Alonzo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Będzie brakowało tego Tinsleya @Roger ale i tak Dumni SuperSonics skopią te texańskie dupska No to Goran wbija na dobre do s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Jest gdzies info kto skonczyl kariere po tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Takie rzeczy gra wypluwa po FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 6 minut temu, kolader napisał: Jest gdzies info kto skonczyl kariere po tym sezonie? W dniu 5.12.2021 o 20:12, julekstep napisał: Magic Johnson Aaron McKie Sean Elliott Dale Davis Dallas Comegys Larry Johnson Kenyon Martin Dennis Scott Pablo Prigioni ale to jest tylko info dla grajków którzy byli w rosterach ekip (ci którzy byli FA i zakończyli karierę odchodzą po cichu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 2 godziny temu, Krzemo napisał: Takie rzeczy gra wypluwa po FA. 2 godziny temu, julekstep napisał: ale to jest tylko info dla grajków którzy byli w rosterach ekip (ci którzy byli FA i zakończyli karierę odchodzą po cichu ) Mi sie wlasnie kojarzyło ze po sezonie a przed FA ale moze się myle. Wlasnie bylem zdziwiony ze Davis skonczyl kariere a nigdzie nie bylo infa kto kończy kariere ( a chyba kiedys taka liste dodawał ktorys z komiszow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: ale to jest tylko info dla grajków którzy byli w rosterach ekip (ci którzy byli FA i zakończyli karierę odchodzą po cichu ) Dobrze by było takie rzeczy wpisywać w temacie Media Room - łatwiej później znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 6 minut temu, kolader napisał: Mi sie wlasnie kojarzyło ze po sezonie a przed FA ale moze się myle. Wlasnie bylem zdziwiony ze Davis skonczyl kariere a nigdzie nie bylo infa kto kończy kariere ( a chyba kiedys taka liste dodawał ktorys z komiszow) było info które przecież zacytowałem tak - po sezonie jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 6 minut temu, kolader napisał: Mi sie wlasnie kojarzyło ze po sezonie a przed FA ale moze się myle. Wlasnie bylem zdziwiony ze Davis skonczyl kariere a nigdzie nie bylo infa kto kończy kariere ( a chyba kiedys taka liste dodawał ktorys z komiszow) Ja kiedyś wrzucałem w 'Simbasket news', a Julek chyba tym razem wrzucił w temacie dotyczącym playoffs. Ja też byłem zdziwiony, że Davis zakończył karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Nick Calathes na pewno. Nie wiem jak się rozwijał, ale pamiętam że chciałem go brać przed Maynorem. Zapowiadał się na defensywnego kota z handlingiem. @Koelner przyklepał DeAndre Jordana. Swoją drogą zaczynają wjeżdżać konkret oferty dla klasy średniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Czy ktoś może mi powiedzieć czy S5: Calderon-Hamilton-Iguodala-Randolph-DMC ma szansę na jakąś walkę o wyższe cele? Bo zasklepiłem się w tym tankathonie i nie wiem teraz czy taka drużyna jest ok czy muszę dalej dealować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: czy muszę dalej dealować a dobre i po ile masz? ja jestem boomerem i pamiętam jak chodziło po dwa pięć za gram a teraz z 6 dych podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: Czy ktoś może mi powiedzieć czy S5: Calderon-Hamilton-Iguodala-Randolph-DMC ma szansę na jakąś walkę o wyższe cele? Bo zasklepiłem się w tym tankathonie i nie wiem teraz czy taka drużyna jest ok czy muszę dalej dealować Trochę wcześnie na power rankingi, ale wydaje mi się, że w finał konferencji można z tym składem celować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Nick Calathes na pewno. Nie wiem jak się rozwijał, ale pamiętam że chciałem go brać przed Maynorem. Zapowiadał się na defensywnego kota z handlingiem. @Koelner przyklepał DeAndre Jordana. Swoją drogą zaczynają wjeżdżać konkret oferty dla klasy średniej. Dobrze że oddałem Jordana xD @Koelner nieźle przepłacasz średniej klasy klocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Trochę wcześnie na power rankingi, ale wydaje mi się, że w finał konferencji można z tym składem celować. pls PO powinno być z takim składem...ale zanosi się na historyczne obwodowe dymanko vs dynamic duo Calderon-Rip (a czekający pod koszem DMC to też nie jakaś bestia D) więc tutaj cokolowiek ponad 2gą rundę będzie mega zaskoczeniem ale ofensywa to tam może chodzić ładnie - lider asyst z ostatnich 5ciu lat + najlepszy pure scorer + swietny ofensywnie DMC Edytowane 22 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 27 minut temu, julekstep napisał: było info które przecież zacytowałem tak - po sezonie jest to A ja nie doczytalem tego, musialem przeoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 12 minut temu, kuba2419 napisał: Dobrze że oddałem Jordana xD @Koelner nieźle przepłacasz średniej klasy klocka drogo jest dla tego kogo na to nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Oby mu najbliższe campy poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 15 minut temu, julekstep napisał: pls PO powinno być z takim składem...ale zanosi się na historyczne obwodowe dymanko vs dynamic duo Calderon-Rip (a czekający pod koszem DMC to też nie jakaś bestia D) więc tutaj cokolowiek ponad 2gą rundę będzie mega zaskoczeniem ale ofensywa to tam może chodzić ładnie - lider asyst z ostatnich 5ciu lat + najlepszy pure scorer + swietny ofensywnie DMC Good enough. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 13 minut temu, julekstep napisał: Ale ofensywa to tam może chodzić ładnie - lider asyst z ostatnich 5ciu lat + najlepszy pure scorer + swietny ofensywnie DMC Ja miałem regularnie z Calderonem na rozegraniu TOP5 ofensywę w lidze mimo mniejszego ofensywnego talentu z kalekami jak Fox, Artest czy nawet w jakimś stopniu Okafor. To będzie ofensywna bestia i pytanie na ile defensywę jest w stanie utrzymać na chociaż średniej ligowej Randolph z Iggy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 5 minut temu, cvbe napisał: Good enough. Ale to raczej jedno sezonowy strzał? Bo nie ma szans abyś ich utrzymał wszystkich, chyba że zaryzykujesz nie dając QO dla DMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi