RonnieArtestics Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) To co Sochan w pierwszym roku 0 minut i dopiero w drugim wchodzi do rotacji po all star game ? Troszkę sarkastycznie. Ale boje się ze skończy w pierwszym roku jak każdy rookie w Spurs. Wiem że to bardziej kompletny grajek, niż taki Keldon, Lonnie jak przychodzili, no ale na 30 min w pierwszym roku chyba nie ma co liczyć ? Edytowane 24 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Niech dostanie nawet koło 20min - będzie super poza tym trafił do Spurs, którzy są znani z umiejętności naprawy rzutu - przykład Leonarda - mam nadzieję, że Chip weźmie go w obroty i stanie się jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Dla mnie highlight nocy to fakt, że Sixers będą mieć teraz na ławce duet Milton-Melton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 9 minut temu, Szulim napisał: Niech dostanie nawet koło 20min - będzie super poza tym trafił do Spurs, którzy są znani z umiejętności naprawy rzutu - przykład Leonarda - mam nadzieję, że Chip weźmie go w obroty i stanie się jeszcze lepszy XD jakie 20 min, byku. dejounte 8,5 min keldon gdyby nie później bubble to grał tylko w garbage lonnie Walker 6 min tre Jones 7 min kazdy z nich gdy tylko dostał szanse coś tam pokazywał - albo potencjal (Murray, Walker) albo od razu dawał quality minutes (Tre, Keldon) wiec to nie jest tak ze byli słabi i dlatego nie grali. Dla mnie obstawianie dla niego 20 min w rookie year u popa, to jest zycie marzeniami Start kariery będzie wiec raczej powolny, ale oczywiście w przyszłości się powinien odbić. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 minuty temu, LAF napisał: Podejrzewam, że Sochan tez opijał … ze smutku. Raczej nie, bardzo chciał trafić do Spurs, w maju był w ich siedzibie i byl pod wrażeniem. Na smutnego nie wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 11 minut temu, Jendras napisał: Dla mnie highlight nocy to fakt, że Sixers będą mieć teraz na ławce duet Milton-Melton. Jeśli to gra słowna, to nic nie przebije OKC i wyboru w tym drafcie Jalena Williamsa i Jaylina Williamsa . A jeszcze z innych ciekawostek związanych z nazwiskami, to brat Mobley'a dołącza do niego w Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 31 minut temu, RonnieArtestics napisał: XD jakie 20 min, byku. dejounte 8,5 min keldon gdyby nie później bubble to grał tylko w garbage lonnie Walker 6 min tre Jones 7 min kazdy z nich gdy tylko dostał szanse coś tam pokazywał - albo potencjal (Murray, Walker) albo od razu dawał quality minutes (Tre, Keldon) wiec to nie jest tak ze byli słabi i dlatego nie grali. Dla mnie obstawianie dla niego 20 min w rookie year u popa, to jest zycie marzeniami Start kariery będzie wiec raczej powolny, ale oczywiście w przyszłości się powinien odbić. Trzeba też pamiętać, że to był pierwszy wybór Spurs w TOP 10 od czasu Tima Duncana, a im dalszy wybór w drafcie tym trudniej o minuty na początku kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 dokładnie Spurs i Pop nieźle musieli być napaleni na Sochana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Teraz, Koelner napisał: dokładnie Spurs i Pop nieźle musieli być napaleni na Sochana Jak sie da to zrobia z niego Kawai Leonarda z większym zasięgiem ramion (chociaż sie nie założę bo łapy leonard ma strasznie duże). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 @fluber może, obyś miał racje. Ale nadal, nie nastawiałbym sie na miejscu kibiców Sochana na fajerwerki w 1szym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: @fluber może, obyś miał racje. Ale nadal, nie nastawiałbym sie na miejscu kibiców Sochana na fajerwerki w 1szym roku. Jak będzie bardzo dobrze bronił to dostanie minuty. Jak nie to niestety musi się znacznie w ataku poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 3 minuty temu, marceli73 napisał: Jak sie da to zrobia z niego Kawai Leonarda z większym zasięgiem ramion (chociaż sie nie założę bo łapy leonard ma strasznie duże). ma taki sam wzrost jak Andrei Kirilenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał: ma taki sam wzrost jak Andrei Kirilenko Ale Leonard ma łapy jak małpa wieksze w proporcji do wzrostu niż inni gracze. Moze gdzieś jest zestawienie zasięgu ramion ect. Trzeba by sprawdzić. Blokujacym sochan bedzie lepszym ale przy pracy na nogach nisko i przechwytach to nie wiem. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 11 minut temu, Koelner napisał: dokładnie Spurs i Pop nieźle musieli być napaleni na Sochana Mi to coś przypomina. Trzeba poczekać na FA jeszcze bo tsm jest 20.000.000 luzu wiec może być walka o jednego AS To nie jest tylko kurtuazja Cały obóz spurs i fani zadowoleni z 3 rookies. Sochan Malaki i Wesley brakujący PF i dwóch shooterow o ogromnym wingspanie co pomoże spróbować z nich zrobić 2 ways Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Teraz, LAF napisał: Ciekawe czy te same żarty opowiadał Te same. O pierścieniu CP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Te same. O pierścieniu CP3. Hahahaha Dobre w punkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 godziny temu, kolader napisał: Ja tam czekam na minuty Pokusevski-Homlgren Żeby tylko wiatr nie zawiał za mocno, bo będą pokotem leżeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 9 minut temu, ignazz napisał: Te same. O pierścieniu CP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Ja nie rozumiem jak mozna narzekac na ten wybór. Sochan lepiej trafic IMO nie mogl z tych dostepnych drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 21 minut temu, Lucas napisał: Ja nie rozumiem jak mozna narzekac na ten wybór. Sochan lepiej trafic IMO nie mogl z tych dostepnych drużyn. Pacers by było dla niego imo lepszym kierunkiem bo tam potrzebują sf-pf z jego skillsetem, a organizacja chyba kiepska nie jest. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi