wrzuć jeszcze dzisiaj jak to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Jak tak dalej pójdzie to bedzie ze raps najwiekszy opór to pacers stawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 11 godzin temu, Tecu napisał: To wrzuć jeszcze dzisiaj jak to nie problem Albo chociaż w weekend i najlepiej w excellu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) 22 minuty temu, kuba2419 napisał: Albo chociaż w weekend i najlepiej w excellu Będzie jutro jak skończę balet a tego txt co kiedyś wrzucałem można zmienić na excela prosto, po prostu odpalcie excela i otwórzcie sobie w nim ten plik, ja po prostu na kompie od simki nie mam excela Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 23 minuty temu, SlaKB napisał: Będzie jutro jak skończę balet a tego txt co kiedyś wrzucałem można zmienić na excela prosto, po prostu odpalcie excela i otwórzcie sobie w nim ten plik, ja po prostu na kompie od simki nie mam excela Przecież tam się coś rozjeżdżało... zwłaszcza potnecjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 7 minut temu, Krzemo napisał: Przecież tam się coś rozjeżdżało... zwłaszcza potnecjal Tylko potencjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) 25 minut temu, SlaKB napisał: Tylko potencjal To wrzuć w jakiejkolwiek formie wersję skończoną z wszystkimi zawodnikami i odpowiednim potencjałem. Z góry dziękuję. Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 22 minuty temu, Tecu napisał: To wrzuć w jakiejkolwiek formie wersję skończoną z wszystkimi zawodnikami i odpowiednim potencjałem. Z góry dziękuję. Godzinę temu, SlaKB napisał: Będzie jutro jak skończę balet a tego txt co kiedyś wrzucałem można zmienić na excela prosto, po prostu odpalcie excela i otwórzcie sobie w nim ten plik, ja po prostu na kompie od simki nie mam excela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Dzień 160 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Timberwolves vs Raptors (#2) Bilans serii: 0 - 3 Raptors 132 - Timberwolves 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dzień 161 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Timberwolves vs Raptors (#2) Bilans serii: 1 - 3 Raptors 140 - Timberwolves 147 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Gratki @Sylvinho. Plus nie wypada nie wspomniec kto "napsuł" w tych po najwięcej krwi nowo koronowanym mistrzom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi