LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 20 godzin temu, ignazz napisał: Mogę prowadzić. Tym bardziej ze mam jedno spotkanie. Trzeba na wybryki w Krakowie zarobić. A plan jest taki ze nie wezmę kasy za nocleg abyśmy wrzucili więcej do puszki tej dziewczyny o słabszym sercu niż pite przez nas alkohole. Niech żyje Martyna! wzruszyłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Ja po 21 melduję się na dworcu w Krakowie, także na miejscu będę po 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 12 minut temu, january napisał: Siemaneczko, dwie szybkie (bo padam na pysk dziś totalnie, więc wybaczcie taki pośpiech) kwestie: 1. @ignazz wrzuć mi na priv nr konta i info ile Ci przelać za noclegi;) 2. O której jutro na tego Dietla 64 można się kogoś spodziewać, bo muszę dojazd zaplanować jednak jakoś wstępnie ^ Jutro jeszcze pewnie będę do Was pisał, jak zipnę dziś troszkę chociaż Nocleg biorę na siebie. Zrobcie przelewy na Martynę Ja będę ok 17:00 w piątek. Odbiór kluczy od 15 wie. Mogę SMS dać kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 ja mam być ok 15ej ale to wiadomo, dla pkp czas jest z gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Qooniu @człowiek...morza wyczyście skrzynki proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) "Niech Bogowie koszykówki mają Cię w opiece" Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zlot potwierdził to co było oczywiste od dawna. CP3 over Nash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Zlot potwierdził to co było oczywiste od dawna. CP3 over Nash Jestem rozdarty emocjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 41 minut temu, MarcusCamby napisał: Zlot potwierdził to co było oczywiste od dawna. CP3 over Nash Nie róbmy sobie jaj. Rozumiem, że trochę wypiliście ale Nash over CP3 bez jakiejkolwiek dyskusji przynajmniej na ten moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udanego wieczoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 35 minut temu, Sylvinho. napisał: Nie róbmy sobie jaj. Rozumiem, że trochę wypiliście ale Nash over CP3 bez jakiejkolwiek dyskusji przynajmniej na ten moment. Ryby, dzieci, nieobecni głosu nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Ryby, dzieci, nieobecni głosu nie mają A weź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Sylvinho. napisał: Nie róbmy sobie jaj. Rozumiem, że trochę wypiliście ale Nash over CP3 bez jakiejkolwiek dyskusji przynajmniej na ten moment. A wg mnie ciekawy temat do dyskusji właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dobra. CambyGoat wciąż pije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 18 godzin temu, MarcusCamby napisał: Dobra. CambyGoat wciąż pije. o 6 rano to każdy pije, weź to przebij @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi